Пролет идва, ще запеят птички, растат си ДЕКЕМВРИйчетата добрички! 💚

• 25 830
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив / София
Не, не слагам възглавница. Мисля около годинката да сложа.

Кои каши най-много харесваха по-големите ви дечица? В чуденка съм какво да поръчвам.

Не знам за децата, но аз лично си купувам и ям Слънчо Satisfied Много харесвам бисквитена, банани с бисквити, овесено-ябълкова и пшенична с какао.

# 571
Ами аз започнах да слагам, но тя е толкова тънка, все едно е без. Преди повдигахме леко матрака за да има наклон заради рефлукс, но вече не го повдигахме и слагам тази тънката възглавница.

# 572
И аз не ползвам възглавница, но и нямаме рефлукс.

Според едно британско приложение, което ползвам, бебето не трябва да се маже със слънцезащитно мляко до 6 месец. И все пак, излиза всеки ден навън и понеже не винаги иска в количката, излизаме с раничката, а и шапка не обича, та се чудя все пак - дали да не го намажа с нещо Thinking

Вие ползвате ли слънцезащитно мляко и какво?

П.С. От Лидл си харесах чувалчетата, дано да са летни!

# 573
Ние ползваме ортопедична възглавничка заради деформацията на главата.
За слънцезащитно не знам и аз.. Ще питам педи, ще разгледам и тези по - скъпите марки какво пише по опаковките.

# 574
  • Sofia
Не, не го мажа още със слънцезащитен. То и на балкона няма много къде, де.

Иначе с баткото от самото начало сме с Биодерма 50+. Предполагам ще продължа с Биодерма.

# 575
Аз също взех на биодерма и мажа и бебето и баткото от няколко дни.
Възглавница не ползвам. Когато е имала хрема съм повдигала матрака.
На баткото почти не съм давала каши.Ако съм давала съм правила от брашна (лимец, оризово) с плод.

# 576
Засега няма да я мажа със слънцезащитно. Не се ползва минимум до 6 месеца, даже препоръчват до година,та ще пропусна за момента. Иначе аз ползвам за лицето на Ла рош и съм доволна от серията Anthelios, та ще вземем от тях при нужда.

Ще видим и ние чувалчетата, мерси.

На кашите каква им е функцията? За разнообразие или? Че ми изглеждат доста гадни 😁

# 577
За сега няма да мажа, но четох в групите за uruage, който бил минерален, та ако се наложи ще разгледам него сигурно.
Лани май са просто като вариант за следобна закуска и начин за въвеждане на житни култури... То иначе какво да даваме за следобед на закуска Thinking
Вчера купих малко пюрета за захранването другата или по другата седмица, ще видим. Обаче мн се обърках по колко бурканчета да взема за въвеждане. Взех 3 по 80гр тиква. После 3 125гр на хип картоф с тиква. 2 125гр картоф с морков и 2 по 80гр морков каротф тиквички ама мн сложно ми се видя за колко време стигат за да въведа дадения зеленчук, отделено че не се знае колко ще изяжда той, а те могат макс 2 дена да се ядат ииии ми стана мн объркано... 🤷‍♀️

# 578
Марти, каква ви е възглавничката? Теди обича да спи повече на едната страна и леко му е крива главата, но само като се за гледаш. Аз постоянно го обръщам. От скоро започна и сам да се обръща де. Таи нощ като го погледне все е на дръщугата страна, която по-малко предпочита.
Ох и ме знам какво му става, но от няколко дни е много кисел. Само да го носим, постоянно си ръкомаха докато яде, хваща си шишето, лъжица та с пюрето, става едно омазване. И си хапва с голям апетит, ще изяде каквото му дам. Тази нощ се събуди в 3 🙄 Отдавна не се беше случвало. Уж да заспи, ама не, та след като го нахраних тогава заспа.
Edelvais, и на мен в началото ми беше объркано, но после става лесно. Аз имах по 80гр.и давах първо 2, 3 лъжички, на другия ден 5,6. Отварям бурканчета, првсипвам малко от него в купичка, а другото прибирам в хладилника за следващия ден и после остатъка изхвърлям. Аз съм по-предпазлив и захранва по 4 дни с новия зеленчук. Не бързам, нека опита, да видя как ще му понесе и така. Вече е опитал картоф, тиква, морков, пащърнак. Днес ще му дам картоф с тиквички, пак така малко, може би 3,4 лъжички 😊 защото тиквички не е ял.

# 579
Да да слънце, тиквата около 6 дни мисля да я въвеждам, другите по 3,4 дни ама точно това ме обърка какво количество да взема.. Но явно в движение ще преценям и ако трябва ще ходя още да взимам. Благодаря

# 580
Здравейте момичета 💚
Най-накрая свършиха курсовите и ето ме тук, мисля пак и тренировки да започна.
От два дни давам тиква на пюре на Дари и Бубси, харесва им,още не се мажат много 😁. Мляко обаче повече от 150 мл не могат да ядат🙄
Започнаха все по-малко да спят, Дарка по 4 часа е будна.Слагам ги да седят по 5-6мин.
Някой да сподели от къде е поръчал лъжички, купички и лигавник.
Ние в четвъртък сме на консултация,да видим колко са порастнали и ваксини вероятно.
Вчера поръчах и столчетата за хранене.Купихме си и лятна количка,за двора,и малко по-лека.
За слънцезащитни кремове не съм мислила още,ще питам.
Слънчев ден ви желая 💚🍼🌸

# 581
мерси, момичета, значи Биодерма, или Uriage. ще ги разгледам. чета, че не бива да се мажат, но няма как да го предпазя на 100%, хем излизаме привечер.

и ние сме в четвъртък на консултация и ваксини.

# 582
За себе си използвам слънцезащитен крем на Eucerin и Avéne, за Вики си спомням, че и на Чико съм взимала, но на Avéne ми допада повече.

Сладурче, може ли да попитам каква количка взехте за близначките? Търся подходяща лятна количка за Вики и Ани, понеже Виктория все още не е като за без количка.

# 583
За себе си използвам слънцезащитен крем на Eucerin и Avéne, за Вики си спомням, че и на Чико съм взимала, но на Avéne ми допада повече.

Сладурче, може ли да попитам каква количка взехте за близначките? Търся подходяща лятна количка за Вики и Ани, понеже Виктория все още не е като за без количка.
Алекс,ние взехме Чиполино,лятна,има легнало и седнало положение.
Ето снимка

# 584
Слънце, такава е:

Общи условия

Активация на акаунт