Абонаментни кутии в България - Тема 11

• 40 966
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Особено като им гледам цените.

# 226
И аз се вредих с 2 броя за мен и сестра ми. Надявам се да има най-вече полезни продукти, че козметика си имам достатъчно към момента.

# 227
След като имаме пари за ненужни кутии (не са от първа нуобходимост все пак), защо да нямаме за витамини?

# 228
И аз успях още рано, рано! Възползвах се и от намаленията на Nuxe.

# 229
  • София
Марви за по-малко от 2 часа са свършили, пак не успях да се вредя Cry, на успелите честито .
Определено трябва да помислят за абонамент, за тази кутия.

# 230
Още в 10.36 бяха съвършили.

# 231
  • София
Още в 10.36 бяха съвършили.
Явно и количеството им е доста ограничено. Аз за жалост се събудих доста късно. Дано имам повече късмет другия месец

# 232
Обновен ми е статуса на : изпратена. Очаквах забавяне

# 233
  • Варна
След като имаме пари за ненужни кутии (не са от първа нуобходимост все пак), защо да нямаме за витамини?
Витамини и аз купувам, но в тая аптека цените са под всякаква критика.
Примери на случайни продукти

Мой личен извод е че завишават цените. Аз не бих купила нищо от тях освен кутия. Иначе всеки сам си решава къде ще си харчи парите.  Само споделям наблюденията си.

# 234
Онзи ден си получих поръчката от Ремедиум, направена преди месец, и дори ми бяха таксували на по-висока цена нещата, които тогава са били в промоция а сега не. Иначе има продукти, при които тенденцията е обратна.

# 235
Е, значи тези аптеки и те изкуствено завишават цените? Както виждате, те дори продават продукта на високата цена!
https://www.green-master.eu/products/rodopsko-chudo-50-ml
https://shop.zdravnitza.com/bg/drugi-mazila/50-rodopsko-chudo.html
https://bilki.bg/rodopsko-chudo-bilkov-mehlem.html
Сега например се сещам за нещо, което от няколко години си купувам от Марви на много по-ниска цена, отколкото във всички други аптеки:
Има и много други такива примери, но да не изместваме темата.

# 236
  • Бургас
И аз се вредих за кутия от Марви, моята поръчка е със статус "В процес на обработка" .

# 237
  • Варна
Онзи ден си получих поръчката от Ремедиум, направена преди месец, и дори ми бяха таксували на по-висока цена нещата, които тогава са били в промоция а сега не. Иначе има продукти, при които тенденцията е обратна.
И аз съм поръчвала от там, но преди извънредното положение и съм нямала проблеми. Сега ако ми трябва нещо направо ходя до аптеката. Признавам, че от тях доставката става много бавно, но ако не ти трябва нещо спешно става. Наистина не мога да им разбера защо им е толкова бавна доставката към седем или десет дни и то преди.

# 238
И аз се вредих за Марви, още веднага след пускането на кутията. Вие получихте ли мейл за поръчката? Попринцип преди пускаха мейли, ама сега нищо :/

# 239
  • На изток от Рая
Аз получих, даже вече е изпратена.
Сега се чудя дали да си поръчам редовното издание на Фулбокс или да си направя сама кутията, макар че продуктите не ми допаднаха много. Дано да ги сменят скоро.

Общи условия

Активация на акаунт