ООО май с пробуждаме вече. Ми крайно време беше.

Който си е папарак - папарак си е 
След консултацията вчера пак дойде в лобното място и Ивко си спеше като къпан.. После се събуди, папа.. и гък не каза. Не знам как им е минала вчерта, ама като я знам каква е оправна едва ли са имали проблеми 

Обадиха ли ти се от фирмата, за потвърждаване на поръчката? Ако си я потвърдила, почват да ги правят и до 2 дни след това ще ти се обадят от Еконт да кажат, че имаш пратка при тях. Или ще ти я донесат, незнам 

Хем се скарахме, мойта майка не може да го гледа днес, а неговата е на работа. И въпреки това отиде за риба, направо незнам..
Е детската градина сме още 
Каня ви

Изнервям се ама какво да я правя паника ,а иначе много се обичаме и разбираме ама като се паникьоса малее. 
Обикновено ревеееем, цялата поликлиника огласяме, а сега гукахме и се хилихме на лекарката и сестрата 
Да го видим юнака като се събуди как ще е 

Ще се възползвам непременно 
Не стига че имам една плюнка кърма, та и нея не мога да изцедя като хората.... Ама с подръчни материали успях да изцедя без да се смесва с кръв....
) той се унася и заспива. Друг път когато е бесно кисел го слагам в количката и импровизираме разходка в хола
Като заспи го пренасям в леглото. Количката най-добре му действа!
. Дали все още за деца ни взимат?
) той се унася и заспива. Друг път когато е бесно кисел го слагам в количката и импровизираме разходка в хола
Като заспи го пренасям в леглото. Количката най-добре му действа!
) . За родилите секцио е малко по-различно. Аз правих коремни преси на първия месец и след два дни адски ме заболя операцията. След това започнах на втория и то с по 5 повторения. Сега вече правя 3 серии с по 15-20 повторения от 4 различни упражнения за корема, но стигнах до тук много ПОСТЕПЕННО. И друго... родилите секцио НИКАКВО тичане и скачане поне до 6-ия месец. Много било опасно, защото при операция се нарушавали някакви ципи между органите и сега трябва да се възстановят, иначе органите - стомах, черва и т.н. се свличали и било много лошо. Аз уж знам, а онзи ден, да се направя на много готина пред племенницата ми (на 13 години) скачах на въже... Дали не съм си навредила. НО НЕ СЕ СДЪРЖАХ - ами, че аз съм 105 кила и скачам на въже повече от две девойчета по 35 кила. А-ама-ха, как се изроди днешната младеж - само TV и гримчета им дай! ... много се отклоних...
Нащракала нашта сума ти снимки, а теб самата те има само на две от тях... не съм съгласна... следващият път да искаш и теб да те снимат...
Ама каза след 3 месеца пак да отида, че можело по-късно да има поражения!