Най-добър любовник

• 10 374
  • 118
  •   1
Отговори
# 90
  • волно калдъръмче
"Спада" не е точно, защото става въпрос за незадържане на ерекцията или невъзмоност за поддържане на възбудата. Това са в по-голяма степен психологически и в по-малка физиологично обусловени процеси.

Жените по-трудно ще пресъхнат, ако използват адекватно възможностите, които им предоставят съвременната медицина и фармация.

# 91
  • Paris, France
Добър любовник под 25? Абсурд.
Общо взето, по моя статистика, най-добрите са около 38 г.

На който му е дебел на 25г, му е дебел и на 19г. Не мисля, че е свързано с възраст. За мене е физика и обиколка на сещаш се кой орган. Има мъже, чиято анатомия просто не е била съвместима с моята, а и голи не ме възбуждат. Май при всяка е различно, но за мене възрастта няма и никога не е имала значение.

# 92
  • Варна
Има си добри и под 25. Хич даже не са изключение.

# 93
  • София
Добър любовник под 25? Абсурд.
Общо взето, по моя статистика, най-добрите са около 38 г.

На който му е дебел на 25г, му е дебел и на 19г. Не мисля, че е свързано с възраст. За мене е физика и обиколка на сещаш се кой орган. Има мъже, чиято анатомия просто не е била съвместима с моята, а и голи не ме възбуждат. Май при всяка е различно, но за мене възрастта няма и никога не е имала значение.
Най-после една жена да си каже искреното мнение

# 94
  • Далечният изток
И за мен възрастта няма значение, стига да не е в минус Grinning

# 95
Невена, ти говориш за тези мъже като за секс играчки. Сякаш нямат зад инструмента личност, тела, глава.
Въобще не става дума за дебелина само. То е маниер на държание, начин на докосване на жената, страст, усет кое къде и как, говор, ако щеш. Много неща и то в комплекс правят един мъж добър любовник. Въобще не опира само до дебелината и дължината.

# 96
  • Paris, France
Ами любовникът е за секс, все пак. А и нали ми е харесал визуално и като поведение, както и като умствен багаж и говор за да се стигне до леглото. Пиша за това, което може да ме накара да повторя или да задържа мъжа като любовник. 

Съжалявам, но каквато и да е личност мъжа, колкото и да е остроумен и галантен не може да ме доведе до оргазъм ако пенилният диаметър не ми е достатъчен.

За какво ми е страстен с малка п*шка? Да гледам тавана докато ме омазва в лиги?

Съгласна съм, че трябва и друго за повечето жени, но без описаното мъжът не е за мене.

Дължината за мене не е от значение.

# 97
По време на секс само фи-то ли ти влияе?
Със същия успех можеш просто да ползваш вибратор, какъвто ти харесва барем. Simple Smile
Няма ли погледи, докосвания, говорене по време на любенето? Абсурд един гол голям да е ок любовник, ако е дърво и всичко е механично.
Мъже без страст не са добри любовници за мен.

# 98
  • София
Направо тръпки ме побиват от студени мъже. Случвало се е - красив като картинка, долу - ок, обаче - в леглото като кубче лед. И разбира се, с мега самочувствие и се чуди защо не искам да се видим пак.

# 99
  • По света и у нас
кОшмар

# 100
  • Paris, France
По време на секс само фи-то ли ти влияе?
Със същия успех можеш просто да ползваш вибратор, какъвто ти харесва барем. Simple Smile
Няма ли погледи, докосвания, говорене по време на любенето?

Всичко друго е изяснено преди да се стигне до фи-то. Да, важни са ми и други неща, но и да ги има, не става с недостатъчно фи.

Вибраторът трябва да го купя, да го зареждам, да го държа. Дълга и широка. А и не може да танцува с мене, да ме изведе на дискотека. Права си, има и друго важно, но и да го има всичкото, не бих станала любовница на мъжа ако не е анатомически подходящ, защото зная, че няма да получа оргазъм.

# 101
  • Далечният изток
Ай сега пък дискотеки и танци... Нали за секс?

# 102
  • София
Ами любовникът е за секс, все пак. А и нали ми е харесал визуално и като поведение, както и като умствен багаж и говор за да се стигне до леглото. Пиша за това, което може да ме накара да повторя или да задържа мъжа като любовник. 

Съжалявам, но каквато и да е личност мъжа, колкото и да е остроумен и галантен не може да ме доведе до оргазъм ако пенилният диаметър не ми е достатъчен.

За какво ми е страстен с малка п*шка? Да гледам тавана докато ме омазва в лиги?

Съгласна съм, че трябва и друго за повечето жени, но без описаното мъжът не е за мене.

Дължината за мене не е от значение.
Туше

# 103
  • Out of the Mix
"Спада" не е точно, защото става въпрос за незадържане на ерекцията или невъзмоност за поддържане на възбудата. Това са в по-голяма степен психологически и в по-малка физиологично обусловени процеси.

Съгласен, ако е здрав човек, всичко е от психиката, да не кажа почти винаги е до психика, защото с една жена един мъж може да не може, а с друга да е разгонен пес.

Жените по-трудно ще пресъхнат, ако използват адекватно възможностите, които им предоставят съвременната медицина и фармация.

Хубаво, но аз съм имал случай да не оцелваме адекватен лубрикант, или нещо самата му консистенция не ме кефеше, и дори да се скрибуца, и съм се протърквал. Та по-хубаво от натуралното на жената няма, както и по-възбуждащо, не да се маже нещо предварително. Също предпочитам натурален аромат на жена, а не на парфюми, ягоди, банани и т.н.Smile

# 104
Невена ме изкефи тотално. Напълно подкрепям, фи е много важно. В книгата на Азис, написана от Ваня Щерева той описва каква мъка било малката п"шка, така съм се смяла. Боде вика като шевна машина.

А дългия боли, та не е за предпочитане.

Общи условия

Активация на акаунт