Погледнете всички тука - малък МАЙчо вече гука! (34)

• 11 884
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Bubilina е права. Така е. На мен ми изтече третия болничен в края на юли и само подадох молба във фирмата, в която работя (счетоводителката ми я беше изготвила предварително). Нищо друго не са ми искали.
Ние сме също само на кърма и бебчо ака по 2-3 пъти на ден. Само веднъж ми е правил пауза от 4 дена и оттогава се радвам на всеки наакан памперс  Joy .
Тия Хъджис аз защо никъде не ги виждам да се продават? Сега пробваме Happy, не са пропускали, само май са ни малко широчки на крачетата.
Мимозка, ние на море ходим винаги колкото се може по на юг. Като изключим това, че там е раят на чалгата, сме доволни. Имаме много добри познати в Китен и обикновено ходим при тях. За плаж си търсим спокойни местенца по околните къмпинги, без навалици. За съжаление те стават все по-малко. Като гледам какви огромни хотели строят навсякъде ми се къса сърцето. Нищо няма да остане от чудните ни плажове и природа... ама айде да не задълбаваме по тая тема...

# 76
Пак съм аз,но докато не ви изчета не лягам...пуста зараза..с тоя форум направо съм се пристрастила,но добре,че ме траят още вкъщи/пък и аз докато не си я отметна "слугинската" / newsm75 newsm79 1ironing wash hang 1dishes  food002 newsm71 clean clean clean/работа РСто не го пипам/
Да ви се похваля днес въпреки мрачното и мокро време в Пловдив,ние пак направихме 5-6часова разходка-и тук е мястото да отбележа,че Пепита и Змейковица са просто железни-ни дъжд им пречи ,ни жега,като се каже че се излиза и се излиза..Та ако ще се раздават медали-аз веднага ги номинирам Oha!/ако може с два гласа,по един от мен и от Ивчо/.И още нещо да ви споделя-то явно доста народ ни чете,защото днес две мами с колички/напълно непознати за мен/ ме питаха:"Вие не сте ли Кабранска от форума?" #Crazy #Crazy #Crazy,което направо ме ошашави...
Олче,и аз си те любя мила newsm51,да знаеш,че чуствата ни са взаимни,ама с това ходене на село направо ми липсваш...май ще трябва да мисилим за нещо мобилно... newsm78
 А н и ,за съжеление тези тихи и спокойни села все повече започват да заприличват на баровски квартали и се вдигат едни палати с цел да се демонстрира благосъстоятелност/ако успея ще ти снимам една вила дето само картечари по вишките няма,а до нея е долепена една кирпичена съборетина... Shocked/,не че имам нещо против хората с повече пари,но не мисля че там е мястото да го демонстрират...все пак там отиваш да се разтовариш,да се радваш на природата...а не да си избиваш комплексите...И за моя най-голяма гордост/един път и аз да изпъкна/да ти кажа за смяната на снимките,щото с повече мислене го измислих  newsm44 newsm44 newsm44-има опция изтрий,не е необходимо да си правиш нова регистрация-просто влизаш при my tickets и изтриваш тези които няма да ползваш и после си правиш нов/това вече няма да ти казвам как става,че ще е нагло Embarassed/
tania_ark,гледай м/у цеденето да ни драсваш по някоя дума-определено ни липсваш...и ти  Иги...като ви видях и си викам-ей пак ще има свежи постинги,но вие много накратко нещо сте се отчели... smile3518

Имар,ако си на социално майчинство е така-ако е през работотдател-тогава през НОИ.А доколкото знам/нали имах едно одисея с работодатели/ от 2007ма,всички пари за майчинството ще се изплащат от НОИ директно/без да минават през работодателая/ и ще се привеждат по банкова сметка.
zvezdolina  и ние все на юг ходихме,ама като открих красотата на северното ни Черноморие вече и с оръжие не можеш ме закара там #2gunfire...не,че  правя вятър на Мимозката,ама като си помисля че ми се ходи на море и все Балчик ми е в акъла...И Варна и Албена и Златните...ех,спомени...ех,мечти...  car003 help  grinning039 newsm41  Nature Sunny..но май пак се поувлякох и засега ще се задоволя с smile3524...Лека и на вас!И утре стискайте палци newsm10 да не счупим кантара goodscale и да не ревем много на имунизацията... smile3520

