Какво обичате в мъжете?

• 8 817
  • 108
  •   1
Отговори
# 15
  • BG
Мирисът, ръцете, наболата брада и хубавия тембър.
Физика, Горджъс, физика... Нещо за химията?
Ако съм се заслушала и загледала, химията  ми е зарисувала в мозъка.
Знаех си, че ще ме разбереш... веднага.
Simple Smile

# 16
За мен е важно да е емоционално топъл и чувствителен човек, който не се срамува от това да показва чувствата си на публично място - прегръдки, целувки и т.н. С "айсберг" не се живее, поне аз не бих могла. Важно ми е да ме подкрепя във всякакви ситуации, да е грижовен и да не изчезва със скоростта на светлината, когато имам проблем или съм в тежък период. Това ми е по-важно и от мартериалния израз на грижата - моралната подкрепа. Без всичко това и с пари и подаръци да ме залива денонощно - няма значение, все едно нищо не прави за мен. Мъжът, истинският такъв, а не само по пол, е честен, искрен, не си играе с жените и не ги наранява съзнателно. Ако усеща, че не си човека за него - не те използва, защото е чувал, че "на жена не се отказвало".
Такива неща. Съзнавам, че в нашия свят звучат наивно и сиолно пожелателно, не само за мъжете.

# 17
в един мъж бих обичала общите интереси-да искаме едно и също от живота. С моя мъж се изпокарахме по вайбъра, че ако нещата които му написах, му ги бях казала вкъщи пред децата, те щяха да се разстроят и да вземат неговата позиция, като мен ме нападнат. Уж обеща, че ще полага повече усилия за връзката ни, пък да видим.

# 18
Не е коректно спрямо другата тема. Там бащи, братя няма. Тук - там някой любовник. Мъжете, като цяло - ние, жените, като цяло не ги обичаме. Ползваме ги.
Притеснително Relaxed

# 19
E, любовта на парче е притеснителна, да.
Simple Smile

# 20
Честен, откровен, неревнив, добър, щедър, любвеобилен, страхотно чувство за хумор, топъл характер, отстъпчив, нежен, закрилник, най-най-страхотния баща, силното "рамо" за опора, подкрепя всяка моя ...измишльотина, не критикува, не мрънка, не се сърди, не обича скандали, не отказва разговори, романтичен, няма комплекси-за изхвърли боклук, да простре дрехи, да пусне пералня, да почисти след децата, лидер, душата на компанията, винаги усмихнат (заради това в казармата му дават прякора хихо  Smiley  ), кавалер, обича децата-всички, уважава възрастните.........
Мога още 10 пъти по толкова реда да напиша.Чувствам се "Погалена от съдбата", че ме срещна с него.

# 21
Краси описа и моя..))
  Най-обичам в него точно начинът, по който се чувствам с него - жена, любима, партньор, принцеса, кралица и любовница.

# 22
Всичко! - мил, грижовен, с чувство за хумор, уравновесен, прекрасен баща.

# 23
Обичам, когато е ведър и спокоен (което ми се иска да се случва по-често).
Любимата ми гледка е как се смеят двамата с нашето малко момче, направо ми се пълни сърцето Heart Eyes

# 24
Аз в моя харесвам общите недостатъци. Поне не се опитваме да се променяме един друг и да търсим "правия" и "кривия" постоянно. Знаем кога и кой да отстъпи. Разните му прояви на нежност ги има навсякъде, поне в началото и не мога да обичам само заради това.

# 25
  • Между гори и планини
Обичам в мъжът ми факта, че никога не ме подвел. Рядко обещава нещо, но винаги го изпълнява. Че си тежи на мястото, че грижовен баща, че в домакинството не делим работата на мъжка и женска. Че не е обсебващ и ревнив, че ми е дал всичко което съм желала. Аз съм м тежък характер, но той ме разбира без дори да говорим, с поглед . Че всяка сутрин от 16г ми носи кафето в леглото. Не е много романтичен, и подаръци нямам по стандартните поводи, изненадва ме неочаквано.
Малкия ми мъж (синчето) е душица, памук. Той ми прави най-скъпите подаръци, които нямат цена. За осми март излезе с колелото и ми донесе най-прекрасното букетче.

# 26
  • Варна
    Мъжът да може да каже "извинявай, сгреших, не съм прав..."
    Да разбира от ремонти и като цяло да е сръчен, да мисли логически и дори да не знае нещо как става, с малко четене да се научи.

# 27
Обичам това, че ме кара да се чувствам Жена - желана, обгрижвана, ценена, даже когато сама не се понасям. Обичам точността му, щедростта, сигурността, която дава не само на мен, умението да ме разсмее в кризисни моменти, интелигентността му. Има си много кусури, но нито един, който чак да мразя.

# 28
Обичам в него огромното му търпение към моят непоносим характер Grinning и възхищението в очите му, когато ме гледа, дори и да изглеждам на момента адски нелепо Grinning
Когато се скараме леко и той излиза с колелото и се връща с букетче от набрани цветенца Blush

# 29
Винаги е позитивен, рационален и уравновесен. Раздава се за близките си, спортна натура е и е страшно активен/за разлика от мен/. Интелигентен е, човечен, обича животните, има чувство за хумор и най-вече обича дзвер като мен. 🤣🤣

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 17:34 от chakalkata

Общи условия

Активация на акаунт