Сватба, булките на 2020 г., тема 4

• 31 844
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Алегра, още веднъж ви пожелавам да бъдете здрави и да имате прекрасен семеен живот!
Чудесен разказ, разчувства ме.

# 511
Алегра много вълнуващо! Чак ми се прииска още утре и ние да минем по същия път.
За съжаление няма да подпишем на датата ни ако свекъра не успее да се върне от чужбина. Ще бъде много гадно моите родители да са тук, а баща му не.

# 512
  • София
Niya-, както знаеш, тортата беше от Co-Co Sweet and More. Пълнежът беше лайм, бъз и маскарпоне. Доволна съм, днес я доядохме! Беше свежа и определено с качествени продукти. Препоръчвам ги.

Благодаря на всички за прекрасните пожелания! Сватбите ви ще бъдат страхотни, само трябва да се настроите за това. Другото няма значение. Емоцията е голяма и вече нищо не е същото за нас с мъжа ми, всичко е по-добро.

# 513
Добре дошли на новите момичета в темата. Заповядайте да прочетете предните ни теми и на булките преди нас.

malinka92, Бенчита, fitabella, изгубиха се. Надявам се да са добре Heart
Тук съъъъъъм Blush
Благодаря, че се сещате за мен! Flowers Tulip
Надявам се, всички да сте добре.
При мен всичко е спряло... само не и времето Satisfied
Има толкова въпросителни и неизвестни, че съм напрегната и всичко съм зарязала..
Всичките ми планове отидоха на кино, но няма да се оплакваме, важното е, че сме живи и здрави.
Най-вероятно само ще подпишем, ще си направим една хубава фотосесия и някога във времето ще правим купона..
Не знам ..
Мисля, ако нямам сватба, поне една седмица да ходя на работа с булчинската си рокля.. толкова я обожавааам Sweat Smile

# 514
AllegraA, честито! Направо чудесно е станало, много хубаво, кеф, кеф, кеф! Blush
Прическата ти е невероятна, много си красива, а Тервел е такъв сладур Heart
Толкова зареждащо ни разказа, че и аз се мотивирах за нашето подписване. Ти ни показа, че дори и в този период специалният ден ни очаква и наистина можем да имаме супер празник, ако се настроим положително. Благодаря Heart

Бенчита, това за ходенето на работа с роклята е чудесна идея Grinning

# 515
Здравейте,днес си поръчах роклята за гражданския брак,както и ето тези кецове 🤗 надявам се да са хубави както на снимката.Аз съм доста позитивно настроена,че макс до месец/месец и половина нещата ще са влезнали в ритъм.Спрямо гостите ни до този момент нямаме нито един отказал или притеснен от вируса и да не дойде.Всички заявиха,че стига да е позволено събирането от тяхна страна проблеми няма.Това ми вдъхна едно успокоение,че дори и да се оправят нещата гостите ще дойдат.Гледам да не си затормозявам главата с разни прогнози кое до колко години ще бъде😄😄Защото по тази логика сватба евентуално 2023-та когато уж всичко е отминало.

# 516
Алегра, много сте хубави всички! Чудесен разказ, честито пак и много щастливи мигове занапред!

Усмивка, много са ти хубави обувките.

При мен, има голяма вероятност да си отложа сватбата за догодина. Беше ми кофти онези дни, но не зависи от нас... Незнам дали мойте роднини от чужбина ще могат да си дойдат. Отделно имам и роднини със заболявания и се притесняват да присъсват, защото не са излизали 2 месеца и заради тях ще се наложи да я отложим, а те са ми и много близки. Но за сега изчакваме до края на май, да не би да си променят решението. Та каквото стане... Може би, съм само аз дето не искам да подписвам предварително и искам да е всичко на деня. Не го разбирам, сега да се подпиша, пък след една година я да се подпишем фиктивно или да се съберем на ресторант. Но това си е мое мнение. Сега поне има всякакви вариянти и всеки може да си я прави както му харесва.