# 77
И утре стискайте палци newsm10 да не счупим кантара goodscale и да не ревем много на имунизацията... smile3520
уф  #Silly стискаме палци и на краката  Grinning
Аз тъкмо си мислехсамо да изчета и да отивам да стягам пампи и багаж, че след малко тръгваме на Пловдив, а вие на ваксина  Cry Еми каръка си е карък.. Нищо де, аз пак ще обиколя Градската и ще притесня някой по телефона  Twisted Evil
Вчера мъж ми ме пита какво ще правим на Пловдив и аз - "Ми кафе ще пием" и то май така ще стане, само за кафето  Blush Joy Щото работаи махме, ама татко я свършил миналата седмица. И за да не ме бие мъжът ми ,че ще строши 20-30 лв за мойто кафе със съфорумки, забираме майка да си свърши нещо. После ще скокнем до Вис Виталис и етоооо, не съм кафеджийка  Mr. Green Outta Joint  Wink
Отивам! Половин час остана, аз още се мотам...

# 78
Денят може да завършва с пост на Кабранска , но отскоро започва с мой. От както Ивко не ми се буди през ноща и рано рано съм будна.............Ето предизвиках дявола  Twisted Evil Тъкмо написах това и Ивко нададе боен вик. Та набързо да благодаря на Кабранска за помоща. По късно ще си сменя снимката и аз. А като спомена Албена, и ние ще ходим там на море, но не мога да си избера хотел. Аз тези дето си ги харесвам и все нямат свободни стан.
 baby_neutral отивам да видя за какво се бори човека.
П.П Ето Крейзи ме е изпреварила. Лео по-послушен.

# 79
  • София
Днес черпнята е от мен, понеже ставаме на цееели 3 месеца! bowuu как си лети това време, цъ цъ цъ
 Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle  party023 newsm38  food002 beer beer3 beer2 cheers Wine Glass eat Popcorn Coffee cook cook
Честито и на баш' наборите Краси на LaDiDa и Борис на Mania4ka!  bouquet

Днес вечерта най - после се надявам да успея да кача останалите снимки от срещата, че вчера мойтУ мъж беше позабравил пак usb-то от службата, та за малко да има  bambam
Вики, купила съм ти такава рапърска шапка (последната! Rolling Eyes), ти прецени кога при по - хубаво време ще дойдеш да си я вземеш - много ще му тича на Мони - Бонбони!
Кабранска, душа:  Hug Hug Hug Ще се навестяваме скоро, няма начин...  smile3508 smile3534 newsm53 Това ме подсеща да пожелая на Крейзи приятно "кафе"  Wink , как ме сърбят крачетата и мене... Ще съм много примерна пред любимия да ме заведе към вас!  goodandevil
По "дрисливия" въпрос - и ние преди акахме на ВСЕКИ  Shocked памперс, ама сега поразредихме и се очертава по веднъж на ден. То с това "преработване" нищо не остава какво да му се залепи, затова сме такива фини и стройни мъже... Laughing
Памперси съм ползвала какви ли не, и съм се убедила, че Pampers-а най - ме кефи, особено 3 - ката! Някак си са най - фини и тънки, особено в жегите не върви да му напъхам между крачетата дебели като /първите бг дамски превръзки  Sick/ пампи... Иначе Хъджис-а и мен ми харесва колко са държеливи, но ми излизат по - соленичко, много драстично поскъпват с всеки по - голям размер... newsm78
Хайде да се ориентирам към спиране  Embarassed , после пак ще се включа със снимки /надявам се! Praynig/

# 80
  • Бургас
Днес черпнята е от мен, понеже ставаме на цееели 3 месеца!

И от мен, и от мен!   cook  party023 dance dazzler1  bigdance2  ura Popcorn cook cheers  food010 beer beer3 beer2

Да са ни живи и здрави и Велизаркин, и Борката и изобщо всички бебешори тук!
Днес ще ходим на консултация да видим колко е пораснала малката ми принцеса за 3 месеца! Simple Smile Като цяло не е едро бебе, но върви доста дълчичка, според мен де... newsm78
Иначе да ви се похваля от вчера си имаме гости-чичо ми и семейството му, не си бяха идвали точно от 4 години и всички тук сме много happy, че отново сме заедно, макар и за кратко. Той е женен в Германия, преди 3 години и половина им се роди много сладко момченце-Йонас, който ми е първи братовчед (представяте ли си каква разлика- 3годишен и се пада чичо на 3- месечната Краска  Laughing). Та мисълта ми е, че едва вчера го видях за първи път и се запознахме с братчеда! Сладкишко, малък, сладък ми е той!
Тази сутрин пороя пристигна и в Бургас. Имаше страхотна буря. Краси за първи път спа толкова неспокойно. През 20мин изплакваше и скачах до другата стая да я люлея в кошарката. Имаше много силни гръмотевици и сигурно от шума се пробуждаше. Сега сутринта яде само 60 мл. кърмица и заспа...бутах, бутах шишето, ама не ще и не ще. Ама аз да ви кажа като не й се яде не я насилвам. Колкото иска-толкова. Само не й повече от това, което й се полага- в това отношение съм безкомпромисна.
Хайде, отивам да се гримосвам сега, че ми се налага да ходя на работа за малко преди обяд. Или по-точно да ходим двете на работа, щото се оказа сега, че с тези мили наши гости в момента няма кандидати от бабите за гледане...карай, простено им е! От нас да мине...!
Поздрави на вас и след консултацията, ако има за хвалене ще пишем веднага тук!  bouquet txtloves newsm51

# 81
zvezdolina  и ние все на юг ходихме,ама като открих красотата на северното ни Черноморие вече и с оръжие не можеш ме закара там #2gunfire...не,че  правя вятър на Мимозката,ама като си помисля че ми се ходи на море и все Балчик ми е в акъла...И Варна и Албена и Златните...ех,спомени...ех,мечти...  car003 help  grinning039 newsm41  Nature Sunny..но май пак се поувлякох и засега ще се задоволя с smile3524...
Кабранска стопли ми душата  newsm51 smile3501 newsm51 Kissing Heart
Така си е при нас е най-красиво LaughingОсобено Балчик толкова е романтично ,спокойно,само да не го развалят с тия огромни гадни хотели,че построиха един такъв дано други да няма.Абе и на мен Пловдив ми е тръпка  Hug  Стискам палци за ваксината. Praynig
Честит 3м. на Краси   bouquet

Ани като идваш в Албена ,Балчик е на 10 км ако имате време и желание ще разходим бебоците заедно и ще пием кафе.Ще ми е приятно Hug
ИРКА-айде идвааай Flutter

# 82
Ол4е, LaDiDa  честити месечковци!! Да са ви живи и здрави бебчетата - много да в радват и слушкат!!

kabranska  - успех с имунизацията! Вие Пентаксим ли слагате? Интересува ме как бебчетата приемат втората реимунизация, че Никола още има твърдичко на крачето от първата  newsm78. А в листовката пише, че следващия прием тряба да е минимум след 1 месец и не покъсно от 2 месеца след първия прием - та мисля да поизчакам малко.

Ох и аз обожавам северното черноморие - даже имаме една малка, селска, стара, порутена къщица в едно село близо до Крапец - ама от години не съм стъпвала там, еххх мечти... чак ми се иска да се телепортирам там  Scatter

# 83
  • Варна
Честит празник на Велизар и Краси !   uraЧестит и на майчетата им!
Искам да пожелая на Иги бързо оздравяване. Съчувствам ти, знам какво е. Мен този летен вирус си ме хваща всяко лято, но дано този път пропусна.
Темата за детските имена и при мен е болна. С моя свекър не се имам много, а свекървата е починала отдавна. Исках да кръстя детето Дниел -на майка ми Йорданка- от галеното Дани. Мъжо обаче беше против и аз започнах да мисля неутрално име. Решихме да е Кристиян и изведнъж се оказа, че майка ми и баща ми имат претенции. А те са много готини и либерални хора и не бях очаквала такова нещо от тях. Имаха претенции, защото апартамента и колата ни ги купува баща ми, а и за обзавеждането помогнаха. А аз 2 седмици преди да родя рев...  newsm45много ме засегнаха с това. Какво щели да кажат роднините и познатите, колко много правели за нас и т.н...бях готова да се изнасяме на квартира.  След раждането отмина кризата, но баща ми сега се хвали наляво-надясно че пак на него е кръстено - КриСТИЯН на дядо СТОЯН. На мен ми е все тая, нали си е името което аз избрах, но мъжа ми се дразни..
Май и аз ще раздавам медали  smile3501
чао, аз имам купчинка дрехи за гладене...

# 84
Аз пък писах писах вчера, а то нищо не излязло, аман от тоя нет дано тоя път стане далаверата.

Да се похваля първо, че вече ще съм по редовна, щото мъжо ми оправи настолния и няма нужда да дебна неговия, който е свобозен само във време коато аз не мога.

Та да ви разправям как нема угодия за тия имена. Понеже мойто обичана свеки на всичкото отгоре носи и мойто име да се кръщава на нея изобщо не е ставало на въпрос. Преди 6 години когато забременях с Калина 9 месеца се изпокарахме с таткото какво име да сложим. Той като беше казал че ще е Таня, а пък аз не, Ева (любимото ми име)ще е, а така се казва леля му, която ненавижда. И така някъде съм средата на осмия се реши, че ще е Анна. Но когато я видя 2 часа след като ке беше родила и каза: "Ще си казва Калина", на което много се зарадвах, щото това ми беше второто по любимост име(и много се зарадвах, че и малкото змейче се казва така Peace ). А сега пък изобщо не сме се тормозили, щом повдигнех въпроса и той казваше "Какво има да го обсъждаме, нали си имаме от първия път".
И естествено пак се намери някой на който не сме угодили. Майка ми ни спира да ми напява, че трябвало да се казва Александра/ина на свекъра. Как да й обясня, че не искаме децата ни да са кръстени на никой. Абе нема угодия ви казвам.

А от чесвъртак като ни сложиха ваксината не знам какво да го правя това зверче, нито яде нито спи като хората и само изправена на ръце или в количката навън.

Айде чао и целувки и от нас  bouquet

# 85
То като нема нема, ама като се появя отърване нема от мен Embarassed
И нали още не съм се отървала от блондинската болест забравих да честитя на месечковците, да слушат и спинкат повече.

# 86
А, добър ден Simple Smile

Честити три месеца на Велизар и Краси!   bouquet

tania_ark,гледай м/у цеденето да ни драсваш по някоя дума-определено ни липсваш...и ти  Иги...като ви видях и си викам-ей пак ще има свежи постинги,но вие много накратко нещо сте се отчели... smile3518

Ами гледам да е накратко, че ако трагна да разказвам как ни минава деня и ще стане като роман на Достоевски Simple Smile
Аз не знам вашите бебоци как са, но мойта маймуна определено нещо не е в час! Буди се с усмивка всеки път, лендзи се като варена тиква и хич не се сеща, че има нещо което се нарича "хранене".... Пък мъжът ми ми се кара ако му дам да яде преди да се е разревал (щото тогава пак продължава да се лендзи и не яде!)  То той даже и не реве, а вика.... и това му се случва най-много три пъти на ден  newsm78

Моля да ми кажете, тези който храните от шише (дали АМ или кърма...без значение) по колко мл. изяждат вашите сладури на хранене... Мойто педи ми заръча да яде от 100 до 130 и аз тъпча ли тъпча....
В събота имахме наакан памперс и не мога да ви опиша каква усмивка грейна на лицето ми като видях, щото не беше акал от 5 дена.... Та по този повод ходихме тримцата (аз, бебе и тати) да се черпим в Джимис  hahaha

Да ви кажа - аз обожавам Пловдив. А вече с такива образи като Кабранска - още повече го заобичах Simple Smile
С мъжът ми сме ходили до Пловдив само за да обядваме и да се поразходим. Даже ще ви кача някоя и друга снимчица (може да са малко откачени, но ние и двамата сме си кукувци)

Хайде със здраве  Hug

# 87
  • В сърцето на любимите мъже!

Хе-хе, вземам си бележка...  Wink Днес вече е по-добре положението... още не съм посещавала 00, а и Момчо спинка вече цели 35 мин - рекорд newsm44 newsm44 newsm44.

