Най-добър любовник

• 10 364
  • 118
  •   1
Отговори
По предложение на AIDA_N от темата за дребнавостите. Кой беше най-добрият любовник/любовница в живота? Защо вече е в миналото или защо остана в живота Ви? Какво не успяхте да преглътнете въпреки добрия секс?

# 1
  • Пловдив
Женен беше. Wink
После се разведе, обаче аз се бях хванала междувременно с друг.

# 2
  • Paris, France
Мъжът ми. Остана в живота ми по стечение на обстоятелствата. Срещнахме се, когато се бяхме наживяли и двамата и искахме съвместен живот.

Не успях да преглътна привързаността му към всякакви стари роднини и това, че понякога е леплив и изисква много внимание. Толерантен е, обаче и си живеем вече четвърт век.

# 3
Защо вече е в миналото или защо остана в живота Ви?
Остана в живота ми, защото си паснахме и по всички други въпроси.
За една пълноценна връзка само сексът не стига. Да, от него и привличането се тръгва, но не стига, ако е само това.

# 4
За мене най-добър е любовника е този който обичате.

# 5
Абе не е баш така.
Може много да обичаш един мъж, но той добър любовник да не стане никога.

# 6
Абе не е баш така.
Може много да обичаш един мъж, но той добър любовник да не стане никога.
За съжаление е така.
Доста мъже са гола вода.
Но има и доста а сексуални жени.

Но за мен любовта е тайната съставка на секса.

# 7
За мен това беше първият ми ,детската ми любов бяхме заедно 8 г. Може би е така ,защото той ме научи на всичко в секса и знаеше кое и как обичам .. не знам.

# 8
  • Далечният изток
Двама бяха. В най-ранната ми младост - към 16-18 годишна.
За съжаление и двамата не са между живите, отдавна, млади бяха.

Което ме замисли, че от тогава са минали 30 години и това е много, много жалко за мен, ако разбирате накъде бия...

# 9
Иначе, по темата – двама са били към момента най.
Крайно различен единият от мен и неприемлив на менталния и житейски фронт. Все още е в живота ми, но знам, че трябва да го отстраня. Паразитира ме. Вероятно и аз него.
Другият е бил "преминаващ". Там беше по-скоро импулс, в миналото е.

# 10
За съжаление, това беше бившия ми.
Надявам се да срещна поне толкова добър в бъдеще, ама без характеропатиите Joy

# 11
Двама бих номинирала, като с никой от тях не сме били в сериозни отношения но не е било и само по веднъж да се изпробваме. Просто си паснахме страхотно в това отношение, ние повече от това не сме и търсили де. По ред причини дори физически не пребивавахме близо през повечето време, та не сме се опитвали да задълбочаваме, не знам ако бяхме дали би излязло нещо с някой от тях. За единия всъщност знам че нямаше, споменаваше майка си по безброй пъти на ден и се обаждаше да й разказва деня си всеки ден, дори и докато е с мен, това би ми дошло в повече във връзка.
Дългите ми връзки въпреки че не се класират на първо място точно по това, не виждам особен проблем. Там пък с времето се нагаждаме един с друг като се опознаем и се сближим много, знаем много добре какво харесва другият, изпробваме нови неща заедно. А и във връзка има и друг вид близост, което допринася много и нещата пак са супер.

# 12
Бившият ми. Такава химия не съм изпитвала с друг.

# 13
Мъжът ми. Ако трябва да обясня на кратко защо - защото съм изключително сензитивна и долавям вибрацията и настроението даже, което витае във въздуха; неговото усещане и желание не се променя с времето, мястото и обстоятелствата. Другото е, че е много отворен и иновативен в това отношение.

Най-слабият любовник, който съм имала, се представяше за тигър в леглото. Много хвалби, а гола вода.

# 14
Двама бяха. В най-ранната ми младост - към 16-18 годишна.
За съжаление и двамата не са между живите, отдавна, млади бяха.

Което ме замисли, че от тогава са минали 30 години и това е много, много жалко за мен, ако разбирате накъде бия...
Екстра си айде. Стига черни мисли.
Тука какви тигри има в тоя форум.
По 1 час секс правят минимум.
Ще ти скрият топката.

Общи условия

Активация на акаунт