Абонаментни кутии в България - Тема 11

• 40 920
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
От Flambox кутиите токущо получих мейл, че е потвърдена поръчката ми за кутията за март и ще ми бъде изпратена. А аз я поръчах и получих още средата на март. Изненадах се какво става, писах им мейл, че въпросната кутия съм я получила още към средата на март. Ще видим какво ще ми върнат по мейла.

Те винаги изпращат такива имейли след време, че дадена поръчка е приключена. И аз получих, не се притеснявай, винаги досега са изпращали.

# 301
  • Варна
Никога не съм обръщала внимание на блистерите, защото си държа лекарствата в оригинална опаковка. Знаех, че кутията на Марви този месец ще е разочарование и спокойно можех да я върна, но я взех заради скраба, който изглежда интересен и всъщност е чудесен след първото му ползване вчера и макар да не е пълноразмерен, имам достатъчно количество за няколко употреби, за да разбера как се разбира с кожата ми и да си поръчам  оригиналния от 200мл., но това с успокоителните ми дойде в повече. Всички имаме нужда от витамини(макар и от мострените да бяха сложили, както в предната кутия или вит. Ц, който винаги ще влезе в употреба и още повече в условия на пандемия), а който прибягва до успокоителни медикаменти, е редно да се консултира с фармацевт преди да закупи каквото и да е лекарство от този тип. Това е моето лично мнение и никого не ангажирам с него, тази тема е и за това нали? Ето и една приятна изненада, която ми е подарък към закупуване на допълнителен продукт на марката, защото вместо ББ крем са ми сложили околочен гел: https://prnt.sc/rxkiq6 Hearts

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 03:08 от Bistra Kostadinova

# 302
Аз съм много разочарована, че е изчерпана. Като получих имейла нещо се разсеях с работа и забравих да я поръчам.
Не съжалявай, крама за лице е доста тежък, а уж съм със суха и чувствителна кожа, за по-малко от седмица успях да се сдобия с цели 3 пъпки по лицето си, а това е единствен продукт, който съм добавила в рутината си. Може би е подходящ за по зряла кожа, а аз съм на 26г. Този от кибрит пък е идеален за моята кожа

# 303
  • софия
От Flambox кутиите токущо получих мейл, че е потвърдена поръчката ми за кутията за март и ще ми бъде изпратена. А аз я поръчах и получих още средата на март. Изненадах се какво става, писах им мейл, че въпросната кутия съм я получила още към средата на март. Ще видим какво ще ми върнат по мейла.

Те винаги изпращат такива имейли след време, че дадена поръчка е приключена. И аз получих, не се притеснявай, винаги досега са изпращали.
И те сега са ми пратили мейл, че така си ги отбелязвали като получени. Питах кога ще има нова кутия - отговориха ми следното: "За съжаление не можем да дадем конкретна дата. Имахме подготвени теми за април и май, но с извънредното положение всичко отиде на заден план. Издателствата също променят плановете си, колегите по печатниците и те, та с тях и ние. Не смеем да започнем записвания в такова неясно време. Веднага щом имаме готовност за кутия ще обявим в социалните мрежи."

# 304
Погледнах в сайта на Bellebox, че ще имат кутия за м.май и сега се чудя между нея и Myfullbox. В коя има повече декоративна козметика? Фулбокса винаги ли слагат лак за нокти в кутията си, забелязах такава тенденция, а аз съм с гел лак и какво да ги правя тези лакове. 😁 Умувам си коя кутия да избера 🤓

# 305
Отдавна съм си харесала Flambox, като четяща много книги, така че и аз ще очаквам следващото издание, за да си я купя. А Bellebox имаха ли кутия за април?
Bistra Kostadinova, понеже не спираш да говориш за Алората в кутията, която е просто добавка (от всички над 10 артикула в нея), няма как да не те поправя, че продукта е хранителна добавка!!!, а не лекарство и съдържа само и единствено екстракт от цветето Пасифлора. Ако беше прочела малко, както аз направих, щеше да разбереш. Витамин С имам от предишните кутии.

# 306
Белбокс нямаха редовна кутия за април. Само специално издание за редовни абонати по желание, с издадени продукти и един по желание. Дано кутията за май месец да е добра.

# 307
Останах с впечатление, че на Марви добавката е желязо, а не антидепресант?

# 308
Белбокс нямаха редовна кутия за април. Само специално издание за редовни абонати по желание, с издадени продукти и един по желание. Дано кутията за май месец да е добра.
Аз имам сериозни колебания с коя друга кутия да разнообразя - Bellebox или Фулбокс Blush Май Белебокс имат повече декоративна козметика, от която нямам нужда, така че вероятно ще пробвам с пролетното издание на Фулбокс-а. Дано само не свърши докато се наумувам:)
п.с. В Марвитал бокс има добавка с желязо и добавка с Пасифлора, който е природен продукт.

# 309
Myfullbox са пуснали нови Mini FullBox кутии. Отмених пролетната и поръчах две от тях -  Filorga и Phyto.

Редактирам се: Filorga правят 110 лв. Вторият продукт също е 15 мл, а не 7. Sweat Smile Браво на fullbox, значи, коректни са.

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 15:25 от Reddish Brown

# 310
  • София
Антидепресант. LaughingLaughing Laughing

Аз съм много разочарована, че е изчерпана. Като получих имейла нещо се разсеях с работа и забравих да я поръчам.
Не съжалявай, крама за лице е доста тежък, а уж съм със суха и чувствителна кожа, за по-малко от седмица успях да се сдобия с цели 3 пъпки по лицето си, а това е единствен продукт, който съм добавила в рутината си. Може би е подходящ за по зряла кожа, а аз съм на 26г. Този от кибрит пък е идеален за моята кожа

Аз съм с комбинирана, но определено не суха кожа. Малко ме успокояваш. Simple Smile Но пък пишеше, че от този крем се продава по 1 на всеки 3 минути, та се предполага, че е добър. Явно не е за твоята кожа, обаче.

My full box са обновили и mini кутиите. Сега ще ги разглеждам. Simple Smile

# 311
Мини опаковки на Филорга аз намирам толкова трудно, че не е истина... Аз Sleep and Peel последния път го купих за 39 лв (15 паунда) в опаковка от 15 мл. - долу горе колкото е цената на тази кутия. Купих си 3 кутии. Laughing Много се надявам да има повече такива кутии с мини опаковки на дадена марка, заслужава си, особено за такива скъпи марки.

# 312
  • София
Ееее, всички ли ги взе? Наличност - няма. Sad

# 313
Те бяха налични от петък... моята поръчка е от днес сутринта, но след мен имаше още наличност.

# 314
  • София
Аз вчера проверявах, не беше обновена секцията. Странно.

Общи условия

Активация на акаунт