Погледнете всички тука - малък МАЙчо вече гука! (34)

• 11 836
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Еееййй, LaDiDa много ме зарадва!!! Благодаря за посрещането!
 newsm51

# 241
Добре дошла Шуши!!  bouquet
Днес моята майка има рожден ден и бяхме на ресторант на морската алея,не че всеки ден не сме там де  LaughingНа Жули или съвсем ще эи писне по кръчмите или ще свикне.
Какво става с другата Галя?А Гуендолин ,видях я че влиза във форума а не ни се обажда,що така?Дано всичко е наред. Peace

# 242
ЧРД на мама, Мимозка - сърдечни поздрави bouquet! Сестра ми се казва Мария и майка ми така я нарича...

# 243
6u6i, добре дошла и от мен! Много е сладък тоя твоя Марти  baby_neutral !
Честит 4-ти месец на Бетинка! Да расте здрава и засмяна!
Маминки, да ви се оплача. Днес за първи път размразих кърма от запасите. Първо я преместих от камерата в хладилника и после я затоплих на водна баня. Обаче, както една друга мама беше писала наскоро, много гадно миришеше. Дадох на бебо да видя каква ще е реакцията - той се намръщи и не пожела да я яде. Събирала съм я и съм я съхранявала съобразно всички правила. Не съм опряла до нея, просто пробвах дали става, че нали само 3 месеца може да седи във фризер. При вас как е с размразеното папо?
И друго се чудя. Бебо рева неутешимо няколко пъти вече, като го водихме при баба му и дядо му. Не беше правил досега така. Дали средата му се вижда непозната, демек, че не си е вкъщи, в неговото си креватче. Хората ли му се струват чужди, въпреки, че го водим поне веднъж седмично при тях... незнам... бебешка му работа.
Лека и спокойна нощ на малките бебоци, пък и на миминките де!

# 244
Забравих да напиша, нали се чудите къде е Крейзи - не беше ли казала че днес е сватбата на брат й? Sunglasses
Ей, на брат ми сватбата беше много пиянски и весел момент за мен, ама беше през 2004 година  Wink
Благодаря ви за загрижеността, момичета, страшно ми стана мило, че се интересувате къде съм  Heart Eyes Колко малко му трябва на човека....  Hug  bouquet

Аз не пиша, щото нещо не смогвам тези дни  Confused Не спя до 3-4 през нощта и после до 12-13 не мога да стана  newsm46 smile3524 И при нас бебо се буди към 6-7-8 и почва да се смее, да гука, да пее (от 2 дни това е номера  Heart Eyes ) , а тати е нощна смяна и тъкмо се е прибрал и се почва..  Crazy
Ама се правим и двамата на ударени и след 1 час най-много Лео пак е заспал, та тако до обяд го караме - пеем, спим, пеем, спим  Mr. Green
Аз тъкмо седна да чета и за нещо ме извикат, я ядене да правя на тати, я на бебо, я  prostor 1ironing 1dishes
Сега нещо съм се запалила пак да  needle Аз така и не показах какво съм сътворила предния път, ама мъжът ми изтри снимките от 1 месец назад и не съм обличала дрешките на Лео оттогава.  Embarassed Вие сигурно вече сте забравили, де  Grinning Айде, утре дано ми остане време и го снимам.
А сега се запалух по памперс гащи. Видях из обявите, че една майка си търси и се сетих, че из шивашките сайтове, които гледам е много модерно. Свалих си кройка по Памперс, който имам (по техен съвет), купих платове и почнах  needle По средата се развали машината, дето специално я домъкнахме от вилата на мама  #Cussing out И одеве я прибрах, че само ме дразни....А толкова хубави функции има и щях да бродирам с нея даже  cry Нещо оплитам долния конец все и незнам къде бъркам, сигурно не го слагам както трябва. Ще се  #2gunfire

