на мен иван ми харесва много!

звучи добре, пък и му викаш както поискаш, така че...

!
) беше пропуснал, после 2 пъти го преобувам че свърши една голяяяяма работа
и двата пъти пиш върху дрехите, с които е, върху постелката и нестига това, ама си върти пишлето като хеликоптер и нацелва и приготвените му нови дрехи за преобуване...
Такова "производство" не помня никога да е имало, чак лицето си напика...

.. А вкъщи - да е жив и здрав на мама кръста и на тати рамото
Или пък му беше по-хладничко и затуй спинка сладко сладко
Ходихме на "40те извора" над Асеновград и правихме чеверме. Много гот - и басейнче има и сенки и хлад.. Абе всички бяхме много доволни 
Бързо бързо ще влезеш и ти в нашата секта
Ама като гледам той и без това вечер яде квото яде, а през деня само някакви поцоквания правим чат пат
От жегите предполагам .. Фууу кога ще се разхлади малко, че тука в Пловдив е като парник 
И изведнъж вика що не го кръстим на баща ти - Антон.. Честно казано не го очаквах от него, ама именцето е сладурско.. и така и стана. Баща ми чак си мислел, че сънува майка му като му съобщила в 4 часа сутринта - Имаш внук, Антон. А той само се обърнал на другата страна и сутринта разказвал какъв "сън" имал 
Цици, мици нъц - докато не си каже квото има не млъква
И от тогава не ми харесва туй име, а то до главата ми дойде. И най вече не харесвам производните му - Ваньо и Иванчо и затова всички му викаме - Ивко, Ивенце, Иве и разни такива.
кажи какво означава 34??????????
Сега не мога да си представя да е др. името и.Мъжа ми само дето викаше като е на майка ти поне наистина го пиши на нея и да я кръстим Живка,но тоя вариант не ми хареса.
Не ми се занимава днес и това е, дано утре имам повече ентусиазъм, че съм се хванала вече, трябва да го свърша.