Погледнете всички тука - малък МАЙчо вече гука! (34)

• 11 862
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • София
привет Simple Smile
ние днес от 11 сме навън в парка на Герена и само за папу се прибрахме , пък и много напече, после пак сме навън, че иде зимаааааааааааа Simple Smile и ще търсим топлото Simple Smile)
приятен уикенд от нас  Hug Heart Eyes  Flutter newsm08 Two Hearts newsm64
отивам да пека чушки за обед!  Mr. Green

# 226
  • Бургас
Привет и от мен!
Благодаря ви мацки за съветите! Олче, почнах аз лимоните от вчера: цедя по един и го изспипвам в гореща вода, в която съм разтворила една чаена лъжичка мед. Това го правя на всеки два часа. Сигурна съм изяла едно кило лимони. Чакам резултата и ще докладвам!  bouquet
Аз иначе досега нанках. Станах да се изцедя към 8.30, след това нахраних Краска и я връчих на майка ми,  да я погледа малко. Сега чакам всеки момент да ми я върне и след като я нахраня да ме боядиса, че днес ще правим семейна снимка на цялата фамилия и трябва да съм красива за поколенията, които ще ни гледат после (деца, внуци, правнуци, дай-боже, само като се замисля, ч е и това време ще дойде..... Thinking Rolling Eyes Mr. Green).  Най-после се завърнаха всички от чужбините и се събрахме на едно място по едно и също време и сега да не изтървем момента. дано само не се заоблачи нещо следобеда тук! Оставям ви и ви пожелавам весел и изпълнен с емоции weekend!  bouquet

# 227
  • Varna
   Да почерпим и ние днес, че ставаме на 4 месеца.  bigdance2  party023

Малеееее какви ли ще бъдат децата след 15 години тук в хотела  80 деца са изпили невероятно количество алкохол  а някой сасе и понапушили с трева  досега съм се разправила с тях и виках полицаите за да ги сплашат малко.  Обещала съм им че всичките празни бутилки ще ги пратя с тях към Русе. /били от елитно училище /ужас Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: нд, 13 авг 2006, 11:12 от Inochka

# 228
Олче, и ние сме така - залепен е за мен постоянно. Без значение яде, не яде - мама трябва да е наоколо иначе много бръмчи и се нерви. За спане особено, ако не се е наврял в мен няма сън и за двамата - то е въртене, мрънкане.. чак до рев  Crazy

Нещо си объркахме режимите с таз ваксинация  newsm78 След като спа 2 дни по 24 часа почти, снощи до 1 часа не иска да заспи, а сутринта като му се ококори в 5:30  #Crazy И почна едно гукане, смях .. Ама на мен ми се спиииии  Tired .. Както и да е разсъних се, събудихме и татито и... тръгнахме на разходка с кенгуруто да търсим закуски  Mr. Green Добре, че го облякох по-добре, че доста хладно сутринта.. направо ми беше студено. А то милото като се опули - голямо разглеждане падна.. И заспинка сладко сладко.. та спа чааак до обяд  Wink
Само дето с яденето нещо сме много мързеливи - цокне 2-3 пъти и се дърпа. Стачка ли ми прави, колики ли го мъчат.. хич не знам  Thinking Ама не го и насилвам - като огладнее сам ще се сети  Whistling
Май май и днеска ни се очертава спящ ден. А да видим  Blush

# 229
Момичета не се ядосвайте на цикъла -ако го нямаше няма и сладки бебоци  Simple Smile На мен след 2 дни ще стане година откакто ми дойде за последно Laughing
Пиле-много кофти случка,дано вече си се поуспокоила  Praynig
А на мен какво ми се случи току що!!Пред нас има паркинг и минавам аз преди половин час и се чува пат-един силен гръм и хвръкват стъкла ShockedНа една кола и гръмна стъклото-задното и една част изхвърча на земята ,а др. част станало като паяжина и постоянно пука  #CrazyСтреснах се ама поне не бях до колата.

# 230
  • София
Здравейте майчета и бебоци,
Цитат
злизам само да ви пожелая приятно прекарване на почивните дни, макар, че за нас всички дни са делници.!
вчера казах на мъжа ми утре е събота,нали - почивен ден , а той smile3556 дане би, казва, да трябва аз да кърмя smile3521. Обаче чувства се когато той си е вкъщи, даже сега докато аз тука си чеша крастата, чуавам как се занимава в другата стая с малката- вече за хиляден път навива играчката да пее smile3533
Тази сутрин бебка се събуди в 4.30 за харанене, цокна и като почна едно хилене, гукане и цветен преразкз на сънища, не мога да я успокоя, имам чувството, че всички са ни разбрали.  smile3507Аз умирах за сън и приказвам ,сега не е време за веселене, трябва да се спи, пречим на тати -тц, нищо не помага.Та чак до 6.00 голяма веселба, после се закачи за цица и заспа, та дветв си поспахме чак до 10.30 smile3533 Дали не е  smile3532от пълнолунието, нали трябва обяснение за всяко по-различно състояние tooth ХАйде до по-късно, да не ви оттегчавам, приятни разходки sling

