Най-добър любовник

• 10 379
  • 118
  •   1
Отговори
# 15
Тези с хвалбите често друго нямат да покажат, поне аз приятелки с които бихме дискутирали това такива наблюдения имаме. То който е много добър в нещо, по-често другите го хвалят отколкото сам да трябва да се хвали Grinning

# 16
Тези с хвалбите често друго нямат да покажат, поне аз приятелки с които бихме дискутирали това такива наблюдения имаме. То който е много добър в нещо, по-често другите го хвалят отколкото сам да трябва да се хвали Grinning
Идея си нямам. Не си падам по мъже.
Иначе .... където има дим има и огън.

# 17
Беше разведен и 17 години по-голям от мен Grinning Не сме задълбочавали отношенията заради разликата във възрастта, но част от ковид карантината мина по доста приятен начин за мен Grinning

# 18
  • Paris, France
Двама бяха. В най-ранната ми младост - към 16-18 годишна.
За съжаление и двамата не са между живите, отдавна, млади бяха.

Което ме замисли, че от тогава са минали 30 години и това е много, много жалко за мен, ако разбирате накъде бия...

В мир да почиват и светла да е паметта им.

Всичко е ново и сладко в ранната младост. И аз имам много хубави спомени от този период.

То затова народът е казал "Пари и п*тка за старини не пази!"

Не е жалко. Можеше и да не си ги срещнала. Поне имаш хубави спомени. Ако се беше дърпала (като мене тогава с един) и това нямаше да имаш.

# 19
Съпругът ми!
Аз съм от хората, които не вярват, че може да има добър секс ако няма чувства. Обичаме се, пасваме си и като бонус ми помага много и се грижи за детето 90% от случаите.

# 20

То затова народът е казал "Пари и п*тка за старини не пази!"

Ох, бе Невена, с глас се смея.

# 21
Ох, горното ме подсети за един лаф на Софи Маринова. Цитирам:
"На мен майка ми е казала, ко`т си туриш в устата и на оная работа, това ще ти остане".  Grin

# 22
За съжаление е така.
Доста мъже са гола вода.
Но има и доста а сексуални жени.

Но за мен любовта е тайната съставка на секса.

На твое място бих заложил на витамините.
Адам например е почнал да прави секс след като изял ябълка...

# 23
  • волно калдъръмче
Грижи се за мен, иска да съм добре. В леглото първо ме люби, после ме побърква и накрая ме довършва с мощна любов. Казва, че съм страстна, а аз нищо особено не правя.

# 24
Жена ми,съвсем сериозно. Беше много неопитна в началото, но много се раздаваше и се научи, всъщност взаимно се научихме, защото и аз не бях със супер много опит. Силните взаимни чувства са най добрият афродизиак, вече отделно неща като физически дадености, сходно либидо и харесване на сходни неща в секса. Всъщност изключително добрият секс ни помогна да се справим с много други различия и проблеми в последствие.
Иначе бил съм и с много отракана топ мацка на моята възраст, просто си личеше, че не се раздава докрай, и въпреки че беше хубав секса не мога да кажа че е бил по добър, последната една година от връзката ни с нея даже нямах и кой знае колко желание.

# 25
  • волно калдъръмче
Иначе бил съм и с много отракана топ мацка на моята възраст, просто си личеше, че не се раздава докрай, и въпреки че беше хубав секса не мога да кажа че е бил по добър, последната една година от връзката ни с нея даже нямах и кой знае колко желание.
Какво значи жената да се раздава? Да те надъха, може би, или имаш предвид нещо друго?

# 26
Да е инициативна, да прави всичко с желание, да е активна, изобщо да получава голямо удоволствие от всичко, което прави.

# 27
Амиии... Имала съм 3ма, който си бяха много добри, но останаха само любовници, не преминаха отношенията ни в друго. Първият си беше ерген, леко грозноват, но правеше страхотен секс. Минахме за кратко на етап връзка, но се оказа ревнив до болест. Другите двама- женени. Единият ежедневно ми говореше, че ще се развежда и това започна да ме тормози и го зарязах. Другият си замина за неговата държава.

# 28
Смятам че чувствата и любовта нямат нищо общо с добрия секс или добрия любовник. Най-добрите бяха двама: с единия се разделихме защото лъжеше, крадеше и изневеряваше. Аз знаех, но се правех на расеяна, защото беше невероятен в леглото.нямах други чувства към него освен огромно физическо привличане. Накрая прекали с кражбите и чу казах Чао. Другият пък прекаляваше с марихуаната. Там имах чувства, но въпреки че беше добър любовник, не можеше да се мери с този, към който нямах. Разделихме се, защото той ме заряза заради друга. А тези, в които най-много съм била влюбена, и те в мен, се оказват не толкова добри любовници. Така че не знам защо свързвате добрия секс със чувства. При мен няма такава взаимовръзка.

# 29
Грижи се за мен, иска да съм добре. В леглото първо ме люби, после ме побърква и накрая ме довършва с мощна любов. Казва, че съм страстна, а аз нищо особено не правя.
Ако нещо трябва да правиш, значи не си.
Ако си всичко ти идва от вътре.
по - скоро си.
Някои неща не се учат.
Но и партьора е супер важен.
Дръж здраво мъжо и не пускай.
Joy
Аз съм така само с жени зодия овен.
Не вярвам в зодии, но живота го доказа.
Действат ми на много ниско ниво.
Направо ми дават късо на мозъка.
Без да правят кой знае какво.