Абонаментни кутии в България - Тема 11

• 40 946
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
FullBox са ми върнали отговор за отмяната, въпреки че е неделя. Отменили са ми пролетната кутия без въпроси и даже са ми благодарили за обратната връзка. Grinning Поредно добро впечатление от тях.

# 316
  • Варна
Погледнах в сайта на Bellebox, че ще имат кутия за м.май и сега се чудя между нея и Myfullbox. В коя има повече декоративна козметика? Фулбокса винаги ли слагат лак за нокти в кутията си, забелязах такава тенденция, а аз съм с гел лак и какво да ги правя тези лакове. 😁 Умувам си коя кутия да избера 🤓
Toва като спонсорирана реклама ли си го видяла, че не видях пост нито във Фейсбук, нито в Инстаграм?

# 317
Погледнах в сайта на Bellebox, че ще имат кутия за м.май и сега се чудя между нея и Myfullbox. В коя има повече декоративна козметика? Фулбокса винаги ли слагат лак за нокти в кутията си, забелязах такава тенденция, а аз съм с гел лак и какво да ги правя тези лакове. 😁 Умувам си коя кутия да избера 🤓
Toва като спонсорирана реклама ли си го видяла, че не видях пост нито във Фейсбук, нито в Инстаграм?

Като им влезеш на сайта и пише “абонирай се за м. Май”. Чудех се дали да ги питам, но ме съмнява да ми отговорят веднага отрицателно дори да не планират кутия.

# 318
  • Варна
Останах с впечатление, че на Марви добавката е желязо, а не антидепресант?
И за желязо има 7 дневна терапия и блистер с успокоително
Писах на Белебокс и техният отговор е: Здравейте! 🙋🏼‍♀️

Благодарим Ви, че ни писахте! 💜💙

В идната седмица ще издадем детайли за кутията. През месец Май ще има козметила от нас. 🧡💜💛

Спокойна вечер! ✨🌹

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 20:25 от Bistra Kostadinova

# 319
Аз пък смятам да се възползвам от Minibox със Smashbox. Но все още се чудя за специалното им My SPRING Full Box заради пълноразмерните продукти.

# 320
  • Бургас
А знае ли се колко продукта са в пролетното издание на Фулбокс?

# 321
Доставката на пролетната Fullbox пише, че е в края на месеца като месечните кутии.
Кога горе долу ги пращат? Че се чудя за подарък дали да поръчам една...

# 322
  • Бургас
Последната кутия пристигна на 31 март

# 323
А знае ли се колко продукта са в пролетното издание на Фулбокс?

Не пише. Може би по-натам ще обявят бройка продукти или някоя марка...

# 324
Извинеам се чем повдигам отново темата. Гледах ревюта видео на червилото на бенефит от myfullbox специалносто издание за април и поне като сравнявам с снимки цвета изобщо не е същия и ми изглежда невъзможно да се нанесе с тази плътност, червилот е почти прозрачно и изчезва за нула време, прави и странни черти . Втзможно ли е да е фалшиво? Директно с кофата отива за съжаление... Някои дали има по-добри наблюдения?

# 325
Извинеам се чем повдигам отново темата. Гледах ревюта видео на червилото на бенефит от myfullbox специалносто издание за април и поне като сравнявам с снимки цвета изобщо не е същия и ми изглежда невъзможно да се нанесе с тази плътност, червилот е почти прозрачно и изчезва за нула време, прави и странни черти . Втзможно ли е да е фалшиво? Директно с кофата отива за съжаление... Някои дали има по-добри наблюдения?
То реално не е червило. "Боя" за устни е. Попива в устните, като заедно с това ги оцветява. Не се търси плътност на нанасяне, а равномерност. Честно казано грам не ми харесва, ни кат' цвят, ни кат' идея. Да не говорим, че с тази четка повече прилича на лак за нокти, а и лично на мен ми е трудно нанасянето с нея, та го пробвах с друга.
Интересно ми е: Някой хареса ли го? Ползва ли го?

# 326
Аз го ползвам като руж и ми харесва. Кода отговаря, напълно оригинално си е. В нотино беше 53 лв, просто си е такова...

# 327
Аз като го сложих го харесах, преди това бях скептична. Имам на същия принцип от МАС, остават приятен оттенък.

# 328
  • София
Аз също се престраших да го пробвам, една вечер ми беше доста скучно Joy и се изненадах приятно, че не остава този отвратителен цвят, но все още съм на мнение, че червилото и миглите бяха крайно лошо решение да присъстват в кутията. Кати цяло съм забелязала, че специалните им издания са по слаби от норналното за месеца.

# 329
  • София
Получих смс, че утре ще ми доставят кибрита.

Общи условия

Активация на акаунт