Погледнете всички тука - малък МАЙчо вече гука! (34)

• 11 882
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Крейзи, ама Лео много прилича на мъжа ти!
ООО май с пробуждаме вече. Ми крайно време беше.

# 121
  • София
Ох и аз обожавам северното черноморие - даже имаме една малка, селска, стара, порутена къщица в едно село близо до Крапец - ама от години не съм стъпвала там, еххх мечти... чак ми се иска да се телепортирам там  Scatter

Вилата на която ще ходим тази година на море е точно в Крапец. Нямам търпение да заминем, че вече ми писна в тая София.

А за пюретата дето ги приготвяте има смисъл само ако са от плодове и зеленчуци, които някоя баба е отгледала някъде. Купешките са толкова тъпкани с нитрати и други боклуци, че по-добре да се купят готови пюрета-поне се води, че ги правят от екологично чисти продукти.

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 10:20 от Aннa

# 122
Крейзи, страшни снимки бе  Hug Който си е папарак - папарак си е  Mr. Green . И пак да идваш ей! Включваме ви в отбора и ще пишем отсъствия да знайш  Wink

Споки за Кабранска.. Малко и прекъсва нет-а, затуй липсва.. Че хич не е случила на доставчик горката, ама боне с бебока няма проблеми  Peace След консултацията вчера пак дойде в лобното място и Ивко си спеше като къпан.. После се събуди, папа.. и гък не каза. Не знам как им е минала вчерта, ама като я знам каква е оправна едва ли са имали проблеми  Whistling

Пък за акито.. Количествено - по 2-3 пъти на ден най-редовно. Понякога 1, понякога 5.. Досега ден не сме прескачали. Качествено - от светло жълто-оранджево, и като горчица, и леко зеленикакво, и до тъмножълто.. Понякога е рядко, понякога по-гъстичко.. Понякога плуват разни джаджи вътре, не знам какъв цвят, че всичко се смесва и става едно..
Уф, стига с обяснявките, че стана една  Crazy

Днеска сме на консултация и ще ни бият ваксиниииииии.. Да стискате палци, че и без туй сме едни ревливиииии  Rolling Eyes

До послето, че ме викат за манджорно  Wink

# 123
Здравейте милички мамички Laughing и бебочета Simple SmileВлизам само да ви почерпя по случая на нашите вече три месеца LaughingБлагодаря за поздравите

# 124
  • Бургас
Дами, искам да питам тези от вас, които вече направиха кръщенета на бебчовците си: понеже след 15-тина дена и на нас ни предстои това събитие, трябва ли нещо аз да купувам на кръстницата, че нещо хич ме няма по тази част и да не се изложа нещо...   newsm78 newsm78 newsm78
Мерси ви много!  bouquet

# 125
Крейзи за тениските никой не ми се обажда. На теб как ти известиха че са пристигнали?
ти ги поръча в петък нали?
Обработват ги за 2 РАБОТНИ дне, след поръчката. В събота и неделя всички са си по къщите  Wink Обадиха ли ти се от фирмата, за потвърждаване на поръчката? Ако си я потвърдила, почват да ги правят и до 2 дни след това ще ти се обадят от Еконт да кажат, че имаш пратка при тях. Или ще ти я донесат, незнам  Rolling Eyes
Аз съм на Мтел и ми пратиха смс от нета  Peace

Аз искам да пребия моя мъж  Crossing Arms #2gunfire
Днес трябва да заведа вече Лео да му вземат секрет от очето, че от петък ни чакат, ама не му се събира или той все го размазва  Confused
После съм на зъболекар  Sick Confused и няма кой да гледа беебто. А той за риба отиде..  #Crazy #2gunfire Хем се скарахме, мойта майка не може да го гледа днес, а неговата е на работа. И въпреки това отиде за риба, направо незнам..  ooooh! Е детската градина сме още  Tired
Ох, ще се оправям да излизам, пък ще го измисля  Rolling Eyes

Цунки на сладките бебоци   bouquet

# 126
  • София
Влизам само за малко да ви почерпя Misc Baby Bottle Popcorn smile3510 beer2 Днес Бояна става на 3 месеца, на мама куклата, поздрави на Христина и Александър, да ни слушкат и радват дечковците. До после,че ме викат за " babyпочерпка"

# 127
И аз обичам северното черноморие, да не си помислите нещо.. и особено Балчик, Ботаническата градина е невероятна. Била съм и на почивка в града, а мъжът ми има братовчеди.
ЕЕЕ хубав ни е градаааааа Hug   bouquetКаня ви  Hug  bouquet
Честити 3м на всички 9-майски бебоци   bouquet  bouquet
А по въпроса за родителското тяло -мен двойно ме изнервят и за бебето и за баткото.Той кара колело на Морската алея ,докато се разхождаме и майка ми постоянно-Къде е ? Кога ще дойде,да не стане нещо? да не се случи?каза ли ти къде отива и от сорта колкото още искате  #CrazyИзнервям се ама какво да я правя паника ,а иначе много се обичаме и разбираме ама като се паникьоса малее.

# 128
Ето ни пак, вече ваксинирани  ppp
Тони беше страшно кротък таз консултация (пу-пу), да не повярва човек  Blush Обикновено ревеееем, цялата поликлиника огласяме, а сега гукахме и се хилихме на лекарката и сестрата  Mr. Green .. Даже малко понапишкахме наляво-надясно, ама какво да се прави  Innocent
Почти не плака като му биха ваксината - само няколко секунди, колкото да не е без хич и пак се нахили.. иии.. заспа  Whistling Да го видим юнака като се събуди как ще е  Praynig

Иначе сме вече 6400 и 63 см  newsm44

# 129
  • София
да честитим и ние с миа на месечковците! здрави и весели!
   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ние мамите от хаджи димитър най-официално каним мама таня арк и бебока на разходки сега или като се върнете от почивки, понеже малко се пръска нашата групичка. мама денз е на село, мама десиив и тя, само ние с мама галюшана сме засега и моя милост ще си ходи при нейната мама след ваксината на 20.
е , това беше от нас, до скоро включване!

пс. предлагам нова темичка за разговор: как приспиваме бебоците, смаи ли се приспиват или не искат и как ги залъгваме да спят )ние с мойта хубостница от жегите преди се залъгвахме с гърда....), а искам да спи в леглото сиииииииииииииииии  Praynig Praynig Praynig

# 130
ние мамите от хаджи димитър най-официално каним мама таня арк и бебока на разходки сега или като се върнете от почивки

Много благодаря за учтивата покана Simple Smile Ще се възползвам непременно   bouquet

Пък сега докато се цедях си разкървавих едното зърно Sad Не стига че имам една плюнка кърма, та и нея не мога да изцедя като хората.... Ама с подръчни материали успях да изцедя без да се смесва с кръв....

За приспиването: Става при нас според настроението на Никола. Когато е на кеф си заспива и сам като му навивам играчката над леглото. Друг път не може да заспи (сигурно защото му е горещо) и тогава го гушкам - лушкаме се известно време с монотонно гъгнене (така поне се получава при мен) Simple Smile) той се унася и заспива. Друг път когато е бесно кисел го слагам в количката и импровизираме разходка в хола  hahaha Като заспи го пренасям в леглото. Количката най-добре му действа!

Отивам да го завия, че пак си е сритал пеленката....

# 131
  • Бургас
Честит празник на всички 9-майчета! Да папкат, да слушкат и да пълнят памперсите!
Успокоих се, че не само моите родители не ги бива. Що ли така ни нямат вяра  newsm78. Дали все още за деца ни взимат?
Ех, Пловдив, как да не му се прииска на човек да дойде там, гледай какви сте готини. А бебоците колко са порастнали ...
За приспиването хич не ми се говори - бях се оплакала преди няколко страници.
Ladida аз кръщавах племенницата ми миналата година - не са ми купували подарък, а и не съм чувала за такъв обичай поне тук в Бургас.

# 132
Здрасти и от мен.

Бързам да се от4ета, 4е мле4ния бар трябва да отваря ве4е.
Но да не забравя първо 4естито на месе4ковците  bouquet

Ладида това за подаръка мисля 4е го има или поне ние първия път си спомням 4е купувахме нещо на кума, 4е той кръсти каката, а сега пък 4акаме леля кума да й спрат лохиите, 4е и тя наскоро се обеби.

[
За приспиването: Става при нас според настроението на Никола. Когато е на кеф си заспива и сам като му навивам играчката над леглото. Друг път не може да заспи (сигурно защото му е горещо) и тогава го гушкам - лушкаме се известно време с монотонно гъгнене (така поне се получава при мен) Simple Smile) той се унася и заспива. Друг път когато е бесно кисел го слагам в количката и импровизираме разходка в хола  hahaha Като заспи го пренасям в леглото. Количката най-добре му действа!

Това все едно аз го пи6а, но добавям само 4е ние нямаме биберон и се опитвам да и държа ръката извън устата.

На6ия тати няма6е претенции за пола на куклите, просто и двата пъти бяхме сигурни 4е 6те е моми4е. Може би щот ме4тата ми беше да имам син на име Александър, но сега за нищо на севета не сменям мойте кукли Naughty

4ао и целувки, 4е бара отваря Laughing

# 133
  • София
За кръсницата ние не сме купували нищо. Кръсницата подарява на кръщелника дрешки (с които го обличат след къпането), така че е добре да са изпрани и кръсче, което се освещава по време на кръщенето.

# 134
  • В сърцето на любимите мъже!
Хайде пак аз...

Честито на месечковците - усмивки, целувки и пълни пампита!

А Н И, за коремните преси пишеш, ама ти си родила нормално (доколкото си спомням  newsm78) . За родилите секцио е малко по-различно. Аз правих коремни преси на първия месец и след два дни адски ме заболя операцията. След това започнах на втория и то с по 5 повторения. Сега вече правя 3  серии с по 15-20 повторения от 4 различни упражнения за корема, но стигнах до тук много ПОСТЕПЕННО. И друго... родилите секцио НИКАКВО тичане и скачане поне до 6-ия месец. Много било опасно, защото при операция се  нарушавали някакви ципи между органите и сега трябва да се възстановят, иначе органите - стомах, черва и т.н. се свличали и било много лошо. Аз уж знам, а онзи ден, да се направя на много готина пред племенницата ми (на 13 години) скачах на въже... Дали не съм си навредила. НО НЕ СЕ СДЪРЖАХ - ами, че аз съм 105 кила и скачам на въже повече от две девойчета по 35 кила. А-ама-ха, как се изроди днешната младеж - само TV и гримчета им дай! ... много се отклоних...

И пак за А Н И - виж тук: http://www.bg-mamma.com/site/content/view/423/59/

Crazybrat, не така!  Naughty Naughty Naughty Нащракала нашта сума ти снимки, а теб самата те има само на две от тях... не съм съгласна... следващият път да искаш и теб да те снимат...

Момичета, да ви се похваля, ходих на зъболекар и докторицата каза: "Такава хубава уста не съм виждала от 5 години!" newsm44 newsm47 newsm44 Ама каза след 3 месеца пак да отида, че можело по-късно да има поражения!

И ние утре сме на ваксина, стискайте палци, взехме Пентаксим, дано да нямаме проблеми!

Целувки...

Общи условия

Активация на акаунт