Сватба, булките на 2020 г., тема 4

• 31 764
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Днес съобщиха по БНТ1, че абитуриенските балове ще бъдат в средата на лятото т.е. и буклите от м. юни нататък могат да поемат малко въздух. Ако баловете бъдат разрешени, не виждам защо сватбите да не са.

# 181
Ех, мама му стара, нашата е точно няколко дни преди началото на юни! Абе, знаех си аз, че трябва да изберем друга дата, ама все се съобразявам с тоя и оня. На едните да не им е много топло, на другите не знам си какво.
Моят каза, че без присъствието на родителите му няма да се ожени. Ние сме с две седмици напред от Англия, дори и тук да можем да се събираме, ако те не могат да заминат - кел файда. Даже и пръстени няма да имаме докато не дойдат, защото са ни от там. А ако разрешат събитията тук, хотелът няма да се съгласи да си изместим датата заради родата му. Много ме е яд, че не слушам себе си, а се съобразявам с останалите. Трябваше си да се подпишем 10-тина човека някъде, както си го мислех аз, ама вълнението и роднините ме подхванаха "Това избра ли, онова направи ли" и станаха 70 човека, от които заради тоя вирус сигурно 20 ще дойдат.
Направо не знам какво да правя вече. Чакам края на април и ще решаваме, ама най-вероятно ще я отменим и честно да ви кажа, вече въобще не искам сватба, ако ще трябва пак да се занимавам с всичко сама. От там всички са си купили билети, не се знае ще им върнат ли парите, какво ще се прави. Не може просто да им кажем "Еми купете си пак билети" все едно са по 20 лева.
Да идват родителите му като могат, да се подписваме в съвета и това е. И без това съм качила вече 7 кг от седенето вкъщи Cry

# 182
Усмивка, тъжно ми е да те чета. Не знам как да ти кажа да не се ядосваш, понеже аз на твое място щях да съм и ядосана, и тъжна, и бясна, но какво да се прави... Още нищо не се знае. Всеки слуша и чете някакви прогнози и си ги напасва според собствения вкус. Аз поне с това впечатление оставам. Трябва да проявим търпение и да видим как ще се развият нещата. Горе главата!

# 183
Усмивка,не се ядосвай,няма какво да направиш.Освен да чакаме друг вариант няма.Аз от нерви даже отслабнах 😂 станах 53кг и роклята ако пристигне ще ми е голяма вероятно 🤔Но продължавам да вярвам,че сватба ще има (тази година)макар,че имам някои гости,които и те питат постоянно и ме изнервят с въпросите дали няма да я отлагаме.Е то ми писна през няколко дни да казвам едно и също.На края ще ги задраскам от списъка 😄Не стига,че всеки е изнервен ами и такива подмятания още толкоз те изнервят.Всеки акъл ти дава,а никой не се замисля какво ти е на теб.Цяла година организация,нерви,притеснения дали всичко ще е наред,и е много лесно да кажеш ми добре отменяме за след 12месеца.

# 184
  • София
И мен ме изнервиха, защо точно тази дата смв избрали, нямало ли по-рано, ама защо неделя, ама ако не е минал вирусът дотогава... Тази дата беше свободна и не искахме втори път да плащаме, това е, не е сложно. А ако не е минал вирусът, ще го мислим, може ли отсега да знаем за след точно 6 месеца какво ще е положението. Не разбирам защо трябва да спориш за дата като ти се казва, че датата е избрана и е запазено всичко вече, включително ритуална зала и църква.

# 185
  • София
Уфф аз пък си върнах килограмите, тамън почнах да спортувам и да има резултат...вкъщи правя опити ама не е същото.
 Иначе днес ми се обадиха за халките, понеже нали ги бяхме поръчали преди всичко да се сгромоляса грозно, та ме питаха дали си ги искаме все още Sweat Smile В края на другата седмица ще си ги видим/вземем. Също се свързах с едно шивашко ателие за да ми зашият копче за закачане на шлейфа пък ще видим, за кой ден ще им нося роклята. Опитвам се поне малките детайли,които не са кой знае какво да ги движа, леко.
Момичета все си мисля че от май месец всичко ще си е наред и ще има юнски и юлски и всякакви сватби! Hug

# 186
  • София
usmvka, според мен не се ядосвай предварително. Нищо не се знае още за края на м.май. Ситуацията се променя с часове.

