ние днес от 11 сме навън в парка на Герена и само за папу се прибрахме , пък и много напече, после пак сме навън, че иде зимаааааааааааа
и ще търсим топлото
)приятен уикенд от нас

отивам да пека чушки за обед!

След като спа 2 дни по 24 часа почти, снощи до 1 часа не иска да заспи, а сутринта като му се ококори в 5:30
И почна едно гукане, смях .. Ама на мен ми се спиииии
.. Както и да е разсъних се, събудихме и татито и... тръгнахме на разходка с кенгуруто да търсим закуски
Ама не го и насилвам - като огладнее сам ще се сети 
На мен след 2 дни ще стане година откакто ми дойде за последно 
Стреснах се ама поне не бях до колата.
дане би, казва, да трябва аз да кърмя
. Обаче чувства се когато той си е вкъщи, даже сега докато аз тука си чеша крастата, чуавам как се занимава в другата стая с малката- вече за хиляден път навива играчката да пее 
Аз умирах за сън и приказвам ,сега не е време за веселене, трябва да се спи, пречим на тати -тц, нищо не помага.Та чак до 6.00 голяма веселба, после се закачи за цица и заспа, та дветв си поспахме чак до 10.30
Дали не е
от пълнолунието, нали трябва обяснение за всяко по-различно състояние
ХАйде до по-късно, да не ви оттегчавам, приятни разходки
, ей тъй както си седеше ли? Да се пазиш ей.
, ей тъй както си седеше ли? Да се пазиш ей.
Таткото ни подари букети, на мен и майка ми, много им се зарадвах
Не съм се сещала, че трябва да ми се подарява нещо 

........ а и не се задържахме много там..... и от там.... техния ТАТЕ ни натовари в колата и .................. в южния парк на по биричка..................прекрасно си изкарахме, а бебоците едни кроткиииииииии и Цветенцето една сладуранааааааааааа..... наобикаляхме се наволя по сенките
...нашия тате дойде да ни прибере ...а на мен направо не ми се искаше да се прибираме............та скоро може и да повторим 
Пъпеш и праскова и харесват, а на динята прави смешни кисели мутри
Да не си помислите, че я захранвам
, просто смуче парченцата, които аз похапвам, нищо не попада в устата и
Вие правите ли така?
6u6i! Разбира се, че си добре дошла в нашата темичка! И моят термин беше 15-ти май, ама родих на 8-ми. Освен това има и друго общо нещо между нас двете- и на мен у нас ми казват Шуши!