Абонаментни кутии в България - Тема 11

• 40 975
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, влизам с въпросче Blush
Има ли кутия, подходяща за мъж? Освен beery, в която има бира. Брат ми има рд през май и ми се иска някаква такава изненада. А и не се знае това извънредно положение до кога ще продължи и дали ще имам време да обикалям магазини..

# 211
Има кибрит за него, сега виждам че е налична.

# 212
Аз си поръчах пак my gorgeous box, видях, че този месец е безплатна доставката. Simple Smile Качвам и снимка на продуктите, които са ми изпратили. Супер са пак! Madara вече ми е любимата марка, а сенките на Lavera са бонбонче

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 15:52 от the_cherry

# 213
Правилно ли виждам, че цената на My Gorgeous Box е 55 лв.? Или може би аз нещо не се ориентирам правилно в сайта им..
И на Кибрит-а на база какво са вдигнали цената, незнам...Приблизително 40 лв. с доставката, което за България е малко множко. За тази цена, определено трябва да са хубави продуктите. Иначе мартенската им кутия беше чудесна, а лосиона за тяло вече ми е любим. Ще видим какво ще предложат този месец. Иначе утре ще чакам Марвитал.

Последна редакция: ср, 08 апр 2020, 09:59 от sugar_baby

# 214
Правилно ли виждам, че цената на My Gorgeous Box е 55 лв.? Или може би аз нещо не се ориентирам правилно в сайта им..
И на Кибрит-а на база какво са вдигнали цената, незнам...Приблизително 40 лв. с доставката, което за България е малко множко. За тази цена, определено трябва да са хубави продуктите. Иначе мартенската им кутия беше чудесна, а лосиона за тяло вече ми е любим. Ще видим какво ще предложат този месец. Иначе утре ще чакам Марвитал.

Да, цената е 55 лв., но продуктите са супер яки, аз затова от тях си поръчвам. А и двата пъти, в които си получавах кутията, влязох на сайта им да видя цената поотделно на всеки продукт и тотала беше над 80 лв, така че излиза много по-евтино да си поръчаш кутия. Пък и двата пъти имах подарък 2 тестера, не са ми ги продавали, както е в другите кутии. И това, което най-много ми харесва е че са подбрани за мен, не получавам неща, които трябва да раздавам или прибирам в шкафа. Grinning

# 215
  • Пловдив
My georgeous box наистина е малко скъпичка, но пък продуктите са пълноразмерни и качествени, но за кутия изненада в България си права, че 55 лв. лесно отказват.

# 216
Преди много години съм поръчвала 2-3 пъти кутията Pinks и от тогава не съм взимала кутии. Странно, защото по принцип са скучен продукт, но имам хубави спомени от лаковете им за нокти, Revlon мисля, че слагаха.
Но сега много съм харесала Кибит и мисля да поръчам и ще споделя мнение.

# 217
Кибрит по случай Цветница. Wooden Spoon ми е любима българска марка.

# 218
  • София
My georgeous box я гледах и се чудих доста. Специално за 8-мартенската кутия. Да, спестяваш от стойността на продуктите, но си заслужава, ако ще ги ползваш всички. Все пак, някои от другите фирми слагат продукти, надвишаващи по 2-3 пъти стойността на самата кутия.

В тази връзка, още ме е яд за Belle box, хаха

# 219
Аз след като поръчах Кибрит за м. Април, сега се чудя и на Гуудбокс, май няма да чакам до другия месец и ще искам да я видя още този. Запалих се по кутийте май 😀

# 220
  • Пловдив
Кибрита за Цветница е страхотен!
А редовния Кибрит за Април има някой, който да си го е получил вече?

# 221
  • Варна
Кибрита за Цветница е страхотен!
А редовния Кибрит за Април има някой, който да си го е получил вече?
доставките на Кибрит започват от 14.4
Продажбите на МарВитал стартираха Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 10:09 от Bistra Kostadinova

# 222
  • На изток от Рая
Успях да си поръчам кутията на Марви. Дано да е успешна, нямам търпение да видя продуктите.

# 223
И аз успях. Чакам я утре на адрес. Преди все до офис я поръчвах ама 4 лв до офис и до адрес все същото

# 224
И аз поръчах, заедно с витамини за децата, 50 лв в аптека бързо се правят.

Общи условия

Активация на акаунт