# 187
Усмивка, много неприятно, много съжалявам....Не се отчайвай, всяко зло е за добро! Важното е да сте здрави, щастливи и всичко ще се нареди както го искате... Аз също имам роднини от Англия и не може ли да си презаверят билетите с новата дата, вече зависи каква ще е ситуацията тук и там... Не се отказвай от сватба, щом толкова усилия си свършила до сега, не трябва да се отказваш. Сега ти е неприятно и тъжно, но ще мине време и ще премислиш, че трябва да си направиш сватба както си искала.

Мен ми предложи ММ май месец 2019, той искаше същата година сватба, но аз си исках 2020 харесваха ми числата, не че съм суеверна. Така го почувствах и исках да имам повече време за подготовка. Даже до есента си въртях синджира и не го мислех, че ми предстои сватба и т.н. Сега се бъзикаме, кой ти е знаел можеше 2019 да се оженим, но аз си искам 2020г. и не съжалявам.
При нас е сложно, защото  от моите роднини са от Англия, а на мъжа от Германия и без тях незнам, ако не успеят, ще го мислим според ситуацията, за сега спряхме с подготовката по сватбата. Важното е, че рокля, халки и чаши имаме другите неща бързо ще се вземат.

Ния и Радост, вашите гости им е ясно ситуацията в момента и няма за какво да ви притесняват с въпроси постоянно...Както виждат, всичко се мени с минути/часове... Ния, вие така сте решели, какво недоволстват, каквото вие искате това ще е, трябва да се съобразят.
Аз си мисля, че до края на май/началато на юни всичко ще е приключило.

# 188
Трябваше да послушам майка ми аз, много искаше да е през 2019 ама мъжа ми предложи май месец на рождения ми ден и организацията щеше да е вероятно с компромисни варианти. Започнах да се нагласям за вариант да няма сватба. Ако положението продължава така сигурно ще се разбута част от парите за сватбата, на гостите въобще ще им се ходи ли на сватба... Не знам. Нали ви казах, че ми се струпаха сериозни проблеми и вече започнах да изпушвам. Даже се чудя не е ли по- удачно да я отменим. Сега като го написах ми стана гадно, че така мисля, ще се опитам да съм позитивна.

# 189
  • София
Момичета, много се извинявам, но съм прецакала таблицата ни. Някой явно я е пробил и махнал правата, не е видима вече, проблемът е, че аз я направих от нов мейл и не мога да се сетя какъв беше, мислех, че съм го записала в гууъл акаунта ми. Ще се помъча да си спомня какъв беше мейлът, нещо тип brides-bgmamma беше. Много тъпа грешка от моя страна, но и не разбирам защо му е бил на някой таблицата ни... Явно всичко сватбено ми върви наопаки.

# 190
Ния не се притеснявай, едва ли някой се интересува много от таблицата, като гледам настроението в групата. Ако не се сетиш за мейла, ще попълним нова таблица.

# 191
Ех, мама му стара, нашата е точно няколко дни преди началото на юни! Абе, знаех си аз, че трябва да изберем друга дата, ама все се съобразявам с тоя и оня. На едните да не им е много топло, на другите не знам си какво.
Моят каза, че без присъствието на родителите му няма да се ожени. Ние сме с две седмици напред от Англия, дори и тук да можем да се събираме, ако те не могат да заминат - кел файда. Даже и пръстени няма да имаме докато не дойдат, защото са ни от там. А ако разрешат събитията тук, хотелът няма да се съгласи да си изместим датата заради родата му. Много ме е яд, че не слушам себе си, а се съобразявам с останалите. Трябваше си да се подпишем 10-тина човека някъде, както си го мислех аз, ама вълнението и роднините ме подхванаха "Това избра ли, онова направи ли" и станаха 70 човека, от които заради тоя вирус сигурно 20 ще дойдат.
Направо не знам какво да правя вече. Чакам края на април и ще решаваме, ама най-вероятно ще я отменим и честно да ви кажа, вече въобще не искам сватба, ако ще трябва пак да се занимавам с всичко сама. От там всички са си купили билети, не се знае ще им върнат ли парите, какво ще се прави. Не може просто да им кажем "Еми купете си пак билети" все едно са по 20 лева.
Да идват родителите му като могат, да се подписваме в съвета и това е. И без това съм качила вече 7 кг от седенето вкъщи Cry
Usmivka, и нашата дата е 22.05, но все още имам надежди. От ресторанта не са ни звъняли да сменим датата. А две приятелки са с отменени дати за 10.05 едната е в РИУ Правец , а другата в голф клуба в Равно поле🙏 Та надявам се до края на май всичко да се нареди😔

# 192
Здравейте момичета. Върти ми се идея в главата .. но не знам дали има страничка в инстаграм или фейсбук които да предлагат нещо подобно.

Купих халати за шаферките, както знаете. Техните са розови със златен надпис отзад bridesmaid, а аз не исках от тези булченските халати който се предлагат в алиексперес и си взех голям сатенен салат. До долу е дълъг с дантели отпред. Нещо по различно исках да е за това се спрях на бял халат, който не е типичния на който отзад пише bride.

Сега искам някой да ми избродили или нарисува/напише отзад на гърба нещо на моя си халат. Имате ли идеи някой да предлага такива услуги?

# 193
Аз от седене в нас,изгледах няколко сезона на секса и града,двама мъже и половина,приятели 😉.Започнах да си правя торти,кекс и всякакви сладки неща за да не заслабна 😆.И пак време не се минава!!!Опитвам се да не мисля за вируси,и всякакви такива неща.Представям си една красива сватба,която дай боже да се състои.Абонирах се за канал в you tube на Pamela Reif.Инструктор та тренирам в хола 😁Малко да се стегна,за ефект има многоооо слаб,защото го правя само от две седмици.Тъкмо стигнах до края почти на процедутите за целулит lpg и мога са кажа,че вече го няма почти.Кожата стана по гладка като на бебе.Имам още 3 от пакет 10,но козметичното студио предвит карантината не работи в момента.Дано не се появи пак докато отворят ☺А и гледам филми за сватби,зареждат ме с позитивна енергия.Гледам и това предаване “Да на булчинската рокля”май така се казваше.Искам мойта вече да пристига и да я пробвам,нямам търпение🤗Ситуацията е гадна,но аз пък почвам да си мисля и за море 😆Даже обмислям в момента да си резервирам на нашето .Кой знае може да ми се усмихне късмета и август все пак да отидеме.Няма да е Санторини,но и при нас си има хубави местенца.
А вие как прекарвате времето у дома 😊

# 194
  • София
А вие как прекарвате времето у дома 😊
Грижа за детенце.
Оригами.
Малко реорганизирам разни шкафове и библиотеки.
Каня се от известно време да започна пак поканите.
Каня се от известно време да снимам и да ви покажа нещо, ама ме домързява.
Започнах преди 4 дена да правя една програма на Chloe Ting и съм доста, доста доволна. Не че има ефект толкова рано, но усещам мускулите си леко...  усещам че съм ги натоварила, но не съм стигала още до болезнена мускулна треска, която да ме откаже (като ме боли много си почивам 1 ден, ама то боли и следващия и това става неправене на нещото никога повече). Може и да не правя нещата съвсем правилно, но се старая, а и детенце покрай мен имитира и се уморява.
И снощи намерих ютубър, който показва рецепти и прехвърля всички мерки в грамове и да. Това да ми казват че 3 лъжици кетчуп е 42грама е енергията, от която имам нужда в момента Grinning Heart

Общи условия

Активация на акаунт