Ни пък сме волни птички, които не се боят от дъжда и вчера бяхме цял ден по задачи - с колата, естествено, но тук-там ни понаваля малко дъждец, че и Момчо намаза.
Нашата семейна кола, ами... тя е по-скоро моя, щото само аз я карам, мъжът ми рядко намазва, но честито на Олчето, колата си е голямо удобство.
Ние вчера бяхме на консултация и на ваксина. Сложихме Пентаксим и вечерта Момчо вдигна малко температура - до 37.3, но съм му давала нищо за смъкването. Цял ден спа, даже не яде много , но пък през нощта си навакса с яденето - яде поне 4 пъти. Днес пак е сънлив - спа много през деня, а по принцип хич не спи денем, та определено мисля, че е от ваксината.
Иначе за килограмите - ние сме наддали 800 гр за 1 месец, което си е съвсем в норма - и ето че вече ни понастигате
с теглото. Сега сме 6800 гр. Докторката много ни се кефи и вика: "Ех, ако можеше всички бебета и майки да са като вас двамата с Момчил..."Тази вечер сме на Рожден ден с мъжа ми и за пръв път ще оставя Момчо сам със свеки, стискайте палци всичко да е наред.
Целувки и поздрави от нас!
.
Станах луда калинка - едвам я облякох след къпането, мъкнах я час и половина на ръце, накрая милото заспа от изтощение без дори да яде и сега не знам кога пак ще се разпищи. Ама аз съм красивата бяла птица
в случая, така че ще си сърбам попарата.

Аз всяка вечер ям диня. Ама май я ям като заспи, че нямам време преди това. Каква връзка има динята?
Нали уж докато се кърмело, не се появявало това чудо, а при мен, какви са тези аномалии, питам?!
Как така ще ми гушка бебето. Ами ако му направи нещо или недай си боже го грабне и изчезне на някъде.
Баба й като започнеше да й говори и тя се успокояваше.
ама малко да посменим обстановката...
/ и още много мацки има дето ще им дърпам(е) ушите... 
Гулиа и Еъруейвс...
но няма как... Аз още не съм сполетяна от тая зла участ, но ще видим докога...
То е безумие и да си го представя, благодарна съм ако си държи устата затворена за 15 мин, да мога да си взема един душ...
Няма да ви описвам като излизаме на разходка за около час - два, направо съм щастлива ако минем само с 1 - 2 цокания по пейките...
То е страшна работа - и наобяд трябва да лежа до него, иначе нито може да заспи без мен, нито ако ме усети че съм се измъкнала ще спи.