Погледнете всички тука - малък МАЙчо вече гука! (34)

• 11 855
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
  • София
ЧЕСТИТ ЧЕТВЪРТИ МЕСЕЦ НА ЖАСМИНКА!

# 31
  • София
Здравейте и от мен. Относно имената-като ходихме с таткото да записваме Ева в Шейново (в мазето) и аз и викам на жената: И какво се получава-аз съм го родила това дете, а презимето на бащата, фамилията на бащата-пък то дори не е сигурно кой е бащата (това на майтап, така си го дразня Стоянчо откакто се роди Мони). А тя ми вика- затова майката трябва да избере първото име. И двете ми деца носят имена, които аз съм избрала, пък татото се е съгласил. Ева много ми харесва, защото имах много добра приятелка, която се казваше така. Избрала съм си го от 8 клас.

# 32
  • Пловдив
Привет и от нас, ние малко се загубихме, но все още сме си в Пловдив и се радваме на хубаво топло време  Grinning
Всеки ден сме в Градската градина и с риск да ви ядосам, Пловдивската група са страхотни майки, а за компания са просто СУПЕР!!! Така че добре си прекарваме и отсега ми е мъчно като си заминем какво ще правим  Cry

Честит 4 месец на Жасмина, да радва много мама и тате!!!!!

Относно името на малката принцеса, аз си го избрах, като татето нямаше нищто напротив, въпреки че неговите родители имат хубави имена, но аз я кръстих на моят татко, и на него е първо внуче и той е много горд.

Освен това днес правихме и кръщенка и малката се държа много добре, беше и много интересно в църквата и после си поспа подобаващо.

Приятни разходки от нас, дано при вас е по хладно, че в Пловдив е все още топло

# 33
Честит 4м на Жасмина!!!  bouquet

# 34
  • Пловдив
Честит 4-ти месец на малката Жасмина!

Тези дни нашата пловдивска агитка малко се разпадна, защото всеки беше поел нанякъде да се спасява от жегите  Rolling Eyes Някой питаше за Кабранска - и тя е на хладничко този уикенд, надявам се ще се завърне тези дни прощавай, че пак те клюкаря
За името - ако беше момче, щяхме да я кръщаваме на свекъра (Венцислав), щото ни харесваше името, ама свеки се казва Йорданка и тъй като мъжо не одобри Йоана  Rolling Eyes минахме на варианта Калина  Hug Мъжът ми обяснява на всички, че е кръстена на герой от една книга - елф на име Калис  bowuu Най-странното е, че малката се роди с остри ушички досущ като на елфче и още са й леко заострени  hahaha

# 35
Честити 4 месеца на кака Жасмина! Много да слушка и да е жива и здрава!
 Стана 1 година от последната ми менструация. Вчера ми дойде, така се надявах да откарам по-вече без цикъл Crossing Arms Малката цял ден нервничеше и не искаше да суче и аз се чудех защо. Вечерта цъфнах, та веднага направих връзката и потърсих инфо из форума. Оказа се, че някои бебета са по-чувствителни и не харесват кърмата. Хедра пишеше, че вкуса леко се променял от хормоните и млякото било по-соленичко. Имах чувството и че ми понамаля количеството. Днес е малко по добре, но все още вяло суче Йончето. Tired
 Много хубава темичка сте отворили за имената. Нашето го избрахме заедно с таткото. Аз избрах няколко имена от именниците в нета и той най-много хареса Йоана. Освен това, искахме името да е българско, и същевременно звучно и лесно за произнасяне на английски. Занесох списъка на работа и накарах колежките американки да ги прочетат. И на тях най-им хареса Йоана и най-лесно и точно го казваха. Решихме на никой да не я кръщаваме, за да няма сърдити. Мимозка, и моята майка се казва Живка и винаги съм искала да си кръстя детето Женя, имам много добра приятелка от детство с това име(Евгения, но и викаме Женя). Освен това харесвам и други имена с Ж , Жана например. Но пък щеше да е трудно за произнасяне тук и за това се отказах. Сега си мисля , че можеше да я кръстим Йона, много ме кефи и така и викам в момента Wink Майка ми малко се опита преди да родя да ни разкандърдиса, но ние си го бяхме решили от 4 месец на бременността, така че нищо не ни промени мнението. Да са ни живи и здрави както казвате, името не е толкова важно Hug

# 36
Честит 4м. на Жасмина! Да си хапва добре, да расте добре и много да радва мама и татко. Ние май заминаваме утре вечерта. Приятно изкарване на следващата седмица.

# 37
  • София
Кабранска одеве те видях да четеш ама не си се отчела,сигурно е по уважителни причини,ама ние ще чакаме да разкажеш как си починахте докато ви нямаше.На мен лично много ми липсват твоите писания,когато ги чета си отпочивам и понякога искренно се забавлявам.
Анна и ти къде се беше изгубила,отдавна не си писала,а и не съм те засичала да четеш.И дано да дойдете на срещата през септември,че да се запознаем с малката Ева,така ми е легнала на сърцето с тези хубави очи....пу,пу.
 Буболина,а нашия тати е пленен от вашата хубавица и не само той де.След срещата с вас за първи път да сподели,че нещо му е харесало,цяла вечер говори за малката сладурана и то доста развълнувано,така че се надявам да успее да  измайстори една щерка и на нас Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 авг 2006, 23:09 от imar

# 38
Ирка , кога беше сватбата в Шумен, на 19ти август ли? Ако е тогава , аз ще съм на море! Много ме е яд че няма да можем да се видим.

# 39
Е,мислех първо да попрочета какво сте натворили докато се излежавах на хлад/`щото основно това правех,а около мен:"примък-отмък"....мама и тати притичват и само се чудят какво да измислят,че нали сега съм им едничка/кака нали забегнаха в далечна чужбина/...и хоп пак ме изловихте...но като гледам,че за краткото ми отсъствие се се натрупали запитвания за скромната ми персона...направо почнах да се главозамайвам/явно  вече почвам да ставам известна,...но както каза мъж ми можеше да е с нещо друго/например с акъл/-не с цици по главната /
И за да не се разсейвам повече да карам подред:
1.Честит празник на  месечниците...Да радват мамите и много да ги слушкат!!!
2.Пазете си децата от падане-хич не им се вързвайте на кроткостта-и мен така Сами,чак ме притесняваше,че не се обръща сам в легнало положение,докато го излових,че се опитва да се преметне през кошарата и моменталически беше "понижен" на долното ниво.И не ги оставяйте без надзор по дивани и легла-само долу...пък и сега е такава жега,че няма опасност да настинат/само акто идея-като заапочна да ми щъка по интензивно,Самуил го настанявах на един спален чувал на пода в хола и го заобикалях с възглавници+малко играчки и всичко беше на 6-или поне нямаше големи поражения/
3.Ванилка-честит ви климатик...ако не бях такъв инат и не обяснявах наляво и надясно  за вредата от климатиците/що ли ми трябва да чета толкоз newsm78/ и ние да сме сложили,ама пуста ми уста голяма...
4.Крейзи,идеята ти за тениските е страхотна,ама аз съм по-впечатлена от снимките ти...и като си помисля,че миналата седмица нещо се оплакваше...за "меци" споменаваше Stop....чакам те в Пловдив да ти поговоря малко Naughty,че бавно пиша и ....Но да не забравя-имаш едно мноооооого голямо мерси и от мен за оформлението на темата
Hug Hug Hug
5.Ани,не съм те забравила,и допреди малко качвах снимки,за да ти покажа поне част от това прословуто Гълъбово,но поради липсата на количка,кенгуру или на каквото и да е приспособление за носене на бебе,се ограничих само със заснемане на гледки от двора или от колата/докато се прибирахме,но слънцето се скри и не са много хубави /
http://snimka.bg/album.php?album_id=53437
6.При нас името този път го измисли татито,но това е продължение на историята със Самуил...след почти пет години нямане на деца/но това ще обяснявам като пуснете тема"Как забременяхте"/,твърдо бяхме решили да не кръщаваме на никой/ а и така ни бяха посъветвали/ и още съвсем в началото мъж ми каза:"Това дете ще се роди благодарение на твоя инат,така,че каквото и да решиш ще те подкрепя"...и тогава някъде ми попадна една книга със жития на светии и там имаше един пророк Самуил/името му"значи измолен от бога"/,пък нали и цар такъв сме си имали...и въпреки мизериите от страна на някои роднини/не моите/, си го кръстихме така...А като забременях пак,реших,че ще му върна жеста,но при условие,че името е българско и има имен ден...е при това положение татито просто взе "История славянобългарская" и...нататък го знаете...А сега,понеже ,вече си имам трима царе вкъщи/ако не сте разбрали-мъж ми е Асен/ за дъщерята ще трябва да мислим подобаващо,достолепно именце.... Thinking..идеи приемаме по всяко време... Flutter
7.Духи,давай я насам тая срамежлива мама...след половин час с нас и на Централния площад няма да и пука да кърми....а утре сте на линия,нали Пловдивчанки?...аз ще съм там,стига да не вали,макар,че ако пак ме излъжат за разхлаждането...вече ще #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Споко,няма да има 8....само лека нощ и ако нещо съм пропуснала да изкоментирам да знаете,че  ми е простено,но нали кърмя...