Та така, все да ви изчета, да изчета, ама все има още и отлааагах ...  Whistling
Честита кола на Олчето  travel Да се возите с бебо безаварийно  Peace
Честито и за новите придобивки покрай бебетата, а и за тези за раждането.
Аз от вас чувам, че се подарявало нещо, различно от цветя  Rolling Eyes newsm78 Не съм и очаквала, и сега не искам подаръци. Бебето го искахме и двамата и съм страшно щастлива, че мъжът ми е един прекрасен човек, дава всичко за нас. А и роднините ми са страхотни хора и какъв подарък повече мога да искам  Heart Eyes
ПИЛЕ, като прочетох и така ми се сви сърцето  Scream #Puppy dog #Shocked Направо ми се доплака, споделих веднага с мъжът ми и с мама. И те ти съчувстват, ужасно е, сигурно си се уплашила адски много. Дано ти мине бързо и се върне кърмата, та да си папка Гоги така добре, както досега  Hug  bouquet

Още много мислех да пиша, ама ще ви писне от мен  Mr. Green Айде за утре (днес) ще си оставя пак  Flutter
На мен ще ми донесат активна гимнастика след броени часове и нямам търпение  Heart Eyes smile3535
Една майка от форума  Mr. Green Аз като се замисля, почти всичко пазарувам от тоя форум - колички, дрешки, лекарства, бебефон, гимнастика, завивки... какво ли не.  Crazy Само за това се сещам в първия момент  Blush
Айде, отивам да дочета сайта с кройките и да допиша Шуши-то! Добре дошла сред нас, щесе радваме да пишеш и тук   bouquet

Сега погледнах - имаме си рожденничка  Flutter
Честит рожден ден на Страйпър!
Да ни е жива и здрава, все така да ни радва с постовете си и да се слушкат с бебо и тати  Heart Eyes !

Честит рожден ден и на eden_haven !
Малко на патерици, извинявай.  Blush ВИдях, че имаш РД, ама не писах веднага и чак сега се сетих, че те пропуснах   bouquet Много, много щастие ти пожелавам и красиви мигове! И по-често да си правите пътешествия като сватбеното  Mr. Green

Последна редакция: нд, 13 авг 2006, 03:03 от crazybrat

# 245
Честит Рожден Ден на Страипърчето и на Рая на патерици Simple Smile
Честито и на месечковците днес

Крейзи........понеже си мераклия погледни тук :
http://www.diapersewing.com/fitted_with_velcro.htm
http://www.diapersewing.com/measurements.htm
Това пък е стъпка по стъпка ка се шият памперс с смики Simple Smile
http://mayna.livejournal.com/198548.html

Сега ще бягаме на разходка.....после ще пиша пак

# 246
  • Пловдив
Здравейте майчета, снощи се приврабрахме и неможех да ви изчета, доста продуктивно се е отразило лошото време  Shocked
Първо искам да благодаря за поздравленията и вече като големи каки (цели….3 месеца) искаме на патерица да ви почерпим   cook и да пожелаем на всички който имаха поводи да празнуват, а и на тези които днес празнуват месечинки много да слушат и радват мама и тате

Честита кола на Олчето и по смело да се впуска безавариино в трафика

Добре дошла и на мама 6u6i

Ние бяхме за няколко дни на вилата в планината и за голямо мое учудване там изобщто не се развали времето, малката принцеса спа по цял ден на слънце и при това непробудно по 5 часа, но за сметка на това се събуждаше озверяла от глад, едва смогвах да я гушна за да я нахраня.

Майчета искам да ви попитам вашите бебоци смучат ли си долната устна, че моята мишка отвреме на време го прави (вече явно пръстчето не и е интересно) и аз веднага бутам бибата, обаче ме притеснява да не и стане навик.

Искаме и да се похвалим, ден педи да навърши 3 месеца Христина се обърна по корем на гимнастиката, но явно незнаеше как да си измъкне ръчичката и се размрънка и дотук и бяха опитите, но вече доста се заиграва с две меки играчки и даге писка като и е весело.

Crazybrat, жалко че за малко се присъедини към Пловдивската група, но се надявам скоро пак да се видим

Приятни разходки на всички

# 247
Здравейте!
Честито на порасналите вече сладурчета и на мамите!  bouquet

zvezdolina, благодаря ти за комплимента и аз много си го харесвам Марти пу-пу... Баща му казва че е съвършен  Laughing
Ние още не можем да се обръщаме по коремче, ама тренираме...

