Мъжът ми обяснява на всички, че е кръстена на герой от една книга - елф на име Калис
Най-странното е, че малката се роди с остри ушички досущ като на елфче и още са й леко заострени
Малката цял ден нервничеше и не искаше да суче и аз се чудех защо. Вечерта цъфнах, та веднага направих връзката и потърсих инфо из форума. Оказа се, че някои бебета са по-чувствителни и не харесват кърмата. Хедра пишеше, че вкуса леко се променял от хормоните и млякото било по-соленичко. Имах чувството и че ми понамаля количеството. Днес е малко по добре, но все още вяло суче Йончето. 
Майка ми малко се опита преди да родя да ни разкандърдиса, но ние си го бяхме решили от 4 месец на бременността, така че нищо не ни промени мнението. Да са ни живи и здрави както казвате, името не е толкова важно
/ и ние да сме сложили,ама пуста ми уста голяма...
....чакам те в Пловдив да ти поговоря малко
,че бавно пиша и ....Но да не забравя-имаш едно мноооооого голямо мерси и от мен за оформлението на темата

..идеи приемаме по всяко време... 

, от 2 месеца са. Опитах първата и направо ми се доповръща
, изхвърлих я и размразих второто.Реших, че не съм я размразила както трябва, оставих я навън просто и като видях че е станала течна я прибрах в хладилника, може и някак си да се е развалила
Второто пакетче го сложих в чаша студена вода и доста бързо се отпусна, но отново имаше лека миризма и кофти вкус. Замразявала съм я в специални кесийки на Гербер. Е, така или иначе дребната не го яде
, пробвах я с чашка, но не знае милото кво да я прави 
. В най-смелите си мечти не мога да си представя, че от моите гърди може да изцедя такова количество кърма. Мойте поздравление.
. Моя мъж претенции нямаше, а и да е имал едва ли щях да го слушам. Дамяна я кръстих на свекър ми (въпреки, че мъжо нещо се опита да каже по въпроса, но бързо се отказа да протестира), но аз като една добра снаха я кръстих на него. Коментарите бяха от сорта "ма как можахте с това грозно име да кръстите детето (свекърва ми) и " как ще му казвате на галено". Е на галено и казваме Нана, защото тя сама започна така да си вика, а и от давна спрях да се интересувам от мнението на роднини. А Велизар е на баща ми Велко. Е тук коментари поне пред мен е нямало.
Хайде Крейзи кажи отговора на загадката.
За сега дребката суче по малко, поревава, заспива и така тикаме, ако сме на зор ще цедя и ще дам с шише, както казваш.
Аз си мисля, че това значи 34-та тема подред
Браво Крейзи! 

Препоръчани теми