Последна редакция: пн, 07 авг 2006, 10:26 от Анонимен

# 40
Абе мами , дето размразявате кърма, променя ли и се вкуса? А мирише ли ви по особено? Аз размразих две пакетчета, не им е изтекъл срока на годност Wink, от 2 месеца са. Опитах първата и направо ми се доповръща Sick, изхвърлих я и размразих второто.Реших, че не съм я размразила както трябва, оставих я навън просто и като видях че е станала течна я прибрах в хладилника, може и някак си да се е развалила newsm78 Второто пакетче го сложих в чаша студена вода и доста бързо се отпусна, но отново имаше лека миризма и кофти вкус. Замразявала съм я в специални кесийки на Гербер.  Е, така или иначе дребната не го яде Crazy, пробвах я с чашка, но не знае милото кво да я прави newsm78

# 41
Смайли,злото да те забрави,че одеве те прескочих,пък ти си на зор....За такива дни/като ти дойде,от хормоните се променя основно телесната ти миризма и затова бебка се чувства несвойствено/ можеш да цедиш и да даваш веднага...не е необходимо да прибягваш до запасите.Казвам ти го от опит със Сами-като се изцедих и си я изсмука с голямо задоволство,но преди това такова бутане и мръщене му хвърли...Не се притестнявай,за два-три дни няма сда се отбие,но за всеки случай и давай шише с по-малка дупка и с твърд/силиконов/ биберон.

# 42
Нещо сън не ме лови та си вися пред компа.

ЛаДиДа ти направо ме закопа с този фотос Hug. В най-смелите си мечти не мога да си представя, че от моите гърди може да изцедя такова количество кърма. Мойте поздравление.  bouquet

Аз не дадох и дума да се изрече по въпроса с имената smile3505. Моя мъж претенции нямаше, а и да е имал едва ли щях да го слушам. Дамяна я кръстих на свекър ми (въпреки, че мъжо нещо се опита да каже по въпроса, но бързо се отказа да протестира), но аз като една добра снаха я кръстих на него. Коментарите бяха от сорта "ма как можахте с това грозно име да кръстите детето (свекърва ми) и " как ще му казвате на галено". Е на галено и казваме Нана, защото тя сама започна така да си вика, а и от давна спрях да се интересувам от мнението на роднини. А Велизар е на баща ми Велко. Е тук коментари поне пред мен е нямало.

Честито на всички които празнуват днес.

Да и аз се чудя какво значи цифрата 34 на загловието. newsm78 Хайде Крейзи кажи отговора на загадката.

# 43
Благодаря Кабранска, както винаги съвета ти е много адекватен и на място. Изхвърлих вече размразената кърма, ама наистина нещо не ми хареса вкуса и newsm78 За сега дребката суче по малко, поревава, заспива и така тикаме, ако сме на зор ще цедя и ще дам с шише, както казваш.
  Аз също се зачудих защо е това 34 Joy Аз си мисля, че това значи 34-та тема подред Mr. Green Скоро и авторката ще каже. Между другото поздравления за оформлението  bouquet Браво Крейзи!

# 44
Да ви се оплача,
И на мен следобед ми дойде......а диването от сутринта не иска да суче и в момента в който го сложа на цица започва едно бутане.....пищене.....преди малко даже Светльо събудихме.... и не ще, и не ще..... и това си е.....дадох АМ..... какво да го правя....поне да поспим, че цял ден гладен го държа...... и посъбрах възмутени погледи по улиците.......глад ви казвам....страшна работа......а сега вместо да легна.....пиша Simple Smile
Аз ще бягам да лягам, че не е ясно кога ще ревнем пак....

10Х на Кабранска...... тъкмо мислех да чета по въпроса в кърмаческия и тя да ми го спести......така навреме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт