🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 4

 • 31 354
 • 743
 •   1
Отговори
 • Мнения: 3 443
MasterChef е едно от най-драматичните и завладяващи TV състезания, световен хит. В България и в ефира на bTV стъпва за пръв път на 3 март 2015 г. Кастингите за шоуто започват през декември 2014 г. със задачата да намерят най-добрите любители готвачи в страната, чийто талант, креативност, отдаденост, технически умения и страст към храната ще променят живота им завинаги. Любители готвачи /без ограничения във възрастта и произхода, с любов към кулинарията и мечта за кариера в нея/ се сблъскват с жури от трима забавни и много взискателни професионалисти. Най-добрият състезател ще стане притежател на титлата MasterChef в България. Телевизионният формат за таланти е продуциран в повече от 34 държави. Излъчва се буквално всяка минута в някоя точка по света и достига до над 200 млн. зрители. Шоуто е превърнало повече от 100 любители готвачи в професионалисти.Chef Илиан Кустев

Chef Александър Таралежков

Явор СарафовВ сайта на BTV https://masterchef.btv.bg/

Приятни и вкусни моменти с новите епизоди!

# 1
 • София
 • Мнения: 7 862
Ами чи, Лорчето, бе бате. Кой не я знае нея, кой не е чувал за нея. Wink
Скрит текст:
Пп Сега, аз я намирам за хубавка. Стройна е, секси е, но е ужасно предвидима, защото е свикнала да пробива с визия и предизвикателност. На принципа е "секса продава" и е права. Ама, не така с рогите, бе моме. Не слагай сичко на тезгяха. Трябва си деликатност и кадифена ръкавичка. Но.. си трябва и акъл, не става само с "готвене". Wink
E нямаше да се сетя. Grinning

# 2
 • Мнения: 2 411
Благодаря за темата!
Биляна и пак Биляна - тази жена ме зашемети снощи - толкова изящен десерт!
Всичко друго сте го казали.
Само да добавя - като видях Тобито и Лорчето на тия токчета и ми призля. После се преобуха, но какво от това. То бива, бива, ама чак пък толкова. Не сте на парти, а в кухня!

# 3
 • Мнения: 708
Интересно и как излъчиха забележката на Марианна към Лора, докато се опитваше да я разсейва "Какво си си извадила прелестите?" и Лора се оправдава "Нищо не съм показала". Е, как не си... Според мен играчите все повече и повече ѝ се дразнят. Отново не видях нито веднъж сериозно поведение от нея. Като капитан беше тотал щета, но нали трябваше да я спасим, хоп престилка...

# 4
 • София
 • Мнения: 7 862
Добре де, да приемем, че Лора ще стигне до финал, ми там нали ще готви пред очите на хората в студиото и няма много възможности за шаване на монтажистите и всичко ще се види.

# 5
 • Мнения: X
Хм. Спрях да гледам вчера. Малко със закъснение ще коментирам последния епизод, който гледах, а именно тоя петък.

Лора ми е ясна. Вече съм меко казано отвратен от нея.
Изправиха ги на мастър клас, тоя човек е яко професионалист, но темпото му съм убеден, че дори Кустев няма да се справи с него. Или който и да е от таз годишното жури for that matter.

Изпедепца Лора пак до елиминацията. Една седмица тия в елиминацията не участват в готвенията, тая седмица продуцентите пак ги включиха в готвенето да дадат на незаслужаващата Лора мастър престилка. Еми, правят си каквото щат с правилата на шоуто, а уж дирекна елиминация. Абе... Нямам думи да опиша възмущението си.

Ххх. От сега нататък само ще чета. Явно и тук си печеля врагове, само защото имам наглостта очевидно да се обаждам в темата.

Това предаване загуби своята стойност за мен. Втрещен и бесен съм. Явно единствения начин да се чувствам добре е ако се занимавам с моите си неща по ютуба и толкова.

Тези от вас, които смятат, че Лора може да готви - еми, повярвали сте на интригите на продуцентите. А и дори на финала съм убеден, че някой ще измисли на Лора менюто, за да и се помогне. И разбира се, режисираните реплики и похвали за "уменията" и ще свършат работа. То е повече от ясно, че е същата история като Радка Булман, мота-мо си е режисурата на тая история.

# 6
 • Мнения: 1 454
Благодаря за темата! Дядо Хаджия, ако приемем, че Лора отива на финал, ще го отиграят както до сега, а у много вкусно, ние откъде да знаем колко е вкусно😅! Ауу каква красота перлички от тиквички със сос от кисело зеле, взеха се отнякъде, ама са уникалниии😆.
Ако наистина Лора спечели, слагам кръст и на журито, колко да са уникални и готини, щом участват във фарс ?

# 7
 • София
 • Мнения: 3 768
Благодаря за хубавата тема. Гласувах за Биляна,.защото и тя, и Осман са си направили труда да научат.някакви техники. Другите карат на домашни знания.
Лорчето искам да я видя в Ергена. Там другите каки щея изядат с парцалите.

# 8
 • Мнения: 120
Благодаря за темата, Rangelova. Гласувах за Биляна.
Ако имам време ще се опитам да извадя най-добрите чинии на останалите до момента участници.

# 9
 • Sunshine state
 • Мнения: 12 073
И аз гласувах за Биляна. Благодаря за темата! 🌺

# 10
 • Мнения: 11 975
Биляна има глас и от мен.
RAngelova, 💐

# 11
 • София
 • Мнения: 8 105
И аз гласувах за Биляна. Ще се радвам, ако е тя победителя.

# 12
 • Мнения: 574
Съвсем сериозно смятам, че в Ергенът, Лорчето ще ги изяде с парцалите - тя е ехидно, брутално незачитащо околния свят, същество, което си проправя път напред с джуки, цици и на кокили; би опустошила всяка женска, намираща се в обсега й.
Но мъж като види, застива, примира направо, присвива очички и започва изпитателно да оглежда жертвата, чудейки се с какъв ли точно сос ще я преглътне - точно така изгледа и двамата мъже - съветници - винари в отборната битка, няколко пъти я дадоха как ги разкоства с поглед.
Междувпрочем удари дъното в думите си към Мелят като я свали от балкона.
Нито струва нещо като готвач, нито хваща окото като излъчване : цялата е пошлост и поза, а ако не е на кокили, е особено ниска и крива в краката.
Докато има мъже падащи в капана на богомолката, ще ги центри. Не е луд този, който яде баницата…

# 13
 • пустинята Гоби
 • Мнения: 7 274
Има два гласа за Лора в анкетата - шъ умра. В предната тема никой не беше гласувал за нея. Аз гласувах за Биляна, тя най-много заслужава титлата, пък който ще да я взема.

# 14
 • Мнения: 708
Явно и Лора чете и гласува Grinning Grinning Ама пък сега шарен свят, както се казва "за всеки влак си има пътник". Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт