Абонаментни кутии в България - Тема 11

• 40 950
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Моята седи, че се обработва. Аз платих с карта, та нямам идея дали това не е драмата.

# 241
И аз се вредих с марви Simple Smile

# 242
Писах, че моята Марви е на статус изпратена

# 243
  • Бургас
Аз имам имейл и моята вече е изпратено, но ще успея да я взема може би чак в понеделник.

# 244
  • Варна
Белебокс, Марви и Кибрит са разпродадени. Добре се справяме Satisfied

# 245
Аз докато се натутам за Кибрит, тя е изчерпана 😄

# 246
Особено като им гледам цените.
След като имаме пари за ненужни кутии (не са от първа нуобходимост все пак), защо да нямаме за витамини?
Витамини и аз купувам, но в тая аптека цените са под всякаква критика.
Примери на случайни продукти

Мой личен извод е че завишават цените. Аз не бих купила нищо от тях освен кутия. Иначе всеки сам си решава къде ще си харчи парите.  Само споделям наблюденията си.
На мен пък ми се струва, че тук цените са по-ниски отколкото в кварталната аптека!

# 247
И аз успях да се вредя за Марви,статуса ми е "изпратена", дори току що получих смс,е в офис. Вероятно,понеделник ще успея да я взема,та който я вземе преди мен,моля да качи снимки в скрит текст,че любопитството ми надделява.

# 248
  • Варна
И моята Марви е със статут на изпратена, но в 20:20 снощи. Надявах се днес да е при мен, но не! Получена е информация за пратка
гр. ВАРНА [9000] и толкова за днес. Утре или в понеделник ще е при мен предполагам.

# 249
  • Бургас
И моята е пристигнала , но мога да я взема чак в понеделник, ще чакам да качите снимки Simple Smile

# 250
Изключително лека кутия... Малко тъжна работа
Скрит текст:

+Великденска украса

# 251
Въобще не разбирам какво й харесвате на тази кутия, ама... Grin единствено шампоана Lakme ми е хващал око от всички издания, които сте показвали.

# 252
До сега кутията не беше зле. Но явно този месец са в криза. Ето една идея по- ясна ( надявам се ) снимка
Скрит текст:

# 253
  • На изток от Рая
Не съм доволна от кутията. Следващите издания ще ги пропусна.
Приключих с кутиите, поне за следващите 3-4 месеца.

# 254
  • софия
Aз пък като гледам тази кутия страшно много ми харесва,но уви не се доредих да я поръчам. Другия път дано успея.

Общи условия

Активация на акаунт