# 231
  • Бургас
Честит 4 месец на Бетина! Да папка и да слушка много мама!
Иночка, те сега децата какви поразии правят пък нашите като порастнат незнам - сигурно след тях и потоп. Ужас  Shocked
Ани, динята подува и прави колики, на вас може и нищо да ви няма, ама ние май сме много зле. Докога ще си ги влачим незнам, писна ми вече.
Мимоз, как така ще гръмне стъклото  #Crazy, ей тъй както си седеше ли? Да се пазиш ей.
Аз днес едва се опазих - един идиот се качи с колата на тротоара, за малко да ме отнесе  барабар с количката. Чак наскочиха работниците, които садяха дръвчета и му се развикаха. Пиян ли беше що ли незнам, ама доста се стреснах. Пък то паркинг голям, място бол - той реши на тротоара да кара, че се и засили. Абе нали ни се размина, гледам да не мисля за това, че се шашкам повече.
Айде приятен уикенд и от нас и цунки на бебешорите.

# 232
ЧЕСТИТ 4М НА БЕТИНА!!!
Мимоз, как така ще гръмне стъклото  #Crazy, ей тъй както си седеше ли? Да се пазиш ей.
Аз днес едва се опазих - един идиот се качи с колата на тротоара, за малко да ме отнесе  барабар с количката. Чак наскочиха работниците, които садяха дръвчета и му се развикаха. Пиян ли беше що ли незнам, ама доста се стреснах. Пък то паркинг голям, място бол - той реши на тротоара да кара, че се и засили. Абе нали ни се размина, гледам да не мисля за това, че се шашкам повече.

Танче -точно така както беше паркирана и гръмна.И ти се пази ,шофьорите яко ги е напекло и не са много адекватни.
И мен ме е страх какво ще като ни порастнат децата??Как ще ги възпитаваме и опазваме ?? #Crazy

# 233
Здравейте момичета!!!
Оставих бебка на баба й да се гледам и дойдох да ви изчета този път по сериозно. Много ми липсвате - четох че е имало среща съжалявам че не съм разбрала за нея иначе с удоволствие щях да се присъединя и аз. нищо дано другия път да се включа.
Аз подаръци за раждането не съм получавала а и не съм очаквала да ви кажа, но като ви чета май си е нещо като традиция. Аз също мисля да се връщам на работа ноември-декември, но до тогава може и да размисля бебка е все по интересна и не ми се иска да изпускам нищо -  например нямам търпение да започне да се смее с глас.
Това е от мен момичета оставям ви че става време за ядене и майка ми всеки момент ще почне да звъни да се прибирам че има клиенти за млечния бар.

# 234
 Моя подарък за раждането беше живо и здраво бебе  ylinfant Таткото ни подари букети, на мен и майка ми,  много им се зарадвах Heart Eyes Не съм се сещала, че трябва да  ми се подарява нещо newsm78
  Мимозка, Танче какви случки ви се случват само, но важното е че сте добре Praynig
 Честити 4 месеца на Бетинката! И аз се страхувам за нашите дечица, как ще ги опазим от такива пороци незнам. Сега има алкохол и трева, а какво ли ще има след 15 години #Crazy
 Някой питаше за шезлонга. Ние не го ползваме за преспиване, а за игра и като активна гимнастика. Висят играчки и тя ги тика в устата си Shocked
  Приятен уикенд на всички!

# 235
Здравейте,
Честит четвърти месец на Бетинка Simple Smile

Днес ни беше един страхооооооотен ден,
Ходихме с Мончо до Овча купел да се видим с Пипиив и Цветенцето.....
Пихме кафе.....ходихме до Пакостник.....имат страхотни дрешки...но доста соленички Simple Smile ........ а и не се задържахме много там..... и от там.... техния ТАТЕ ни натовари в колата и .................. в южния парк на по биричка..................прекрасно си изкарахме, а бебоците едни кроткиииииииии и Цветенцето една сладуранааааааааааа..... наобикаляхме се наволя по сенките Simple Smile ...нашия тате дойде да ни прибере ...а на мен направо не ми се искаше да се прибираме............та скоро може и да повторим Simple Smile

# 236
Сетих се да ви пиша, че отскоро даваме на Йонката да смуче разни плодове, много е смешна hahaha Пъпеш и праскова и харесват, а на динята прави смешни кисели мутри Joy Да не си помислите, че я захранвам Naughty, просто смуче парченцата, които аз похапвам, нищо не попада в устата и Wink Вие правите ли така?

# 237
Здравейте от нас!
Ние бяхме с термин за 15 май, но Марти се роди в последния ден на април...
От скоро съм във форума и известно време само четях... сега малко се лутам -  вкл.се при априлките - може ли и със вас да си пиша - чувствам ви сродни души...
Днес обикаляхме в Южния парк и постоянно ми се струваше че виждам познати бебоци... Simple Smile
Ще ми е приятно да се видим и запознаем...

# 238
  • Бургас
Здравейте от нас!
Ние бяхме с термин за 15 май, но Марти се роди в последния ден на април...
 може ли и със вас да си пиша - чувствам ви сродни души...

welcome 6u6i! Разбира се, че си добре дошла в нашата темичка! И моят термин беше 15-ти май, ама родих на 8-ми. Освен това има и друго общо нещо между нас двете- и на мен у нас ми казват Шуши! Laughing   bouquet

# 239
  • Бургас
а другите две мами дето четат няма ли да се престрашат и те да попишат малко тук? Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт