iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 115

• 39 209
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Не разбрах къде я получи тази поръчка?
Аз поръчах повечето неща, чудех се за още 2-3, ама май няма да станат 60$+ Thinking

# 316
  • София
Здравей Денис Simple Smile
Ако може да ме посъветваш за прием на добавки Simple Smile
Сутрин приемам хиалуронова к-ка, след 40 мин. - протеин.
На обяд: 1 капсула Л-Теанин   https://de.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-L-Theanine-Alp … ie-Capsules/83283  + 1 капсула ашваганда   https://de.iherb.com/pr/Life-Extension-Optimized-Ashwagandha-Ext … an-Capsules/16416   - приемам ги заедно!
Вечер: пробиотик.
Сега искам да включа това:   https://de.iherb.com/pr/Now-Foods-Liver-Refresh-90-Veg-Capsules/2483 и да увелича Л-Теанина и ашвагандата - да приемам от двете по 200 мг. - общо 4 таблетки - мога ли да приемам 4 таблетки наведнъж на обяд?
И къде да включа добавката за черния дроб?
Много благодаря предварително!   Two Hearts

# 317
Пуснах поръчка за пълви път... Излезе 41лв с доставката. Уж четох първите постове на темата как става... Ама май се омотах 😂😂 имаше две опции за доставка. Едната беше 15.. Другата 19...цъкнах на 15.На с доставката е 41лв.Дано успея да го получа(ако не съм объркала кардинално нещо).

Доставката, която е по-скъпа, може да се проследява и се получава като препоръчана срещу подпис.  Но и с по-евтината обикновено всичко е наред.

Код за 5 % отстъпка от iherb.com - SDB331

# 318
  • Somewhere in Spacetime
aDream, директно до България, в София. Нямам възможност да ходя до митницата и БП използвам. Снощи изпратих документите, днес, сутринта, са ми върнали имейл, че са ми подали документите в митницата. Чак се учудих, толкова бързо.

Код за 5% остъпка - NAD5105.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 18:05 от Blah Blah Blah

# 319
С тези 10% се изкуших и  пуснах една голяма поръчка за около 120 долара с Хермес. Благодаря на Денис за кода, използвах и нейния за още отстъпка.

# 320
Пуснах поръчка за пълви път... Излезе 41лв с доставката. Уж четох първите постове на темата как става... Ама май се омотах 😂😂 имаше две опции за доставка. Едната беше 15.. Другата 19...цъкнах на 15.На с доставката е 41лв.Дано успея да го получа(ако не съм объркала кардинално нещо).

Доставката, която е по-скъпа, може да се проследява и се получава като препоръчана срещу подпис.  Но и с по-евтината обикновено всичко е наред.

Код за 5 % отстъпка от iherb.com - SDB331

Bradley, извинявй за сигурно тъпия въпрос. Сега чакам да получа бележка от пощата при пристигане или?

# 321
Да, ще получиш известие, като е в пощата.

# 322
  • София
Здравей Денис Simple Smile
Ако може да ме посъветваш за прием на добавки Simple Smile
Скрит текст:
Сутрин приемам хиалуронова к-ка, след 40 мин. - протеин.
На обяд: 1 капсула Л-Теанин   https://de.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-L-Theanine-Alp … ie-Capsules/83283  + 1 капсула ашваганда   https://de.iherb.com/pr/Life-Extension-Optimized-Ashwagandha-Ext … an-Capsules/16416   - приемам ги заедно!
Вечер: пробиотик.
Сега искам да включа това:   https://de.iherb.com/pr/Now-Foods-Liver-Refresh-90-Veg-Capsules/2483 и да увелича Л-Теанина и ашвагандата - да приемам от двете по 200 мг. - общо 4 таблетки - мога ли да приемам 4 таблетки наведнъж на обяд?
И къде да включа добавката за черния дроб?
Много благодаря предварително!   Two Hearts
Здравей!
За моженето - можеш, но опитай и двата начина на прием  (еднократен или на два приема за деня) и сама прецени, кой от двата ти влияе по-добре. Според мен, на два приема, ако искаш по-балансирано и по-продължително действие.
Now Foods, Liver Refresh - цялата дневна доза на един прием, на гладно, с вода, час преди хранене. През деня пий повече вода, защото при детоксикация се отделят токсини, вредни метаболити и т.н., а те се изхвърлят чрез водата, основно.

neli_20
... и аз благодаря  Hug

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

# 323
  • София
denis., моля те припомни ми как се пие injuv с колаген. Отдавна не съм ги съчетавала, поединично си ги пия сутрин на гладно. Сега си взех и двете, но съм забравила как се пият Blush
Hug

# 324
  • София
20% намаление  на CoQ10
- с персонален код още 5%
- валидно до 6 май
Може да се поръчат, повече от 1 брой и от един артикул... намалението се запазва, за всеки продукт.
* * * * *
denis., моля те припомни ми как се пие injuv с колаген. Отдавна не съм ги съчетавала, поединично си ги пия сутрин на гладно. Сега си взех и двете, но съм забравила как се пият Blush
Hug
На гладно, с вода -   injuv - след поне 40 мин - Колаген ( също се приема с вода) и след час може да се храниш ( ако искаш).
 injuv - може да се приема 2х1 или двете капс. на един прием -  разлика не съм видяла, а съм пробвала и двата приема достатъчно дълго време.
Колаген - приема се цялата дневна доза на един прием (2-3-5-6 или повече грама, зависи какъв е продукта)
През деня пий повече вода ( 2,5-3 л) за да има видим ефект от добавките.

# 325
Току що поръчах с кода BiGTEN за 10% отстъпка за суми над 60$, благодарности на denis.
Много добър код в комбинация с rewards,  плюс безплатна доставка от артикули shipping saver, почти  се избива ДДС от отстъпките
Само трябва да се внимава, че някои марки  кода не ги лови, това са обичайно, които не правят отстъпка по принцип, пример - bluebonnet.

п.с. denis ,  това
Скрит текст:
има 10%отстъпка до 15 април, може да си споменала напред, сега го забелязах в моя лист. Добро е нали?!

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 11:09 от Щефи

# 326
Току що поръчах с кода BiGTEN за 10% отстъпка за суми над 60$, благодарности на denis.

Само трябва да се внимава, че някои марки  кода не ги лови, това са обичайно, които не правят отстъпка по принцип, пример - bluebonnet.

Току що щях да пиша къде греша. От снощи поръчката ми е 68долара и не ми приема кода.

Denis ако е удобно изброи марките, които кода ги приема.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 15:34 от tedizonova

# 327
  • София
п.с. denis ,  това
Скрит текст:
има 10%отстъпка до 15 април, може да си споменала напред, сега го забелязах в моя лист. Добро е нали?!
Да, много хубав, чист (йонно филтриран) и качествен протеин, но и по-скъп.  Коментирали сме го, но по-рядко.
На вкус е страхотен, макар че ти си избрала неовкусения.

Нямам такава информация - кода е посочен като общ и намалява общата сума на поръчката, ако тя е над 60$.
Марките и/или продуктите, които не са включени за промоция, се виждат в кошницата - под продукта излиза текст: Product not qualified for discount
Продукт, който не се намалява от кода - го заменяш с друг продукт ( когато е възможно). Поне аз така правя - има достатъчно голям избор на продукти.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 15:59 от denis.

# 328
  • Somewhere in Spacetime

Току що щях да пиша къде греша. От снощи поръчката ми е 68долара и не ми приема кода.

Току-що направих поръчка. Кодът е BIGTEN.

# 329
Здравейте!
Може ли за мнение за този колаген-до сега съм пила на други марки препоръчани от тук,но този не съм го срещала до сега:)https://www.iherb.com/pr/Solumeve-Collagen-Gummies-Gelatin-Free- … 100-Gummies/95758

Общи условия

Активация на акаунт