Погледнете всички тука - малък МАЙчо вече гука! (34)

• 11 852
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
  • София
имар,

на мен иван ми харесва много! Simple Smile
звучи добре, пък и му викаш както поискаш, така че...  Peace

# 16
  • София
имар,

на мен иван ми харесва много! Simple Smile
звучи добре, пък и му викаш както поискаш, така че...  Peace
и аз така се успокоявам Simple Smile
а вижте какво видях сега http://www.focus-news.net/?id=n537771,на снимката нали е Кабранска,нашата гордост Hug

# 17
Здравейте!

Браво Крейзи, пак супер си направила темичката ни! Благодаря   bouquet!

Момичета, направих нов подалбум Априлско-Майско-Юнски бебета 2006, част 2. А тъй като гледам, че скоро мястото за снимки ще ни свърши, предлагам да си направим нов албум и да преместим бременските, семейните и покупките там, а това албумче да остане само за бебетата.

ЛаДиДа, браво бе! Аз никога не съм изцеждала толкова кърма, ама и не съм се напъвала. И аз ям диня почти всеки ден, но сокове не пия никакви, заради консервантите.

Ванилка, честит ви климатик!

Ани и моята история с Георги е подобна на твоята. Аз исках да се казва Кристиан или Христиан. Но сега толкова свикнах с това име, че не мога да си представя да се казва по друг начин.

А името Килиан Арне го избрахме с татито. Килиан Албрехт е един австрйски скиор, а Арне Якобсън е архитект и дизайнер. А двете имена много добре звучат заедно. А и на мен Килиан си ми харесваше отдавна, още когато бях в Германия-преди 8 години. Там гледах две деца и едното се казваше Килиан.

# 18
  • София
Крейзи ТЕНК Ю за хубавата темичка!
Лелее днес Велизар опика и наака 50 % от всичките си дрехи, сутринта памперса му (Pampers 3-ка  #2gunfire) беше пропуснал, после 2 пъти го преобувам че свърши една голяяяяма работа  Sick и двата пъти пиш върху дрехите, с които е, върху постелката и нестига това, ама си върти пишлето като хеликоптер и нацелва и приготвените му нови дрехи за преобуване...  #Crazy Такова "производство" не помня никога да е имало, чак лицето си напика... #Crazy Laughing Mr. Green И после гледа победоносно и се хили, глупачето... Днес се надявам да спинка малко поне, като е по - хладно времето, че с това будуване и висене на цица (в което присъствъщите вчера се убедиха, както и във факта че сме най - непослушни и шавливи... Embarassed) без ръчички останах, имам даже мускулна треска...  33uu
Нашето име е в следствие на това, че баща ми се казва Велико и определено заслужава първото му внуче да бъде кръстено на него. Аз много харесвам тази традиция, за мен е израз на уважение и обич. Мъжо не даваше и дума де се издума да се нарече на техните, че не се имаха хич, поне докато майка му беше измежду живите...
Но и да не беше Велизар (кръстен на някого), пак щеше дая е нещо подобно, чного михаресват мъжки имена с наставката "- зар": напр. Светозар, Лъчезар и пр.  Heart Eyes
Като споменах мъжа ми по - горе, та да не забравя да поздравя мамчетата, присъствали вчера от негово име: МНОГО сте му допаднали и твърди, че му било супер интересно и иска пак... Mr. Green Та и следващата среща ще сме на линия. bowuu
Хайде basta! че пак се олях, в писане и ще раздавам почетни грамоти и медали на четящите... Embarassed

p.s. Къде се изгуби звездата от брошурите - Кабранска, липсват ми нейните весели писания...? Heart Eyes

# 19
Привет и от нас  Wink
Вчера бяхме малко на пикник с половината рода и бебо много слуша.. Ей ама като трябва да прави показно пред роднините е страшен  Sunglasses .. А вкъщи - да е жив и здрав на мама кръста и на тати рамото  Crazy Или пък му беше по-хладничко и затуй спинка сладко сладко  Blush Ходихме на "40те извора" над Асеновград и правихме чеверме. Много гот - и басейнче има и сенки и хлад.. Абе всички бяхме много доволни  Party
Запознахме се там с една малка мома (с една седмица по-малка от нас) и веднага включих майка й в пловдивската групичка "заголи-цица", че се притеснявало момичето да храни бебо навънка.. Няма страшно ние сме насреща, викам Simple Smile Бързо бързо ще влезеш и ти в нашата секта  Laughing

Леле.. като ви слушам как спят бебчовците по цяла нощ.. лееекичко ви завиждам, макар че свикнах вече да се будя по 2-3 пъти за папо на малкия гладник  Crazy Ама като гледам той и без това вечер яде квото яде, а през деня само някакви поцоквания правим чат пат  newsm78 От жегите предполагам .. Фууу кога ще се разхлади малко, че тука в Пловдив е като парник  Tired

Името го избра татито и то на път за болницата 2 часа преди да родя  Mr. Green Бяхме се спряли на съвсем други имена преди това, но и аз не бях особено убедена нещо  Thinking И изведнъж вика що не го кръстим на баща ти - Антон.. Честно казано не го очаквах от него, ама именцето е сладурско.. и така и стана. Баща ми чак си мислел, че сънува майка му като му съобщила в 4 часа сутринта - Имаш внук, Антон. А той само се обърнал на другата страна и сутринта разказвал какъв "сън" имал  Joy
Само че Тони като се роди, толкова много приличаше на баща си, че все ми беше на акъла Гого (от Георги - мъжа ми) да му кажа  Rolling Eyes Ей докато свикнаааа  Laughing

Олче, за ревливост и шавливост може да се посъревноваваме, че Тони е голям разбойник. Като ходим по разходки всички бебоци спят, ние ревем.. И мама трябва да носи, да пее, да гука, да се прави на мамуна.. иначе не му е интересно на детето бе.. Ама ревне лиииии ееееййй голям характер туй мойто бе! Кротване няма  ooooh! Цици, мици нъц - докато не си каже квото има не млъква  #Shocked

# 20
Имар, много ме разсмя поста ти. аз все си мислях моя пост да не те засегне, а то май Иван се оказа недолюбено име. Ама аз от малка не го харесвам това име. Имах едно "гадже" Иван от Пловдив - голям красавец, но се чудех как да кажа на приятелките си сега че Иван се казва. А бе лапешка работа.  hahaha И от тогава не ми харесва туй име, а то до главата ми дойде. И най вече не харесвам производните му - Ваньо и Иванчо и затова всички му викаме - Ивко, Ивенце, Иве и разни такива.

