Погледнете всички тука - малък МАЙчо вече гука! (34)

• 11 840
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
  • В сърцето на любимите мъже!
Уф, то направо си е предизвикателство да изчете човек всичко, дет сте написали за два дни!

Ни пък сме волни птички, които не се боят от дъжда и вчера бяхме цял ден по задачи - с колата, естествено, но тук-там ни понаваля малко дъждец, че и Момчо намаза.

Нашата семейна кола, ами... тя е по-скоро моя, щото само аз я карам, мъжът ми рядко намазва, но честито на Олчето, колата си е голямо удобство.

Ние вчера бяхме на консултация и на ваксина. Сложихме Пентаксим и вечерта Момчо вдигна малко температура - до 37.3, но съм му давала нищо за смъкването. Цял ден спа, даже не яде много , но пък през нощта си навакса с яденето - яде поне 4 пъти. Днес пак е сънлив - спа много през деня, а по принцип хич не спи денем, та определено мисля, че е от ваксината.

Иначе за килограмите - ние сме наддали 800 гр за 1 месец, което си е съвсем в норма - и ето че вече ни понастигате  newsm10 с теглото. Сега сме 6800 гр. Докторката много ни се кефи и вика: "Ех, ако можеше всички бебета и майки да са като вас двамата с Момчил..."

Тази вечер сме на Рожден ден с мъжа ми и за пръв път ще оставя Момчо сам със свеки, стискайте палци всичко да е наред.

Целувки и поздрави от нас!

# 211
Здравейте и от нас.
Олче-честита кола.Пиле,ужас-аз Алекс не го изпускам от очи,ама баща му го дава по-ларж,направо ми се изправиха косите.По случай раждането получих едно голямо нищо,ама моя мъж хич го няма в тая част,на изписването едвам го накарах да подари букета на акушерката Laughing.
Вчера бяхме на консултация-Алекс вече е 62см и 6100гр и лекарката и сестрата се учудиха,че още е само на кърма и наддава по кило на месец.Сложиха му Инфанрикс и Имовакс полио,та ми е малко нервно,дано всичко да е точно Praynig.
Ако всичко е наред в неделя заминаваме при нашите за един месец,много ще ми липсвате,ако не успея да се включа ви пожелавам прекрасни дни с малките съкровища,много здраве и усмивки  bouquet

# 212
  • Бургас
Ние лееееко се разминахме с консултейшъна. Станало леееко недоразумение, кога мойта докторка е на смяна - записали ми час не е ясно за кога и за кого, държаха се отвратително - аз съм трябвало да знам графика на докторката ни и дрън,дрън, в резултат на което педката ще бъде леееко сменена. Пък аз леееееко побеснях и лееееко вилнях та чак в чудо се видяха.
Днес ядох диня - ако ви кажа Жасмина как пищя допреди малко  #Crazy Станах луда калинка - едвам я облякох след къпането, мъкнах я час и половина на ръце, накрая милото заспа от изтощение без дори да яде и сега не знам кога пак ще се разпищи. Ама аз съм красивата бяла птица  newsm57 в случая, така че ще си сърбам попарата.
Айде оплаках се, отивам да лягам, че не се знае кога ще ядем.

Последна редакция: пт, 11 авг 2006, 22:31 от tanya_79

# 213
Олче, Ладида, приятелките ви ви завиждат и затова се държат така. Ще им се и на тях да си имат дечица. А и 25 години никак не са малко, това си е една чудесна възраст човк да си има детенце. Моите приятелки почти всички си имат вече дете и много ми се радват, интересно им е как се справяме и ми прави впечетление че знаят какво да ме попитат и как да водят разговор за детето, за разлика от тези дето си нямат дете. А аз от 20 годишна все за дете си мечтая, а останах последна от цялата компания и наистина като се замисля , сега разбирам как са се чувствали те. Преди все си мислех че детето е бреме едва ли не, а то се оказа една огромна радост!  Grinning
Ладида , честит ви шезлонг. И Ивко го слагам в шезлонга от както ни го подариха (на 40я ден) и през деня почти винаги там си спинка. Даже вече сме го вдигнали на 45 градуса.
Някой питаше за Страйпер,Катя и Крейзи. Страйпер е в Плевен и явно там няма достъп до интернет. Катя писа че пак забягва нанякъде , да си почиват семейно. А Крейзи наистина се загуби. Отчете се с един пост след срещата с пловдивчанки и край.  ooooh!
Иночка, браво на тебе! По спокойно бе , работата няма да избяга. А и шефа ти намерил кога да се обади  Joy
Танче, че динята що да е виновна бе душа!?  newsm78 Аз всяка вечер ям диня. Ама май я ям като заспи, че нямам време преди това. Каква връзка има динята?

# 214
  • Бургас
Олче, Ладида, приятелките ви ви завиждат и затова се държат така. Ще им се и на тях да си имат дечица. А и 25 години никак не са малко, това си е една чудесна възраст човк да си има детенце.
Аааа, Ани, мила, аз съм на 27, ама мерси, че ме направи с 2 години по-малка, няма лошо де.... Laughing  bouquet

Да се оплача сега преди лягане: тъкмо на 8-ми август празнувах доволна 1 година откакто имах за последно цикъл и ето, че ми дойде! Направо съм потресена!!! #Cussing out  Нали уж докато се кърмело, не се появявало това чудо, а при мен, какви са тези аномалии, питам?! Twisted Evil #Cussing out Малко се поядосах, да ви призная. Ми то нестига, че non stop се разхождам у нас с таз скапана помпа и поне се утешавах, че цикъл няма да имам, а каква стана тя! Сега хем помпа, хем превръзки, абе туй живот ли е нашто женското?! После как няма да искам момче, пфуууу!!!
Айде, отивам да лягам, да не ви натоварвам повече, че гърло ме боли, лошо ми е, спарвам се в таз жега с тез превръзки гадни и  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Лека нощ от една гневна бургаска мама!

# 215
  • В сърцето на любимите мъже!
Хе-хе, да докладвам!

Току що се прибрахме от Рожден ден, бяхме в един Street Bar в Студентски град и си изкарахме готино. Чак не вярвах, че ще мога да се отпусна, ама си беше супер.
Малчо изобщо не се е будил докато ни е нямало, макар че бях приготвила две бурканчета със замразена кърма!

За цикъла да кажа... аз вече нямам такъв 1 година и 13 дни... хи-хи, кеф!

Айде отивам да полягвам, лека нощ!

# 216
Добро утро на всички,
Олче честита ти кола. Аз много обичам да карам, но не го бях правила доста време и сега малко ме е страх.
Пиле, нямам думи за това което ти се е случило. Дано не стават повече такива неща с никоя от нас. Ние скоро като се разхожахме една жена идва и почва: "Ама на аз, имам внуче на 3 мес. и половина, но то е в Гърция и не съм го виждала въобще. Много ми е мъчно за него, все като видя количка и искам да надникна вътре, може ли да видя вашето бебче" и свекърва ми и разреши. В следствие на което жената продължава: "Аз като ги видя и така ми се иска да ги гушна, все едно е нашето бебче".  И тогава вече и се троснахме и й обяснихме, че бебето ще спи и не може да се гушка. Ужас, представяте ли си наглост. smile3516 smile3515 Как така ще ми гушка бебето. Ами ако му направи нещо или недай си боже го грабне и изчезне на някъде.
Ние от две вечери сме без Сиска. Баба й изяви желание да я вземе у тях, хем да си починем, хем да си свърша работата (ДДС-та и др.такива) и хем да излезем нанякъде. Плачеше ми се, но искам да свиква и с други хора, че след 3 седмици ще ходим в Пазарджик на сватба и те ще трябва да я гледат. Снощи не можах да издържа и ходихме с мъжо до тях да си я видим, а тя като ни видя и рев да видите. Все едно не ни искаше.  Weary Баба й като започнеше да й говори и тя се успокояваше. newsm78  newsm78  newsm78 Какво ли си вика детето? Тези гадняри, дето ме зарязаха хич и не ща да ги видя.  Та сега чакам мъжо да се събуди или ще ходя след малко да го наритам, че нямам търпение да отидем да си я вземем и да си я гушкам, гушкам, гушкам ...
Хайде ще бягам, че се отнесах. Слънчев ден и приятни разходки.