Тръгваме след малко на разходка с колата - голямо удоволствие ми е да карам - особено сега когато в София няма много коли...

Благодаря за посрещането... Hug

# 248
Здравейте мамчета,
 welcome на мама 6u6i!!  Софийския отбор се попълва   Laughing - за съжаление сме далече (за съм от Зона Б-5)  Confused
Ей сега заспа бебо - та сядам да пиша - ама то какво - толкова сте писали -че едвам изчетох всичко!!
 newsm59 на Страйпер!!! Да си жива и здрава и от щастие да не се отървеш - ама то сме си така Елени-те!! (адашки сме  Wink)
Ани - вие сигурно сте си разказвали кой как е родил бебчето си преди ама аз не съм - та ето накратко: почнаха да ми изтичат водите на гергьов ден, приеха ме в Шейново и почнах да раждам нормално. И така 16 часа - с усмивка на уста посрещах всяка болка. Но почнах да сдавам багажа накрая и има моменти дето не ги помня - май съм губила съзнание на няколко пъти - но разбрах че ще ме режат. През цялото време  бебо се държа геройски - всичко с него беше наред. Е срязаха ме - на 10тия ден ми свалиха конците, на 20-тия ме отвориха отново - бяха ме инфектирали. Та бях с дренаж 2 дена - и после го махнаха - и сега всичко е ок!! За тея 16 часа - видях над 15 раждания, говорих си с момичетата, окуражавах ги и още повече се мотивирах да го родя нормално - но не ми било писано. Пък и не стана за Георги - та сега е Никола  Wink Laughing
Иначе да се похваля (че нали ревах от безсъние последната седмица #Crazy) тая нощ бебо като цока в 21h се събуди за цокане чааааааааааааааак в 5!!!!! Но още не е почнал да се обръща сам.

# 249
Eunos, ти си се измъчила яко бе душа!  #Crazy Като те четох и си представях  как аз на 06.05 се прибрах щастлива у нас с бебе, а ти си влизала да раждаш и си се ,мъчила 16ч.....и не само.....

Аз да ви кажа , на нас селото вчера хич не ни се отрази добре. Както пише Звездолина, заради новата обстановка ли , заради многото непознати хора ли, но само рева. Ама така рева както не съм го чувала. И най вече ревеше от брат ми. Като го вземе и той надува гайдата. Брат ми се притесни накрая. Обаче като се прибрахме и на мига стана стария Ивко, спокоен , весел. Ей, много взеха да разбират тея малките  Wink

Искам да честитя рождения ден на Стайпер, нищо че се позагуби, като се върне от Плевен ще има материал да чете, и без това се кърмят на компа. И да поздравя з добре дошла мама 6u6i и бебе Марти. И моя термин беше на 15 май, но родих на 02.05.  Grinning

Танче , айде и вие с инцидент. Много инциденти напоследък. Добре че бебоците са ни живи и здрави.  Praynig

Смайли , и аз съм виждала мои приятели да дават на бебетата си да смучат плодове, но вече са били захранени. ама те тука покрай мене всички захраниха рано.

Крейзи, за оплитането на долния конец, може да не е вложена машината правилно; да не е центрована; и ако не е ползвана отдавна е хубаво да се смаже предварително, за да не се износят частите. Ти направо ме озадачи като пишеш за домашните си задължения. Нали свеки ги вършеше тези неща!? айде чакаме снимки на ушитите от теб дрешки за Лео.