# 517
Теди, моя мъж също иска всичко да е в един ден. Аз също, но и нямам против подписа да е предварително. На кантар съм малко. Би било удобно да имаме фиктивен изнесен ритуал в градината на ресторанта за гостите, защото няма да се чудят какво да правят докато сме на фотосесия. Знам ли, и двата варианта стават, както вие си го чувствате най- добре.

# 518
  • София
При нас няма градина и няма вариант за изнесен ритуал, та ако сега се бяхме подписали, после щеше да е странно да ги поканим на ядене и пиене само.

# 519
  • София
Чух по новините, че баловете се очакват най-рано юли месец да се провеждат. Което и ме успокои и не съвсем... Ние сме съвсем в началото на юли :/
Хубавото е че поне ресторанта ни е с градина, и шатри, но пък е разрешено вдигнето на шум до 22ч, после трябва вътре.
Иначе при нас и без това е разделен гражданския от самото тържество. По план трябва да подпишем на 03.07 с най-близките и сватбата да е на 05.07 с изнесен ритуал в градината, защото не харесвам залите за граждански бракове Simple Smile  Ако се случи, че отменим тържеството и църковният за септември, 2,5 месеца ще сме си женени Grinning

В момента съм в търсене на средно ниски /ниски удобни обувки.
Определено не искам кецове, но нещо не успявам да намеря това което искам по сайтовете. Бях си харесала ето такъв тип, но няма никъде такива в БГ. Някоя да е срещала подобни? Тези са марка Bella  Belle от US.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 12:48 от Hara_8

# 520
AllegraA честито и от мен, бъдете много щастливи и толкова упорити както и сега, с подписването при такива обстоятелства! Ribbon

usmvka и на мен много ми харесаха обувките, би ли споделила от къде ги купи? Разглеждам сайтовете но все не намирам нещо което да ми хване окото...

# 521
  • София
Честито на вече госпожите!

А роклите, които сте показали са направо приказни!

Чувствам сякаш нещата при нас въобще не вървят. Колебая се за всякакви неща и не знам. Даже за роклята не съм убедена вече.
Сега мислим за отлагане на сватбата, но всички съботи до края на септември са заети, а управителя мисли че октомври може да вали и има шанс да не може да се съберем всички на затворено... Остава някоя неделя или догодина. Неделя значи че пак няма да могат да дойдат хора, а догодина някак не ми се чака.
Не знам, мъжо сега мисли той как предпочита, а аз само се натоварвам Grinning

Извинявайте за негативния пост, но иначе само си ги трупам тия неща вътрешно...

Поне лятото като дойде ще видим дали халките ще трябва да се коригират и може би ще започнем да си ги носим Simple Smile

# 522
tulip., марката на обувките е Caprice, има ги в различни магазини.

Midna, неделя също е вариант, защо? В крайна сметка не е ли редно, който ви уважава да дойде. Неделя си е почивен ден. Аз не приемам такива извинения, че понеже утре сме на работа и днес да си починем.

# 523
Неделя е вариант, петък също. Нашата сватба ще е в петък и никой от гостите не попита "е защо петък, а не събота?", напротив- всички казаха, че 1 ден отпуск няма никакъв проблем да си вземат. Така даже се събират 2 - 3 дни за почивка и изтрезняване след сватбата.

Чета в една от групите във фейсбук, че на няколко момичета са им се обадили от ресторантите да им кажат, че сватбите ще се проведат. За момента само за градински сватби става въпрос, но е положителна новина.

# 524
  • София
От прочетенето и чутото в медиите оставам с впечатление, че по-спокойните месеци ще са юли, август и началото на септ. Явно очакват високите Т да овладеят вируса и после септ-окт отново пик.
Вчера министърът е казал, че не препоръчва абитуриенски балове, но ако все пак се правят, да е м. юли, което пак ме навежда на горната мисъл.

Общи условия

Активация на акаунт