# 217
Крейзииииииииииии, къде изчезна? Надявам се всичко да е наред с теб и Лео.

# 218
Добро утро!
Ние днес ще сме на село. Малко да подишаме чист въздух.

# 219
  • София
И ние ще сме "селяни"  Laughing с Велизар няколко дни, ще ми липсвате мноооооого  Flutter ама малко да посменим обстановката...
И на мен ми липсва Крейзи, и Катето, и Страйпър /но за нея съм запомнила, че се обади че заминава  bowuu/ и още много мацки има дето ще им дърпам(е) ушите...  Crossing Arms
LaDiDa, мила, за гърло смучи много бонбони с ментол и евкалипт - Олипс, Гулиа и пр., гледай вечно да имаш нещо "смазващо" в устата, мен когато ме боли гърло само бонбонки ме спасяват. Ако обичаш може и лимони да ядеш, аз след един "лимонен" ден на другия съм свеща като краставичка... Laughing Само че внимавай - не взимай за смучене хапчета, съдържащи антибиотик, вярно, че е в много мижави количества, ама аз преди известно време като бях така на косъм от грип и една аптекарка изчете всички листовки за противопоказания /за кърмачки/ и накрая ми каза, че не се наема да ми продаде и аз си купих безопасните  Wink Гулиа и Еъруейвс... Rolling Eyes
Може и Фервексче да си разтваряш, но Колдрекс - не, защото /пак чете на листовките тая прословута аптекарка... Laughing/ бил с по - висока доза парацетамол.
Желая ти бързо да се възстановяваш, а за М, няма какво да говорим -наум ми идват 10000 псувни за това велико женско "преимущество" -природно  Sick но няма как... Аз още не съм сполетяна от тая зла участ, но ще видим докога... newsm78
Иги, FY, искам и аз така за една вечер поне, да оставя Велизар на някой и да излязаааа  #Cussing out  #Cussing out #Cussing out Ама както има една приказка:"Надай се коньо на зелена трева!!!" Outta Joint То е безумие и да си го представя, благодарна съм ако си държи устата затворена за 15 мин, да мога да си взема един душ... ooooh! Не признава биби, шишета, само за едната цица живее... Crazy Няма да ви описвам като излизаме на разходка за около час - два, направо съм щастлива ако минем само с 1 - 2 цокания по пейките... hahaha То е страшна работа - и наобяд трябва да лежа до него, иначе нито може да заспи без мен, нито ако ме усети че съм се измъкнала ще спи.  ooooh! Точно 10 мин след като съм се изнизала като народна песен и се чува едно мощно:" УАААААААА, АААААГЕЕЕЕЕ" И Оля търчи като Бен Джонсън... Party
Да се надяваме, че ще отмине и това, може би просто има нужда от мама през 100% от времето си, човечето, да са ни живи и здрави пък другото все ще се нареди някак си...  Praynig
Много поздрави ицелувки от нас двамата и много приятни бебешки емоции ви желаем! Hug Hug Hug

# 220
  • видин
злизам само да ви пожелая приятно прекарване на почивните дни, макар, че за нас всички дни са делници.!
целувки!  bouquet

# 221
Да се надяваме, че ще отмине и това, може би просто има нужда от мама през 100% от времето си, човечето, да са ни живи и здрави пък другото все ще се нареди някак си...  Praynig
Дано да отмине Олче, че имам едни приятели, на които момиченцето им вече е на 3 годинки, но майка и на отворена врата на банята се къпе.  #Crazy Само нея търси и никой друг не иска. Аз затова Ивко го свиквам и с други хора.

# 222
  • София
здравейте, да се отчета и аз набързо, докато Румката спи. На него май са му през ден спокойните дни, сутринта спа 2 часа и сега след храненето пак си дремва, ще видим докога. Обаче продължаваме да пъшкаме и да се напъламе сутринта към 5 - 6 часа, днес си помислих, че колики има това дете - не се събужда, не реве, обаче се напъва нещо, все едно се мъчи, не мога да го разгадая newsm78 Вече реших да не би да преяжда нещо като го храня към три и половина - четири и мисля да пробвам да му давам по-малко, колкото да не са ми напрегнати гърдите и може би ще спи по-спокойно след това... не знам Rolling Eyes
Олче, не знам как издържаш ти с това висене на Велизарчо на цица. Даже ти се чудя как успяваш да се отчетеш и във форумите. Дано да мине тоя период, че те дечицата наистина постоянно се променят.
целувки!  bouquet

# 223
  • София
Забравих да напиша, нали се чудите къде е Крейзи - не беше ли казала че днес е сватбата на брат й? Sunglasses

# 224
  • София
Само да видя как сте.И Георги вдигна малко температура след ваксината,но я смъкна с едни хомеопатични свещички.И нашата докторка предписа Туиа,но не я намерих.
За съжаление все по-често се дохранваме,но каквото-такова,само да сме здраве.
Приятни почивни дни,да се разходите и да отморите  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт