Абонаментни кутии в България - Тема 11

• 40 924
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Goodbox са разкрили продукта - масло против целулит на sosimple
  Това масло го имаше миналата година в една кутия Гууд бокс само че тогава беше в стъклено бурканче с метална капачка, аз много го харесах, много беше икономично и приятно за използване, и целулита сякаш се позаглади или така ми се ще да вярвам Blush От една година не пропускам месечните кутии на ГБ и много ги харесвам, всичко се използва, изяжда и изпива, ще поръчам и тази кутия.

# 271
  • Варна
Ще борим целулита с кремчета от 15мл. Laughing и ще борим бръчките с крем на Mixa Flushed
Не. Има антицелулитен скраб, който е 100 гр.! Това на Ла Рош са балсам за тяло и лавант, май. А на Pilaten е матиращи листчета със зелен чай (проверих ги в нет-а), че са и доста - 100 бр.Simple Smile Марката е корейска. Отдавна заглеждах такива листчета, че лятото много ми лъсва Т-зоната.
https://makeup.bg/product/419686/ +крема и до тук са 20лв. + антибактериалния гел и останалото е мостри Simple Smile

# 272
Ще борим целулита с кремчета от 15мл. Laughing и ще борим бръчките с крем на Mixa Flushed
Не. Има антицелулитен скраб, който е 100 гр.! Това на Ла Рош са балсам за тяло и лавант, май. А на Pilaten е матиращи листчета със зелен чай (проверих ги в нет-а), че са и доста - 100 бр.Simple Smile Марката е корейска. Отдавна заглеждах такива листчета, че лятото много ми лъсва Т-зоната.
https://makeup.bg/product/419686/ +крема и до тук са 20лв. + антибактериалния гел и останалото е мостри Simple Smile
А антицелулитния ексфолиант, възглавничката за сън, великденската украса? Всички са пълноразмерни продукти и си струват пари по сайтовете. Гледам, че възглавничката е 6-7 лв., а дезинфектанта го мярнах в базара за 8 лв. Попадам на кутии, които са само с мостри, а пък струват по 35-40 лв.
За жалост не успях да си взема редовното издание на Кибрит, така че ще очаквам да видя какво ще предложат този месец. Дано успея за следващия месец, въпреки че не съм сигурна с по-високата цена, доколко си заслужава вече.

# 273
  • София
Еее, не успях давзема предната кутия на Марви и се надявах тази да е пак толкова уау, но уви... Не че е лоша де. Simple Smile

А предния път маската на Фито пълноразмерен продукт ли беше? Гледам цената й е около 80 лв.

# 274
  • Варна
Еее, не успях давзема предната кутия на Марви и се надявах тази да е пак толкова уау, но уви... Не че е лоша де. Simple Smile

А предния път маската на Фито пълноразмерен продукт ли беше? Гледам цената й е около 80 лв.
50мл. беше, но пак ще стигне за месеци напред, а и имаше комплект от душ гел лосион за тяло от по 150мл. за 15лв.+ шампоана на Лакме, който струва 25-30лв. си беше много добре, а сега евтина козметика за по 6-7-10лв. и мостри. Май приключих с тях Simple Smile

# 275
Ами криза е, какво искате 😆 за мен най-доброто е дебненето дали си се вредил, тръпка си е.

# 276
Myfullbox са пуснали пролетна кутия само с пълноразмерни продукти. Поръчах я, дано не остана разочарована.

# 277
  • софия
И аз я поръчах, но може би ще ми е последна. Не че е лоша, но много кутии ми станаха и мисля да ги понамаля. Надявам се тази да е хубава и да си струва.
А някой знае ли кутиите на Flambox кога ще се завърнат? Гледам, че сайтът им е в процес на обработка. Последно като обявиха ИП ми бяха пратили поръчаната кутия и ми бяха пратили мейл, че април няма да има кутия с оглед на случващото се. Сигурно и май няма да има, някой дали знае нещо?

# 278
Минус на Марви, според мен, е че няма описание на продуктите. Сега ще търся кой крем за какво е. Аз Виши и  Ла Рош не съм ползвала

# 279
И аз получих кутията на Марви и не мога да кажа, че съм очарована. Мога само да се възползвам от украсата за Великден, мострите на Виши и корейските хартиийки ще ги подаря на някой с мазна кожа. Желязото не ми влиза в употреба. Нямам нужда от хапчета против стрес. Вероятно бих ползвала Mixa  и то при нужда, ако остана временно без хидратиращ продукт. La Roche Posay също може да влезе в употреба. Само за ексфолианта за тяло проявявам интерес, но дали е качествен? Разгледах брошурата и на първо четене имат интересни неща, но бих потърсила мнения за продуктите относно качеството им.
Този месец /за първи път, досега никога не съм знаела за тези кутии/взех три кутии - Марви и двете на Full box Birth Edition и месечната, и степен на удовлетвореност 30/70 в полза на разочарованието. Най- ме издразни, че бяха само мостри /изключвам пълноразмерния MIXA. НО, пак ще пробвам следващия месец, може да има по добри попадения.

# 280
  • Варна
Ами криза е, какво искате 😆 за мен най-доброто е дебненето дали си се вредил, тръпка си е.
Не забравяйте, че концепцията на MarVital Box е "За по-добър живот!", така че нашата цел е да Ви помогнем в постигането му посредством разнообразие от продукти, като ще се постараем да обърнем по-специално внимание на Вашето здраве и вътрешен мир, защото вярваме, че в този момент всички се нуждаем точно от това! Разбира се, ще Ви предложим дермокозметична грижа за лице, N1 по продажби в сайта ни; Ето какво ми излиза като най-продаван дермо крем: https://prnt.sc/rx37bt на цена 36.99лв Simple Smile

# 281
Пише ли в сайта на Фулбокс каква им е отстъпката при абонамент, никъде не го открих? Или намейл се получва колко е отстъпката? Чудя се дали и пролетната им кутия да не поръчам( ще стане 3та за този месец 😜). Само козметиха слагаха те нали?

# 282
Само козметиха слагаха те нали?
Да, бяла и декоративна.

# 283
Пише ли в сайта на Фулбокс каква им е отстъпката при абонамент, никъде не го открих? Или намейл се получва колко е отстъпката? Чудя се дали и пролетната им кутия да не поръчам( ще стане 3та за този месец 😜). Само козметиха слагаха те нали?

Минус един лев на кутия  е отстъпката. Мисля, че в редовното издание слагат допълнителен бонус продукт.

# 284
  • Бургас
Сега и аз се чудя за пролетното издание на Фулбокс , миналия път изпуснах специалното издание и поръчах редовната кутия, която според мен беше по-хубава та сега се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт