Най-добър любовник

• 10 370
  • 118
  •   1
Отговори
# 105
  • По света и у нас
Общо взето скрибуцатено е мъка.... и разваля кефа, и колкото и да си лубрикираща с презерватив положението стига до крибуцане, никакви гелове не вършат същата работа.
Затова трябва да се избират подходящи мъже.

# 106
  • волно калдъръмче
Хубаво, но аз съм имал случай да не оцелваме адекватен лубрикант, или нещо самата му консистенция не ме кефеше, и дори да се скрибуца, и съм се протърквал. Та по-хубаво от натуралното на жената няма, както и по-възбуждащо, не да се маже нещо предварително. Също предпочитам натурален аромат на жена, а не на парфюми, ягоди, банани и т.н.Smile
Нямах въобще предвид лубрикант, а медицински средства за женско здраве.

# 107
Невена ме изкефи тотално. Напълно подкрепям, фи е много важно. В книгата на Азис, написана от Ваня Щерева той описва каква мъка било малката п"шка, така съм се смяла. Боде вика като шевна машина.

А дългия боли, та не е за предпочитане.
Тук се говори за механичен секс.
Има мастър клас любовници. Наслада за всички сетива, не тип вибратори.
Любовникът даже повече трябва да се подбира, защото се търси наслада и забавление, а не програма "така трябва".

# 108
Не е в миналото, в настоящето е. Ето го и него Wink
https://images.app.goo.gl/V4MexFNxkBZqpgUY8

# 109
  • София
Невена ме изкефи тотално. Напълно подкрепям, фи е много важно. В книгата на Азис, написана от Ваня Щерева той описва каква мъка било малката п"шка, така съм се смяла. Боде вика като шевна машина.

А дългия боли, та не е за предпочитане.
Тук се говори за механичен секс.
Има мастър клас любовници. Наслада за всички сетива, не тип вибратори.
Любовникът даже повече трябва да се подбира, защото се търси наслада и забавление, а не програма "така трябва".
Тя няколко пъти написа ,че това е необходимото допълнение към другите качества и че едното без другото е недостатъчно ,за да се почувства тя напълно задоволена и да определи един мъж като добър любовник . Поне аз така разбрах

# 110
Мнем, тя написа, че ПО време на секс фи-то ѝ било нужно. Другите неща си ги взимала преди или след секса.
Аз написах, че ПО време на секс са ми нужни експресия и емоция. Айде, дискотеката по време на секс не е задължителна. Но се е случвало.

# 111
  • Paris, France
Уф, важни са ми и други качества, но фи ми е най-важното. Обичам мъже с дълбок глас, парфюмирани, които се грижат за външността си, широки рамене, перфектен френски. Имам си и други изисквания, но не бих задържала за любовник мъж, който има всички останали качества, но фи-то издиша. Не се получава.

# 112
  • Out of the Mix
Неве, ама някои се оплакват, че ги боли, други че им боцка, са няма угодия. Joy
Френският, като език да го говори, или другото..или и двете..Joy

# 113
  • Paris, France
Като език да го говори. Другото не го тача никак.

Май от тънък и дълъг боли. Дебелината не е проблем. Все пак мястото е проектирано с цел да може да мине бебешка глава, че и бая голяма. При други бозайници размерът на главата е по-малък спрямо пелвис и спрямо глава на възрастен бозайник от същия вид. Това ми обясняваше мама.

# 114
  • над кукувичето гнездо
Ма тоя любовник само като шевна машина ли го ползвате?! Нещо там на повече равнища, като емоционалност, чувственост, интимност, страст, любов и пр. не додават ли стойност? Удоволствието е на доста повече нива от минаването на бебешка глава през пелвиса. Дименсиите нямат значение, а как се ползват... Гореописаните + техника, умения, отношение, старание, грижовност...

# 115
Е, опитахме да вметнем нежно некои, но не би. Joy

# 116
Аз останах с впечатлението че на тая част се набляга в питането на темата, изрично любовници, а не партньори че те не винаги са налице и двете. Партньорите ясно че всичките са ми били и любовници, но обратното хич не е вярно. Съответно и очакванията спрямо тях доста са се различавали, както и приоритетите.

# 117
  • София
Аз Невенка я разбрах. Не че другите неща ги няма или не са важни, те просто се разбират преди да се стигне до... "меренето на цолажа". Оттам насетне, ако няма нужната обиколка, няма как да й се случат нещата чисто физически, съответно другото се обезсмисля.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 08:32 от Лъвица

# 118
Е, вие ако с някого не си станете приятни, няма и да се заинтересувате на кого в гащите какво има или няма.
Изтървала съм някой цирк явно, гледам че е метено тук.

Общи условия

Активация на акаунт