А за спането Духи пухи ме подсети Ивко тая нощ подобри рекорда си. Спа до 6.33ч тая сутрин без прекъсване, а заспа в 22ч. Аз му отчитам колко спи без прекъсване за храна, защото после си заспива веднага и през деня спи доста често.

# 21
Иван беше едно от имената, които обсъждахме и сега и преди 5 години, когато се роди Макси. Аз много харесвам това име. Мисля, че Йоан означава хубав Иван. Затова и Йоан беше в списъка ни.
Сега с Криси съм доволна и много му харесвам името. Но преди 5 години доста се борих със себе си докато се съглася да кръстим детето Максим. Продължава да ми звучи като Максим Горки. Това име е доста непознато за мен. Баща ми е Манол, а свекърва ми е Маргарита. И понеже много уважавам баща си държах първия внук да е на него. Но не исках да се казва Манол. Името е хубаво, но вече почти не се използва. предпочитах да е Мартин. А съпругът ми не искаше Мартин и предложи Максим. Дори и в деня, в който го записахме се чудих как да се казва. После малко по малко свиквах.
А за Криси - искахме да е някое хубаво българско име. Двоумяхме се между Христо и Иван. И от Христо стана Кристиан.

# 22
Крейзи поздравления за темата  bouquet кажи какво означава 34??????????
Абе какви са тия мъже дето решават еднолично за име??
Според мен името трябва майката да го избира или двамата.При нас голямото дете е Димитър на баща ми.Още преди да забременея бяхме решили ако някога имаме син да е Димитър,а ако е дъщеря да е нещо с Д и аз си мислех да е Дея.А сега си мислех имена като Виктория,Габриела и т.н.Но после като минаваше времето реших да е на майка ми тя наистина заслужава.Проблема беше,че се казва Живка и на мен името и не ми харесва/че и на нея даже/ и все гледах имена ,мислех и нищо не ми харесваше с Ж.Исках да е дълго име и да има кратък вариант,да звучи добре с фамилното име ,което е съвсем обикновено/да не е нещо като Ричард Груев напр.  Mr. Green/ И все нещо не ми пасваше,докато не открих Жулиана и това ми харесва  CrazyСега не мога да си представя да е др. името и.Мъжа ми само дето викаше като е на майка ти поне наистина го пиши на нея и да я кръстим Живка,но тоя вариант не ми хареса. Sunglasses

# 23
  • София

Абе какви са тия мъже дето решават еднолично за име??

И аз си мислех,че ще надвия за името ама на неуспях,а уж всички казват,че мъжа ми е тихичък и много скромен и аз съм му се качвала на главата.Да обаче както за моминската си фамилия неможах да се преборя така стана и с името на детето.Обаче сега в очите ме гледа и думата ми на две не прекършва,а и аз се старая да не го засягам,че като кажа нещо дето не трябва и после много съжалявам,особенно когато милия ми каже"Аз си нямам никого другиго,само вас двамата" и сърцето ми се къса.Да ми е жив и здрав Иван,а ако Господ даде да имам и други деца със сигурност аз ще им измислям имената.Досега черпех за здраве на Иванов ден,че и аз съм кръстена на Иван,а празнувах официално на Цветница,но сега ще празнуваме обилно и на 7 януари Simple Smile

# 24
Важното е децата да са здрави и щастливи и да им се радваме .Да има разбирателство и уважение.   bouquet

# 25
  • Бургас
Минавам само да почерпя
  party023 beer2 cook Wine Glass
а за бебоците  Misc Baby Bottle
Жасмина днес става на 4 месеца!
Ще ме извините, но нямам настроение за писане.

# 26
  • София
оооох, на работа съм, а изобщо не ми върви Cry Не ми се занимава днес и това е, дано утре имам повече ентусиазъм, че съм се хванала вече, трябва да го свърша.
 По темата за имената - аз не мога да си представя някой да ми налага нечие име, направо бих избесняла, добре че никой не се е опитвал Laughing, дори бабите казаха,че не искат да е на тях.Радина не сме я кръщавали на никого, просто в последния момент, ден след като се роди, се спряхме на това име. Даже в родилния дом ме питаха как се казва, а аз още не знаех (луда работа). Сега пък не съм убедена, че ми харесва Rolling Eyes(то и затова до последно се чудехме, нямаме си име фаворит; в интерес на истината, Радостина май повече ми харесва, ама на татито не му допадна много)

# 27
Честити 4 месеца на Жасмина. Моного , много щастие и пожелавам.

# 28
Честити 4 месеца на Жасмина!

# 29
  • Varna
 Честито на сладката Жасминка! Party
 За какво лошо време говорите? Тук във Варна е голяма жега и нито капка дъжд.
  А нашето именце си дойде от самосебеси. Предложи го една приятелка Бетина На тете Бисер и мама Инна / а "Т" е на бате Томи поне той така си мисли/.

Общи условия

Активация на акаунт