Най-добър любовник

• 10 404
  • 118
  •   1
Отговори
# 75
  • Out of the Mix
Рф, и аз в ранните докъм средата на 20-те имах една руса красавица в ранните докъм средата на 30-те, батко размазвахме се. Беше жена ти казвам, да си е++ май++++. Sweat Smile

Е, не като Босилека и нейния 10 г., по-малко, години, но никак не ми беше зле. Много се беше зомбирала жената, обаче, и почна да става токсично по едно време, та я сиктирдосах. Много вдигнах критериите точно с нея много млад, и това сякаш се отрази и после. При такива разлики жената започва да ревнува мъжа, особено ако е пич, защото много добре знае, че конкуренцията на малките сладурани чука на вратата, колкото и да се обичат, или да има страст, след някоя друга година няма да му е толкова привлекателна.

Приятелка на бивша се беше хванала по същия начин - тя на 34-35, младежът тогава на 22-23.
Изкараха 3-5 г. в мотаене, след което той я заряза, а тя много страда. Естествено развитие, заминава да учи, или работи, среща друга и така, живот.

Сега да помисля за жена на 50, абсурд.

Едно е да си на 20, а тя на 30, нищо общо с 40-50.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 22:34 от Revoker

# 76
  • Paris, France
Жените предпочитаме връстници, мъжете предпочитат възможно най-младата, която би искала да е с тях.
Кои сте тези жени и кои са тези мъже?
Не съм забелязала жените около мен да се ограничават с връстници. Или мъжете да търсят само 20-годишни. Точно обратното.

Е, то предвид демографската реалност 20г почти няма, а и не ги интересуват връзки.

Тук е обяснено защо с времето се увеличава възрастовата разлика при сключване на брак и защо мъжете при всеки следващ брак се женят за жена, която е по-млада от бившата съпруга:

https://theoutline.com/post/6061/older-men-younger-women-evolution-or-bullshit

Зависи и колко са популярни с противоположния пол мъжът и жената, дали търсят трайна връзка или просто страст и привличане, как са финансово итн.

# 77
  • По света и у нас
Малко ми е трудно да повярвам, че 33 годишната красавица е имала каквито и да е допирни точки с 22-23 годишен, и че той я е виждал като перфектна опция.
Просто защото мъжете под 25 са тотални дечковци с детински представи, говорят на "бате", още ходят на лекции.... а 20 годишните си мислят, че 32-35 годишните жени са вече дебели и застаряващи (аз така ги виждах тогава на времето).
 Просто тая история прозвуча като измишльотина.

# 78
Вярно си е. За 20 г. аз, 32-35 годишните каки си бяха направо друго поколение, и през ум не ми е минавало, че можем да имаме нещо общо.
Макар да подценявам и мъжете от това, по-възрастното поколение, с тях може поне да се разговаря, и по ракия да изпиете, и изобщо има междупоколенческо разбиране. Чичо ми е с 18г по-възрастен от мен, доста добре се справя в планината, имали сме интересни преживелици в трудни условия с него. С жена от това поколение - при изключителното ми уважение към тези жени - но няма как да имам нещо общо.
По принцип в отношенията на по-възрастна жена с по-млад мъж, (аз лично) смятам, че надделява майчински тип поведение.

# 79
  • По света и у нас
Той трябва да е много сериозен и натурално стар по характер, а тя да е обиграна за да се получи нещо. Освен това той трябва да е доста по висок от нея за да не изглежда, че тя му е майка.
Имам една двойка която визирам - той беше на 22 (козирог), а тя на 27 (овен). Тя определено ми се виждаше зряла на външен вид, самостоятелна и беше готина като типичен овен, той беше АйТи със собствена фирма шеф, солиден като типичен козирог. Тези двамата се ожениха и си изглеждаха подходящи.
Но както виждаш, това са 5 години разлика само, не 10.

# 80
На 22, собствена фирма, това е някое от синчетата на червената номенклатура, чийто баща се е облагодетелствувал от куфарчетата на Луканов.
Ако и девойката е била от същото котило, не се учудвам, че са се сдушили.
Такива за мое (а и за тяхно) щастие никога не съм познавал.

# 81
За любовници ли говорим тук сега или за сватби? Joy

# 82
  • По света и у нас
Ми то едното води към другото, прехласнахме се в анализа на успеха

# 83
За любовници ли говорим тук сега или за сватби? Joy

Босилка пък все не разбрала Simple Smile Simple Smile
За политика се говори, за власт и управление на човешките ресурси Wink

# 84
  • Варна
Аз чета за разлика в годините, вие какво виждате, не знам Simple Smile Откъде тръгна, къде отиде тая тема...

# 85
  • Out of the Mix
А, не разбрала, за мъжчета си мисли пак, потентни, потентни 25-30 годишни. Joy

# 86
  • София
Добър любовник под 25? Абсурд.
Общо взето, по моя статистика, най-добрите са около 38 г.

# 87
Добрият любовник е добър и на 25. След 10-15 години не става изведнъж добър любовник. То зависи и от жената. Неслучайно се нарича химия. Хората или си пасват, се отключват един друг или греда.
Някои мъже си им идва отръки. Други искат, но тц. Само на приказки и искане си остават.

# 88
Съгласен съм, само че тва отръки звучи малко двузначно

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 16:10 от rf22

# 89
  • Out of the Mix
С Босилека съм съгласен тука.
До природа и натюрел е.
Техниките и всичко идва с практика и опит, на терен, на "тезгях"Satisfied , да, с леки донасоки, защото всеки е и различен, но другото или си го носиш, или не.
Ако дори някакви базови неща не се знаят, не са овладяни и да му идват отръки на партньора ти, се прервръща в мъчение експириънсът, на мъже им спада, жени пресъхват преждевременно. Joy

Общи условия

Активация на акаунт