Абонаментни кутии в България - Тема 11

• 40 925
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Хаха, избиват си цената от предната кутия Grinning Моята кутия дори още не е изпратена.. имали проблем с банката и не могат да валидират, че съм им платила. Предлагах им да им пратя разпечатка от банката, ама не искаха..Ще ги почакам още един-два дена, ама ако не я пратят до Понеделник, ще се опитам да я откажа :/

# 256
И моята дойде, точно преди минути. Е, не е нещо супер уау или пълна с козметика, но аз и не очаквам това - в крайна сметка има много други такива кутии само с козметика. Детето много се зарадва на великденската украса и даже започна да си я сглобява:) Хубаво е, че винаги имат някакъв акцент. Аз си харесах много мат листчетата и крема за лице. Възглавничката също ми е много интересна, та ще видим дали ще има ефект от нея. Еми, като гледам, всичко ще си ползвам пак....

# 257
  • Варна
До сега кутията не беше зле. Но явно този месец са в криза. Ето една идея по- ясна ( надявам се ) снимка
Скрит текст:
За какво са продуктите на La Roche-Posay?

# 258
Скрит текст:
Това китайското какво е?ленти за ?

# 259
  • Варна
Ще борим целулита с кремчета от 15мл. Laughing и ще борим бръчките с крем на Mixa Flushed

# 260
Ще борим целулита с кремчета от 15мл. Laughing и ще борим бръчките с крем на Mixa Flushed
В краен случай ги размени Simple Smile Това за целулит- за бръчки и обратното Simple Smile

# 261
  • Бургас
На мен кутията ми изглежда добре, миля че всичко ще ползвам.

# 262
Не. Има антицелулитен скраб, който е 100 гр.! Това на Ла Рош са балсам за тяло и лавант, май. А на Pilaten е матиращи листчета със зелен чай (проверих ги в нет-а), че са и доста - 100 бр.Simple Smile Марката е корейска. Отдавна заглеждах такива листчета, че лятото много ми лъсва Т-зоната.

# 263
  • софия
Aз много харесвам кремовете на Микса, както и нещата на Ла Рош, така че съм много щастлива за кутията.

# 264
Като пишеха, че ще вкарат номер 1 (по поръчки) грижа за кожата..не очаквах, че ще е крем с глицерин на Микса Grinning

# 265
Оф, на мен не ми понася аромата на продуктите на Микса. А от един продукт против зачервяване на кожата се обринах..ю

# 266
Goodbox са разкрили продукта - масло против целулит на sosimple

# 267
Аз съм чела много хубави отзиви специално за този крем на Микса, така че ще видим...Първо ще се опитам да довърша крема от последния Кибрит, който между другото във времето започна неприятно да ми опъва кожата.

# 268
На la roshe едното е крем за душ а другото е крем за атопична и проблемна кожа!

# 269
На мен това ми е първата кутия Марвитал, досега все не успявах да поръчам. Наистина са имали по-силни кутии, но за мен най-важното е че продуктите са използваеми и няма да ми пълнят шкафовете. За крема на Микса съм чела добри отзиви и исках да го пробвам, очаквам добра хидратация, не да бори бръчките 😄 Мострите на Виши са за моя тип кожа и също искам да пробвам. Продуктите на Ла рош съм използвала и харесвам лосиона за тяло. Матиращите листчета и ексфолианта тъкмо ми свършиха, великденска украса и дезинфектант вярвам че никъде не са излишни Wink Сега ще се образовам за какво са таблетките и възглавничката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт