Какво обичате в мъжете?

• 8 815
  • 108
  •   1
Отговори
# 30
Всичко обичам в моя мъж,обожавам го.Още като бяхме гаджета винаги знаеше какво искам,сякаш ми чете мислите.Много е грижовен,уравновесен и семейно ориентиран,всичко прави за мен и ми дава свобода,помага ми в домакинството и не дели работата на мъжка и женска,умее всичко-от салата до лепене на плочки,имаме еднакви възгледи и живеем в хармония.Той е моя орел.
Сега когато съм бременна и съм с подути крака и голям корем,ми каза как се променям външно ,но пак съм неговата любов.Абе страхотен е💓
Понякога ми е жал за хора,които не вярват в любовта,или се търпят заради децата.От пет години сме заедно,дано са още поне 55!

# 31
Обичам го, защото с него съм  си Аз, защото е търпелив и мил. 💜

# 32
Обичам го защото харесва всичките ми странности и ги приема за плюсове, а не за недостатъци ; чисти и готви, не дели работата на мъжка и женска ; изяжда си всичко дори да е най-големите бълвочи  Satisfied  ;  вслушва се в думите ми и не ме пренебрегва.

# 33
С него мога да си позволя да съм идиота, който всъщност съм. Разбира кривото ми чувство за хумор и се смеем заедно.

# 34
Обичам това,че е много грижовен,обичлив,сериозен мъж,джентълмен,амбициозен,любознателен,мога да говоря с него за всичко от А до Я, подкрепя ме във всичко, не е задушващ и ревнив, много е уважителен към околните и все пак не позолява на никой да му се качва на главата (освен мен 😂), има чувство за хумор и винаги ме разсмива, дори когато ми е най-смотано и криво.
Обичам това,че се чувствам сигурна с него,обгрижвана,уважавана. Обичам спонтанните неща,които прави за мен. Обичам как винаги,където и да е,като види любимото ми десертче винаги се сеща за мен взима го и после чака доволен реакцията ми. Обичам как ме прегръща силно,когато не се чувствам добре. Обичам как сутрин ме събужда с кафе в леглото,когато съм работила до късно. Обичам,че ме отменя в задачите,които знае,че мразя да правя. Обичам,че мога да съм пълен идиот с него. Обичам как ме разбира само с поглед. Обичам колко много обичам и себе си,когато съм с него.
Ох,мога да продължа до утре.
Леле,май много си го обичам😂

# 35
Обичам в мъжа ми поведението му към мен.Думите с които ме нарича,усещането за сигурност, топлина и уют.Глези ме ,готви ми страхотни неща и ме прави много щастлива.Разбира се има и моменти когато ме изкарва извън нерви,но те се случват по рядко 😀

# 36
  • Бургас
Много обичам,когато го няма!:smiley:

# 37
  • волно калдъръмче
Усещането за свобода и лекотата, с която се справят с неприятните неща, как нищо не може да им се опре. Когато се разбираме без много думи. Когато се прибера уморена, а той се е погрижил за всичко.

# 38
Обичам, че е щедър и никога не ми държи сметка за похарчените пари, въпреки, че ги изкарва само той. А аз обичам да харча Grinning Не е дребнав. Не ме ревнува, дава ми пълна свобода.
 Има много недостатъци, но аз имам повече и мисля, че друг не би ме търпял.

# 39
Обичам мъжът ми,защото ме търпи и ме успокоява. Идеалният баща е. Влюбен е както в мен така и в синът ни. Той е човекът,който ме научи да бъда по-спокойна.

# 40
наистина е суперска темата,поздравления  Flowers Hibiscus

в началото го обичах без да знам защо
после-даже напук
сега-съвсем различни са причините
но,всички в основата си са,защото и той ме обича,и го усещам ежедневно

# 41
Обичам усмивката му, обичам начина, по който ме гледа, обичам начина, по който казва името ми, обичам това, че винаги е до мен, когато имам нужда, трябва му само едно обаждане за да хукне към вкъщи, независимо къде е. Прекрасен баща е, грижи се с децата с огромна любов и желание. Той е човекът, на който мога да кажа всичко. Аз не съм влюбчив човек и чак не мога да повярвам колко много го обичам.

# 42
_limonche_не се познаваме, но все едно аз съм го писала. Grinning
Моят мъж е с подобни качества.
Няма какво да добавя. Аз също всичко си споделям с него, няма значение че е глупост или не. Това което обаче ме изненадва е, че дори и при най-големите ми споделени глупости той вижда истинската причина за това ми мислене. Не скача като ужилен да ме бъзика или обвинява че съм луда, щом мисля така. Той казва една дума и това перфектно обяснява причината за мислите ми. Ако е искал, с лекота щеше да е станал най-добрият психолог.
Обожавам сериозността му, както и смехът му. Не мога да си представя животът си без него. Дано и той да не може Simple Smile

# 43
Толкова много скъпи моменти имам с него и толкова причини да го обичам, че сега, като се замисля чак ми се насълзяват очите. Ако някой ми беше казал, че съм способна на такива любов към мъж, нямаше да му повярвам. Студен човек съм иначе, така ме размекват само ММ и децата.

# 44
Топлят през зимата, отварят буркани и консерви, цепят дърва за огрев. Друго приложение не се сещам в момента. 15г. да не схванеш къде живеят чорапите си е стабилно неумение.

Общи условия

Активация на акаунт