едва пуснах прахосмукачка... и уааааааааа, а не обичам да я оставям са се дере, от това само се изнервят още повече...
А иначе като няма на кой да я оставим таткото стои на близкото барче на сянка с нея ,а ние с баткото на плажа и така.Може и вие единия на плаж др. на кафето и после се сменяте.Ако ли не поне го приберете в интервала 12 до 15 ,когато е най-жега.
а Кабранска, снимките са страхотни. Егати и селото. Кви са тия къщи с охранители. Браво , браво. Подбрала съм си района аз. 

Мисля че и на Румен му се отрази добре, а на мен със сигурност. Много се радвам, че успях да се откъсна малко от еднообразието в София и естествено, да видя морето. Не че сме наблягали много на плажа, обаче ходихме веднъж на морето на плаж, а през останалото време, когато имаше възможност, на басейна. Поплувах си и определено се разнообразих и дори все още не сме се прибрали. С Румчо ще останем една седмица при нашите в Чирпан (аз съм от там), защото в Младост няма топла вода в момента. Все още сме в процес на свикване, обаче се радвам, че снощи Румен спа от 22.00 до 3.30 и после след кратко похапване, до към 7.00 часа, та успях да се наспя. И днес спа по едно време, обаче понякога му е страшно трудно заспиването - един рев, едно сърцераздирателно дране, ужас 

. Върти се като шило в леглото, обръща се по корем и започва да скрибуца. Обръщам я по гръб и на втората секунда пак е навирила краци и се мята по корем. Вече не знам какво да я правя, давайте акъл, че не се спи нощно време. На всеки час ставам да я обръщам. И не ще да заспива. Снощи баща и след 2 часа кански мъки я хвана за краката да не може да ги вири, аз люлеех кошарата и така я приспахме. Сега ходи горкия и я разнася из цялата къща, а я пусне някъде, а се е надупила и скърца.
Крейзи, поздравления и от нас за суперското оформление на темата! 
. Той каза, че много му харесва името Никол - женствено, но в същото време и много "мъжко" звучи. Аз му казах ОК и така я кръстихме без да сме имали някакви пререкания.
по пухкавите дупенца!
От време на време прави на бебока гимнастика: присвивай по няколко пъти крачетата към коремчето. Това е напълно достатъчно като терапия! 
Препоръчани теми