Сватба, булките на 2020 г., тема 4

• 31 695
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Да разведрим малко темата - ако пусна колекция булчински маски, дали ще има интерес? Joy

# 91
Да разведрим малко темата - ако пусна колекция булчински маски, дали ще има интерес? Joy
Бих си купила, маските по магазините са демоде Joy

# 92
Ще те разочаровам,вече има такива 😁

# 93
Здравейте момичета, не съм писала отдавна доста сте писали. Много съжалявам на всички момичета с отложените сватби. Много е неприятно всичко, емоции, пари, вълнения, всичко. Дано скоро си я направите както искате...Мойта сватба е юли, за сега продължавам с организацията, но вече и аз незнам дали няма да се наложи да я отменям и каквото стане...Добре, че поне нищо не сме платили предварително. Имаме много близки ъстенитероднини, които ги чакаме от Англия, Германия и незнам дали ще могат да дойдат, ако не могат ще го мислим. Даже имам приятелки от Италия които ги чаках с децата да дойдат, но сега едва ли ще дойдат и ще е много кофти заради ситуацията....В момента гледам да не го мисля, каквото стане....

Ния, все като гледам профилната снимка на пръстените, все едно си сложила моя пръстен,,,,,

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 00:41 от Tedy_83

# 94
Иииии отменихме подписването в петък. Решихме да не рискуваме с пътуването на техните, а и не искаме да се подпишем без тяхното присъствие.
Не им стана много приятно, но са наясно с рисковете и се съгласиха.
Дано по-натам нещата се стабилизират, за да се състоят сватбите на всички ни. Heart

# 95
Аз съм доста оптимистична,че нещата ще се оправят бързо.Надеждата умира последна,както  казват.

# 96
  • София
Усмивка, четох, че връщат парите от ритуалната зала, така ли е и как става, не съм звъняла още. Ако някой знае дали и в църквите връщат пари, специално за Света София ме интересува, моля да напишете.
То ние пак бихме се оженили, но поне малко да премине епидемията, за да можем да правим нови планове.

# 97
По скоро Ния може да ти предложат да ви венчаят само с кумовете.И ние сме в същата църква.Защото като звънях да отменя кръщенето ми казаха,че може да се състои ако сме само с кръстника (2/4 човека макс).

# 98
Ния, ние сме без музика и т.н., а само подписването, което е безплатно. Затова не знам дали на хората, които са платили за някакви допълнителни условия ще им върнат парите. Утре ще звънна, че изместваме подписа. Жената от зала Триадица не ми се стори най-вежливата, но какво да се прави.

# 99
Здравейте! Нашата сватба е юли и гледам много, много да не мисля за коронавируса. Преди 2 дни си взехме поканите. Страхотни са, но не мога много да им се зарадвам. Ами ако не ги ползваме? Хем се притеснявам, хем ми е тъпо, че някои хора ще изгубят близки, родители, а аз се притеснявам за една сватба. Живи и здрави да сме. Пък все ще се оженим. Бъдете здрави!

# 100
Момичета, как сте? Виждам, че никоя не пише тук. Разбирам, че е заради положението в момента и нямате настроение. Аз също съм така. Реших все пак да кажа, че от време на време може да си споделяме дори и разочарованията, притесненията и всичко, което решим. Да, темата е за сватбите ни, но ако решите, че ви се говори (пише) за нещо друго, можем да си бъдем подкрепа, както досега. Heart

# 101
  • София
Предполагам, че не пишем, защото няма развитие, животът сякаш е на пауза. За нашата дата - 2ри май още няма яснота. Решени сме, че ако гражданското работи ще подпишем и толкова. Иначе се чудехме ако се налага някакво отлагане дали да е наесен или другата пролет.. Всеки момент чакам да ми доставят роклята от митницата. Ще карантинирам пакета в гаража за няколко дни. После мисля да я дам в някое отворено химическо извън мол. Младоженецът ще ходи в Мони на Солунска, което е отворено. Така или иначе искаше от тях да си купува костюм. Интересно ни е гостите, които още не са потвърдили (14 души) дали ще го направят до 31.03, което е крайният срок от поканата.. То и ние няма да можем да гарантираме, че ще ги почерпим де.

usmvka, много добре, че свекърите ти не дойдоха предвид това, което стана с границите. За кога мислите да отложите - при първа възможност или по-нататък?

# 102
Ние сме в застой също. Датата е 09.05 и ще чакаме до Великден преди да вземем решение какво ще правим. Ще е голямо напрежение после за 2 седмици да доорганизираме всичко, но сега не смея да се наемам с никакви уговорки. План Б ми се върти в главата 05.09.

# 103
Дами, в тази потискаща обстановка, аз имам повод за хвалене - вчера си изпратих дипломната работа в университета. За много хора сигурно не е кой знае какво, но моят път дотук беше осеян с толкова завои, че няма как да не съм щастлива. И макар да не знам кога ще я защитавам, кога ще успеем да се приберем в България, какво ще стане с местенено и сватбата, днес съм доволна, че мога да дишам спокойно без краен срок, който да ми диша във врата.
Тия дни започвам поканите. В мен се таи надежда, че ще имаме повод да ги ползваме. Изненадващо спокойна съм по отношение на сватбата предвид създалата се ситуация, но тя е чак през септември и сигурно е заради това.
Прегръдки за всички дами, които в момента седят на тръни. Стискам палци за благоприятно развитие на нещата, за проведени сватби и след 50 години като празнуваме златните да си спомняме какви притеснения сме имали и колко свито ни е било отвътре.
Сега изчезвам да правя торта Гараш за любимия.

# 104
Ние сме си в процес на изчакване.До края на юли има време.Но ако продължи обстановката решихме,че ще я отменим за следващото лято.Ако това се наложи съм предупредила гостите,че няма да им давам нова покана.Няма смисъл да поръчвам по 100 пъти и на края нищо.Подаръците за гостите ги отмених,поне за момента.Не ми се иска да става така,то на никой не му се иска де.Цялото това напрежение и след това да го отложиш с още една година...Като си говоря с част от гостите,те ме съветват че ако понамалеят нещата и отворят до лятото заведенията да я правиме.Ако от 100 човека дойдат примерно 80 да се състои сватбата.Но аз наистина не знам как да процедираме.Отменихме хотела в Санторини.Поне от тази ситуация разбрах,че не е важно къде ще си след сватбата,а да си здрав и с хората които обичаш.И да нямаме почивка голяма работа.

Общи условия

Активация на акаунт