Ние днес следобед мислим да ходим в зоологическата градина, да покажем на наща маймуна другите маймуни.  Laughing

# 250
  • София
Здравейте, първо да честитя рождения ден на Страйпър! Да си жива, здрава, обичана и всички вкъщи да те слушат!
Честито на месечковците, които са празнували тия дни и на техните мами!
Добре дошла на мама Шуши.
Румен не си смуче долната устничка, обаче си смуче целите юмруци. Защо е така бе момичета, вашите бебоци ядат ли си ръцете newsm78 Когато е преди ядене, разбирам, ама то е почти постоянно и целия олигавен около устата и по ръцете. Да не го дразнят венците, може ли да е толкова рано?
Аз малко да се оплача, че снощи Румката се буди през 2 часа, ама то май имаше колики от смокините, дето ги ядох вчера. Аз много обичам смокини и като невидяла си хапнах добре, обаче повече няма да ям смокини, докато кърмя Naughty
Вчера по едно време ми дойде музата и измислих заглавия за нови теми:
"Мама МАЙ-чето люлее, то си гука и си пее" и
"МАЙ-четата си растат, всички им се МАЙ-мунят" Ако измислите някакви вариации, предлагайте, обаче аз повече от това не успях Wink

# 251
  • В сърцето на любимите мъже!
Ехо-о-оу!

Как сте днес? Аз съм в супер настроение, а и Малчо вече спинка цял час, та успявам да се поогледам из къщи!

Откакто почнах всяка сутрин с моите малки походчета (5км), се чувствам супер енергична и не се изнервям така, когато Момчо не спинка по цял ден, а и чувствам, че правя нещо за себе си. Мога да вкарам нова дисциплина на Олимпийските игри "Бързо ходене със 7-килограмово бебе в слинг  sling" - ха, да видим как ще ме стигнат! smile3521

Момичета, нещо ме е хванала лудата мания, че съм много дебела и нямам търпение да отслабвам... не знам какво ми става, ама само туй ми е в главата... Аз нали писах, че съм свалила 2 кг, е вече са 3, а и бедрата ми видимо се поохлабиха (не са такава плътна тлъстина вече, а ...ами по-малко плътна тлъстина Embarassed hahaha), обаче като се гледах на снимките от Рождения ден на приятелката ми от оня ден, аз съм като слоница сред хората... а докато бях там другите ми се струваха дебели. Абе, кво да ви кажа, луда работа.

Иначе и Момчо яко се плюнчи и ръцете са му все в устата; преди, след ядене, по всяко време..., даже като го сложа в слинга и засмуква слинга... Crazy

Уф, почваме ремонта на детската и като знам каква Отечествена война се заформи в къщи с предишния ремонт, сега ми става лошо само като си помисля, ама няма как...

Честито на ВСИЧКИ рожденици и месечковци... и целувки!

# 252
Иги, браво на тебе  Peace И аз искам така ама май ми е в повечко мързела.. и нещо много бързо се умарям бе  Sad Особено ако Тони пореве повечко се чувствам като парцал.. А той си мрънкоти почти постоянно  Rolling Eyes .. уф.. като си спомня, че миналата година по туй време бягах по 5 км всеки ден  Blush Ех... Пък и що сладко ям напоследък.. ако не кърмех да съм качила досега още 10 кила.. добре, че поне не мърдам нагоре като не свалям  ooooh!

Bubble, и ние ядем ръце Simple Smile юмруцу, пръсти.. всичко що докопа  Sunglasses Само дето като пъха много пръстите и почва да се дави и да повръща.. бебешка му работа  Crazy

# 253
  • видин
здравейте и добре дошла на шуши,
а ние пък си смучем само палчето и показалчето.
затова непрекъснато я дебна с бибката, защото моята племенница се беше научила да си смуче палеца и така до първи клас.

нали ви писах, че имаме проблеми с акане на кръв преди седмица. та сега отново минаваме на АМ - много внимателно замествам лечебната храна с млякото и ще видим какво ще покаже. дано да няма повече проблеми, че много се бях притеснила.

ани още не е правила опити да се обръща, но днес ще й сложим решетката на креватчето, за да не я намеря някой ден на пода.

крейзи, какви са тези памперс-гащи? разгледах сайта но съм зле с чуждите езици.

поздрави и пожелания на празнуващите!

# 254
Здарвейте мами,
ние се позагубихме ама аз редовно ви чета! Вече питах в юнската тема ама да питам и тук нали Тити е майско бебе, има ли мами които не кърмят а вече им се възобновил цикъла, че моя си беше супер нередовен когато забременях и сега ме е страх да не направим някоя беля!

Общи условия

Активация на акаунт