LaDiDa, мила, сигурна ли си, че не си си докарала хиперлактация, направо ме уби с това количество. Аз сутрин, когато преливам и си чувствам гърдите като павета, успявам от едната да изцедя максимум 100 мл, а другата Момчо я изяжда. Аз все си мисля, че не мога да изцедя толкова, колкото той изяжда, ама все пак... твоят половин литър ме  #Crazy #Crazy #Crazy!

За името на Момчил и при нас си беше страшна работа... Ние нали до 7-мия месец уж бяхме момиче, та се бяхме спрели на Елица или Ралица. Но като казаха момче и аз  newsm78, ами сега, идея нямам за име... и си бях направила списък... ако се роди на Цветница - Росен, ако се роди на Великден - Велизар, ако се роди на 2 май - Борис и т.н., като в най-смелите си очаквания стигах до  Гергьовден - Георги. Но то... не излиза и не излиза... и от списъка ми единственото име дето се хареса и на мен и на мъжа ми беше Момчил - бяхме решили да не е на никого кръстен, а то като се замислихме на двамата дядовци - Мирослав и Ромил, та Момчил. Сега много ме кефи името и се чудя как са ме кефили други имена преди ... Simple Smile

Честити 3 месеца на Велизар, на Краси, на Борис и на Стефани-Елизабет. Да са много здрави и послушни и да спинкат много!

Аз, да ви се похваля от 2 седмици всеки ден ходя "на поход" по 4 км, с изключение на последните 2 дни, когато се превивах, и правя коремни преси и уж не ям сладки неща и съм свалила.... цели 2 кг. (от 108 на 106  hahaha hahaha hahaha) Голяма съм работа, няма що... с тези темпове има няма след десетина години ще съм във форма...  Cry

Хайде целувки засега, че знам ли кога пак ще мога да се включа с тоя моя взискателен син! Wink

# 88
  • София
Честити месечковци Олче, Ла ди да и Маниачка   bigdance2
Като чета какво сте писали по акината тема и се успокоих малко, понеже и Калоян ака 1-2 пъти на ден. Само веднъж се случи да направи пауза от 2 дни и от тогава много съм щастлива като видя акино пампи  newsm62
И тук идва най-готината част - от тази сутрин вече знам какво му е пишито на вкус.  Embarassed Нали много обичаме ние двамцата да си играем докато сменям памперса и да цункаме крачета дупе и т.н., та тръгвам аз да го цункам по коремчето и усещам нещо мокричко и соленичко, точно като витамин С, а маймунето ми се смее та се залива. Направо голям купон стана.
А да, за името на бебо да споделя и аз, не се чудихме много. Имах си аз едно списъче с най-любими имена и Калоян е едно от тях. И нали значи "добър Иван" така хем е на свекър ми Иван, хем и ние сме доволни. Свекъра се понацупи малко, че с това име не било на него, щото той си бил "Иванчо", обаче като му казахме, че щом не е доволен ще си изберем друго име и да видите как му мина. Иначе е много свестен човека, та заслужава да се хвали, че е на него. Още повече, че сега е много зле със здравето, утре му предстои операция и не се знае дали ще издържи. Сега само се надяваме Praynig всичко да мине добре. Затова и напоследък не се включвам, обаче редовно си чета.
Иги, а за свалените 2 кг. браво, защото аз напоследък вместо да свалям както си вървях след раждането - по малко, но постоянно, напоследък съм качила 2 кг.  Знам си от какво е, то не са бисквитки, шоколади и все такива разни благиши, та и аз така от два дни вече не ям сладко.
айе, че бебо ме вика вече

# 89
  • Бургас
Честит 3 месец на Велизар, Красимира и Борис!
Опа, викат ме за манджа, довечера ще се включа.

Общи условия

Активация на акаунт