Абонаментни кутии в България - Тема 11

• 40 921
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Таблетките на Алора май са най-необходимото нещо в кутията, след отварянето на Марвитал

# 286
Таблетките не ме учудват, предвид положението в страната и света. Хората изтрещяват. Пак, че не са мушнали по някой блистер азитромицин .. .
 Не съм поръчвала Марвитал, но от снимките изглежда приемливо. Всяка кутия има по-слаби месеци.

# 287
Някой знае ли кога ще е доставката на пролетното издание  myfullbox и как стои въпросът с плащането на кутията с карта ? Като си направих поръчката и не ме прехвърли за банково плащане, оставила съм коментар, чакам да отговорят.

# 288
  • софия
Пише в сайта им, че ще е края на април.

# 289
За сега няма плащане с карта, аз скоро исках да пратя кутия - подарък на майка ми и платих през пейпал: дадоха ми мейла на акаунта си, казаха че работят по оптимизацията за плащане с карта. Бяха много любезни и отзивчиви, бяха й добавили и много хубава картичка и бонус продукт.
Иначе аз имам добро предчувствие за пролетната кутия - миналогодишните пролетни бяха много хубави, имаше доста продукти за коса.

# 290
  • Варна
Таблетките не ме учудват, предвид положението в страната и света. Хората изтрещяват. Пак, че не са мушнали по някой блистер азитромицин .. .
 Не съм поръчвала Марвитал, но от снимките изглежда приемливо. Всяка кутия има по-слаби месеци.
Блистери се продават под масата, а не на показ защото е незаконно. Няма нито срок на годност, нито указания за употреба, а е лекарство все пак, а не витамин или добавка Simple Smile

# 291
Не си разбрала, какво имам предвид. От там и на мен не ми е съвсем ясен поста ти, обаче всеки блистер в опаковка, без значение лекарство или не, има срок на годност и партида. Останалото не е за тази тема Simple Smile

# 292
  • софия
Тази тема май се обърна в намиране на кусури на всяка кутия. На едни им харесва дадена кутия,на други не. Няма нужда от драми и нападки.

# 293
  • София
Чудя се и аз на пролетната на Fullbox. Ето снимка на моята редовна за април:

А Марви ще дойде вторник. Явно съм поръчала по-накрая и по ред на обработката чак снощи получих известие.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 14:57 от bebsun

# 294
А в новото специално издание My SPRING Full Box ни известяват, че ще има само пълноразмерни продукти Blush
"Пролетни ухания, подхранваща грижа и... кафе - за събуждане и разкрасяване! Simple Smile" ,

# 295
Някой спомена, че миналогодишната пролетна кутия е била хубава - с какъв тип продукти е била?

# 296
Аз бях, но си мислех за това издание, което се води лятно http://silviyalove.blogspot.com/2018/03/unboxing-my-full-box-spe … l-womens-day.html имаше и едно издание с един страхотен шампоан на Faith in nature, то беше априлско допълнително издание, но не мога да намеря снимка.

# 297

Ето това беше, имах шампоан и балсам с аромат на кокос и бях много доволна, кремът за тяло ухаеше страхотно, моливът-червило беше с щипещ ефект и цветът ни хареса.

# 298
Да, точно тази. И пак беше само с пълноразмерни продукти.

# 299
  • софия
От Flambox кутиите токущо получих мейл, че е потвърдена поръчката ми за кутията за март и ще ми бъде изпратена. А аз я поръчах и получих още средата на март. Изненадах се какво става, писах им мейл, че въпросната кутия съм я получила още към средата на март. Ще видим какво ще ми върнат по мейла.

Общи условия

Активация на акаунт