Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 389
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И Моски не ми звучи оптимистично...Cry

# 76
Не мога да си отговоря на един въпрос - защо Нора и Марио се оказват все заедно. Защо той й е постоянно утехата, когато няма кой друг? Случайно? За да ни покажат добрината на Марио (ние и без това сме я видели стократно)? Или ни подготвят за поредното избухване на Зорница, която безпричинно му се озъбва и грешна стъпка на Марио с Нора? Thinking
А защо Тасев говори днес с Марио, а както изглежда и утре........ - само те знаят цялата истина!!!!

Нора ще остане сама, изяждаща се от угризения и ще започне да се самонаранява, търсеща утеха в това и причиняваща си болка.

# 77
Хм, всъщност дори Марио да сгафи с Нора, не виждам да се раздели със Зорница. Ще има драми покрай това, ще е труден момент, но ще останат заедно.

# 78
  • София
Моски, Нора се държеше по подобен неадекватен начин, обаче Марио не си позволи да и изневери. Но за да има баланс може и да изневери, но се чудя това как ще помогне на Зорница. Ще се успокои че Марио не е безпогрешен или той ще спре да иска да и помага, тя ще се сети че го обича и изведнъж ще се промени ....
За мен въпросът е какво би променила една изневяра? Нямам отговор и за това си мисля че няма да има.

За мен Марио и Зорница ще минат през раздяла.

# 79
Абе Роси, Марио не изпитваше нищо към Нора, кое да го разстрои достатъчно, та да тръгне да дави мъката с други жени Joy
На мен също ми изглежда невероятно, но не мога да си обясня защо ги дават периодично.
Не знам дали ще се разделят в някакъв момент или не, в момента са в пълен разрив. Зорница е в някаква пълна истерия и е глуха и сляпа, а Марио грам не може да усети Зорница и като й се появява постоянно с думите "успокой се" изобщо не й помага.
Не мога да хвана какъв й е случая с ХХ и защо му позволява да й играе по главата, е това ми е голямата мистерия.
Роси, а по повод че не щеш тоя развой, Зорница в промото таман да види теста, ХХ й го взе и тя така и не разбра, че е положителен Wink

# 80
Тази Зорница хич да не я бяха давали днес . Имам нужда  от малко почивка от невротичното и и нелогично поведение . За такива като нея казват - хем шуто , хем боде .

....Не мога да хвана какъв й е случая с ХХ и защо му позволява да й играе по главата, е това ми е голямата мистерия. ....

Според мен търпи онзи льольо ,защото той се държи гадно с нея . Тя явно е от жените , които обичат  изтезанието , па било то и само душевно .
 Марио  просто не може да се държи така .

# 81
Ти пък Ели къде отиде. Зорница ако я оставят, би му откъснала вратлето на малката гад с удоволствие. Не е от харесване. Някаква странна идея има, че ще спаси отделението ама още не мога да я хвана съвсем.

# 82
  • София
Моски, казваш, че Марио не усеща Зорница, а според теб какво трябва да направи. За мен каквото и да е, все ще е грешно. Марио просто няма верен ход.

О аз съм писала как тълкувам промото и не мисля, че ще имаме изненада. Зорница не иска в момента бебе, според мен ще се почувства “изнудена”. Надявам се да не е бременн! Наистина.
А историята с ХХ за мен е пълна мистерия. Освен ако не е влюбена подсъзнателно в него - Хахахаха.
Не, сериозно, ХХ за мен е част от пропадането на Зорница и чувството и за малоценност, което все по ясно си личи. В момента, в който Зорница приеме съвет и постави малкия на място ще започне да се опомня.

# 83
Ти пък Ели къде отиде. Зорница ако я оставят, би му откъснала вратлето на малката гад с удоволствие. Не е от харесване. Някаква странна идея има, че ще спаси отделението ама още не мога да я хвана съвсем.

Не казвам ,че го харесва като мъж . Просто си спомних как се влачеше след  Банков .

# 84
Роси - да я остави да беснее. Ако щеш да беснее с нея заедно. Да тегли майни на Тасев, да сподели гнева й. Зорница няма нужда от успокоение, а от изливане на тоя гняв. Тя направо ще се пръсне, а Марио идва, островът на спокойствието и й казва успокой се. Леле как дразни товаааа Joy

# 85
  • София
Ама Моски, сори, но това първо е инфантилно, второ не мисля, че ще помогне, трето тя се сърди, че той ме и помага и не и съчувства.
За мен в тази ситуация какво и да направи ще е грешно. Той просто действа рационално, защото все един от двамата трябва да го направи. И да тегли една майна на Тасев, това няма да помогне на Зорница да намери пари за ДМС, което е обещала на ХХ.

# 86
Кое е инфантилно, бе Роси? Да не й повтаря като мантра успокой се? Еми не, не може да се успокои, и аз сори Joy
И като й повтаря спокойно, няма да й стане по-леко.
Знаеш ли, според психолозите загубата на работа по преживяване от индивида е равносилно на смърт. Защото част от идентификацията ни минава през професията ни и тн., няма да задълбавам. Зорница в момента е на смъртен одър. Дали може Марио да й помогне, повтаряйки й да е спокойна? А и тя очевидно е останала огорчена предишната вечер. И изобщо, аз не разбирам, защо грешките на Зорница водят до очакване тя да е по-ниска от тревата. Да, сгреши, ама се опита да се извини. Защо да не е раздразнена от това, че Марио не й е приел извинението?

# 87
  • София
Моски, не се пали, говорим си спокойно. Добре, нека Марио да е виновен, да не я разбира. Аз с това нямам проблем, когато греши греши, когато не греши пак греши. И така 😂😂😂

# 88
Напълно спокойна съм Simple Smile Не говоря за вина. Това е изначалната ми пледоария откакто Марио и Зорница са двойка. Няма виновни. Има двама души, които се обичат безкрайно, които от време на време не могат да усетят какво очаква и иска другия, които от време на време се карат, но които не спират да се обичат и да искат да са заедно.

# 89
Аз тая вечер изобщо не съм тук, акълът ми е на друго място,  дори не гледах толкова сериозно епизода, обаче пък ви пускам ей тая красота, като за лека нощ. Grinning Много е нежна! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт