Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 630
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Доверих се на избора на лекаря. Аз не можех да преценя какво и как трябва да е.

Мисля не е проблема в профила. Най най-добре говори с доктора, настоявай да ти го оправят, защото има вид на медицинска грешка.
И въпреки че е добре той да ти ги оправи, биз поискадв мнение и на друг хирург, просто за още едно мнение.

Ти носила ли си ластична лента? Не мисля че е решението, но просто се зачудих ..
Доктора който я е оперирал нямя практика да слага ластична лента. Само компресивния медицински сутиен. Аз също съм опериран при този доктор и затова се учудвам защо са в този вид гърдите, за такъв период от време. Доктора прави прегледи на третия и шестия месец за да види как вървят нещата.

# 541
  • София
Аз когато се оперирах си снимах кутията на имплантите, кубици, всякаква информация запазих. Доктора дава сертификат, паспорт на имплантите. Това са важни неща и трябва да се знаят.

# 542
Аз затова попитах Nil дали е ходила на тези контроли, но явно не е. А са важни, може да даде някакви напътствия  носене на лента или да не се носи сутиен или нещо друго. То не че и аз съм ходила, но поне се бях записала на четвърти навършен месец и ми отмениха часа заради ситуацията в момента, но пак ще отида де само здраве да е към шестият месец дано успея.
Nil виж какво ще ти отговори, може би ластичната лента би помогнала, но тя се носи по в началото сега не знам дали би имала ефект, аз носих не мога да преценя дали ми е помогнала.
Има; ли снимка от преди? Предполага, че и тогава зърната са били надолу и при мен беше така и когато правих консултация с Молов той добре ме прецени и ми предложи анатомични и то обема да е в долната част за да повдигнат зърната. Аз така или иначе не се оперирах при него, но като преценка беше добре

# 543
Nil,

Каквото такова, сега важното е да го оправят. Много е гадно, че толкова пари, после чакане и после да не е както искаш, но средоточи се върху това да ги оправят и не се отчайвай.
И да, кажи каквото каже хирурга.
Успех!!!

# 544
Здравейте, вече съм в края на 6-ти месец, но гърдите ми изобщо не ми харесват.
Дали има вариант имплантите да слезнат по долу или ще е нужна втора операция да се повдигнат гърдите? В началото нямаше такова провисване, но сега доста видимо стана.
Скрит текст:

Според мен просто имплантите не са си дошли на мястото, но пък доста време е минало. Ако слязат надолу, гърдите ще изглеждат много добре. Правила ли си масажи. Виждам, че са поставени през ареолите, има ли и повдигане? Имаш ли поддържащи мрежи? Изглеждаш ми слабичка и може би мускула ти е по-стегнат. С масажи може би ще се поотпуснат и ще направят място на имплантите. Консултирай се все пак с доктора. Аз също съм оперирана от него. Гърдите ми бяха плачевни, преди операцията, но съм доволна от резултата засега. Белезите ти обаче въобще не си личат, супер Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 22:30 от bubanka

# 545
Момичета, стискам палци на всички, на които скоро им предстои операция и ще чакаме отзиви за резултатите 🤗

# 546
# 547
  • София
Изискват ли ви тест за корона вирус?
На мен преди седмица от Есте клиник ми казаха,че можело да изискват,но още не били решили.

# 548
Първо ми казаха,че искат...после се обадиха,че отпаднало..

# 549
А дали ще искат ако влизаш от чужбина?

# 550

Мислиш ли че ще ти позволят да минеш границата?
Попитай първо!

# 551
  • София
Със сигурност. Но не се знае дали първо ще те пуснат. А има и вариант да те карантинират 14 дни.

# 552
Ами ще си направя тест като кацна Simple Smile гледам кацат самолети и сега от Холандия, Англия и Германия. Но по-рано от средата на Май така или иначе не мисля да е.

# 553
Може да има полети,но 14 дневната карантина е задължителна.Аз бих отложила за по-добри времена✌

# 554
Момичета не искам да ви плаша но чувам че това извънредно положение ще продължи до Юни

Откъде чу това- официален източник или просто слухове? Дано не продължава дълго все пак вече се възстановява графика на плановите операции.

Общи условия

Активация на акаунт