Сватба, булките на 2020 г., тема 4

• 31 153
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Скрит текст:
Здравейте момичета, аз все още не съм си отменила сватбата, но като гледам има голяма вероятност даже може и да е за догодина. В началото ми беше болна тема и се ядосвах, но вече се примирих и не зависи от мен.... Все още изчаквам.
Аз също мисля, че тоя тип грип "Ковид" ще го има и на есен, зима, че и догодина, може да стане както и другите грипове хроничен и ние ще свикнем с него.
Аз за догодина не се притеснявам, може пак да ни затворят, защото правителството се кефи и има възможност,
но вече няма да е като сега, защото хората вече ще "скочат"...
Не бих разчитала на това. Според мен години напред картината с вируса ще е една и съща. Ще има пикове, плата и спадове. Не случайно дадоха на министъра на здравеопазването такива правомощия, за да се обявява пандемия лесно и за кратко време.

Аз продължавам за мисля, че сватбите юли, август и септември ще се проведат.

Да ще се проведат през 2 метра. На хоро незнам.. За мен е пълна глостост,. Аз не съм си я отменила по други причини.
Мой приятели днес си я отмениха за догодина, а бяха доста положителни, даже повече и от мен....

# 556
Наши приятели отложиха от август за догодина, но при тях едната рода е американци и хората няма как да дойдат. Едно, че може и да не могат да пътуват, друго, че дори да могат ще са 2 седмици под карантина после още 3-4 дни за изтрезняване, после пък в щатите още 2 седмици под карантина,няма кой да ги пусне от работа за толкова време. Те още през март я отмениха.
Ние ударно ще пазаруваме в понеделник обувки, колани, чорапи и каквото още не сме взели за младоженеца.

# 557
Теди, много се радвам. Оф, дано стане за  юли много ще се радвам за теб.....За златар, в Шумен е много е евтино ако ви се пътува и има много модели, заради "братята" Мойта халка излезе 320 лв, на мъжа 350 лв.... И цси ги взехме на деня за 15 минути имаха модели всякви...

# 558
Теди, много се радвам. Оф, дано стане за  юли много ще се радвам за теб.....За златар, в Шумен е много е евтино ако ви се пътува и има много модели, заради "братята" Мойта халка излезе 320 лв, на мъжа 350 лв.... И цси ги взехме на деня за 15 минути имаха модели всякви...

Супер, благодаря! Ще питам младоженеца ходи ли му се до Шумен.
Иначе и аз хем се радвам, хем си казвам да не се надявам на неизвестното. Ще видим какво ще стане. Изпращам ви положителна енергия Grinning

# 559
  • София
Те днес по Витошка в заведенията не са спазвали 2м дистанция, че на сватбите ли?!
И догодина по това време пак може да сме на 2м дистанция. Аз лично не се надявам догодина нещата да са други и вирусът да е изчезнал като с магическа пръчка.

Нашите младоженци са почти готови, решили са да изчакат до началото на м. юни, за да вземат окончателно решение. При тях тези 14 дена карантина също са проблем, защото около половината гости ще са от чужбина.

# 560
На нашите гости от Англия са им отменили всички билети така или иначе.

Ние си запазихме маса в един ресторант. Ще постна снимки тук и в групата на булките след подписа.

# 561
  • София
То в днешно време повечето хора имат много гости от чужбина и да не е единият чужденец, толкова българи се преместиха, че почти всеки има близки роднини или приятели, които държи да присъстват.

# 562
Момичета, позволяват някои дейности на закрито- отварят кина, театри, галерии, библиотеки. С 30% от нормалния капацитет, но все пак.

# 563
  • София
В някои държави позволяват сватби до 100 човека от 15.05. Ако се движим по тях, вероятно след 01.06. ще има яснота и тук.

# 564
Много е специфично... Все си мисля, че въпросът е с какви условия и при какви ограничения ще бъде възможно провеждането на събитието, дори да разрешат...

# 565
Здравейте и от мен!
Чета ви от един месец, но чак днес си направих регистрация. Разгледах и всички снимки - толкова сте красиви.
Много се радвам, че въпреки неприятната ситуация тази година мислите толкова позитивно. Ние решихме да направим сватба догодина и четейки темата си откраднах доста идеи. Направих и тема за варненските булки  https://bg-mam.ma/t/1215186 . Simple Smile Надявам се всичко да бъде наред със сватбите, които сте планирали за тази година. Стискам палци! Simple Smile

# 566
  • София
Разрешиха сватбите на открито, но при спазване на правилата, което не знам точно какво означава, без танци и само роднини или до 4 човека на една маса май? :
https://nova.bg/news/view/2020/05/12/287722/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D … 0%B8%D1%82%D0%BE/

Няма подробности още.

# 567
Разрешиха сватбите на открито, но при спазване на правилата, което не знам точно какво означава, без танци и само роднини или до 4 човека на една маса май? :
https://nova.bg/news/view/2020/05/12/287722/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D … 0%B8%D1%82%D0%BE/

Няма подробности още.

Аз го разбирам така ' може да има сватби ,но при спазване на дистанция между гостите,правилата за разстоянията между масите и настаняване на n-брой хора на маса' ( според заповедта на Ананиев)
Не виждам какво позволение е това при положение,че не може да има струпване на хора ( визирам танци,приемане на поздрави и т.н). Нелогично ми се вижда да седим на 1,5 м разстояние един от друг,но на вратата булката и младоженеца да се здрависват/целуват с всички гости ... 🤷

# 568
  • София
Май ще се върне рязко модата на ръкавиците, покрай тая история 😂

Иначе ми се струват абсурдни като цяло всякакви такива препоръки за провеждането на сватба.Никой нищо не спазва так или иначе, а пък това са близките ти хора.Не знам. Много се надявам до юли месец вече съвсем да са се поуспокоили нещата. Поне сватби до 100 човека да разрешат....

# 569
Аз се надявам да няма ограничение в сватбите. Ние сме с малко гости, но ще е много кофти да трябва да лимитираш по някакъв начин тези които си поканил ..
Като гледам колко бързо и динамично се развиват нещата съм доста голям оптимист! 😀

Ръкавиците са трепач! Чак ми се прииска да си поръчам и аз за сватбения ден!

Общи условия

Активация на акаунт