Абонаментни кутии в България - Тема 11

• 40 949
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Аз съм много разочарована, че е изчерпана. Като получих имейла нещо се разсеях с работа и забравих да я поръчам.
Аз поръчах в неделя, когато все още имаше наличности!

# 196
Ето я моята Направи си сам кутия. Много, много съм доволна.

# 197
Чудесна селекция от продукти! Ползвала съм продукт на Mio и много ми допадна. Всички ли са мини размер (тестер)?

# 198
Чудесна селекция от продукти! Ползвала съм продукт на Mio и много ми допадна. Всички ли са мини размер (тестер)?
Този път да, но аз пак съм доволна. Пълноразмерната база на Тери е 105 лв и се радвам, че ще имам възможността да я тествам преди да реша да се изръся с такава сума.
Напоследък наистина са си подобрили продуктите по избор, за сметка на редовните кутии.

П. С: Някои питаше колко често обновяват продуктите, явно като се изчерпат бройките. Днес пак има добавени нови продукти. Добавили са Origins, Filorga, Nuxe и Estee Lauder.

# 199
  • София
Ако някой се интересува, това е nailbox.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 10:12 от Milena_318

# 200
  • Варна
Някой ще се възползва ли от безумната промоция, аз се изкушавам
🏡Останете си у дома, поръчайте любимите си продукти вече с до -75% отстъпка ❗👩🎁 Доставяме безплатно до дома ви, бързо и безопасно 🛍️ ---shoretner923-Pick-N-Dazzle-Beauty-Box

# 201
Аз съм поръчала Nailbox, но нещо се разминаваме с куриера. Колко са продуктите? Май преобладават неща на Икаров.

# 202

От къде е тази кутия?

# 203

От къде е тази кутия?
My full box

# 204
  • Пловдив
Мили момичета, някоя от вас дали си е поръчала априлския кибрит? Много му се чудех, но вместо него поръчах ГБ и останах леко разочарована, май не са "моите". Още се чудя за кибрита...
Иначе фаворити са ми Фул бокс, преди малко им писах за годишен абонамент и още една направи си сам кутия ♥️
Някой може ли да сподели какви бонус продукти дават при абонаментите!?

# 205
С бонусите мисля, че е отскоро. През април моя бонус беше много хубаво малко балсамче за коса Tigi от серията Antidot.
Аз имам абонамент от 4 години.

# 206
  • Варна
Мили момичета, някоя от вас дали си е поръчала априлския кибрит? Много му се чудех, но вместо него поръчах ГБ и останах леко разочарована, май не са "моите". Още се чудя за кибрита...
Иначе фаворити са ми Фул бокс, преди малко им писах за годишен абонамент и още една направи си сам кутия ♥️
Някой може ли да сподели какви бонус продукти дават при абонаментите!?
Серума ме притеснява, нанася се като последна стъпка в грижата и ако съдя по крема с розов кварц, който Белебокс сложиха в кутиите си в предходно издание, ще създава кир ефект и ще може да се ползва вечер само, а не под грим. Загатнаха и продукт с Алое за лице и тяло, предполагам ще е гел и ще е чудесен, но те не са скъпи по 10-20 лв. са. И аз се чудя какво да правя.

# 207
  • София
Аз съм поръчала Кибрит, но доставките ще са другата седмица.

# 208
  • Пловдив
Аз съм поръчала Кибрит, но доставките ще са другата седмица.

Нямам търпение да споделиш какво се крие и ако ми хареса и разбира се ако има налични да си поръчам, тъй като не ми се рискува... Миналата седмица две кутии, сега се записах за редовна ФБ и още една направи си сам и ми идват малко в повече 😇

# 209
И аз съм при вас Simple Smile Поръчах за първи път Кибрит, спечелиха ме като разкриха продукта с алое, дано бъда изненадана и доволна от избора си.
Видях и, че точно от този месец цената им се е повишила, ами дано е заради самата стойност на продуктите вътре!
Погледнах и гуудбокс, както и пик ендазъл, ще видим може следващият месец да разнообразя с някоя от тях.

Общи условия

Активация на акаунт