Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 490
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ах, предчувствам пожара, когато Зорито разбере за ДМС-тата и Марио не й е казал, че ги връщат... Ах, какъв скандал! Stuck Out Tongue

# 136
Ъъъъ, какви ДМСта и какво да не й е казал Марио?

# 137
  • София
Разговорът с Тасев на моста - отменил си е заповедта, но помоли Марио да не й казва - явно и другите доктори не знаят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 138
Аз мисля, че Тасев го попита дали е казал на Зорница за Нора и го помоли за нея да не й казва...поне с такова впечатление останах.

# 139
  • София
Разкошен Марио в сцената с Нора в асансьора. Чудя се как можах дори да се осъмня в него. Не би предал нито Зорница, нито Нора с някоя подла постъпка. Пък нека да е досадник.

Това не се ли отнасяше за Нора и Чакъров?

# 140
Аз разбрах, че става въпрос за случая Чакъров дали й е казъл и че е по-добре да не я замесват и нея.

Моски, сценариситите нещо не са го изпипали Grinning сигурно да си затвърди, че няма да си навре нослето в тази история Grinning инак го приемам като недомислица.

# 141
  • София
УАЗ отначало, но на второто гледане го чух Stuck Out Tongue Winking Eye С нашите сценаристи трябва да гледаш по няколко пъти, за да им схванеш мисълта и тогава не е сигурно Joy

# 142
Роси, чак се дразня, че се дразня, но за последен път ще се опитам да кажа, че не смятам Марио за досадник и никъде не съм казвала, че е такъв.

Майче, между другото неадекватната реакция на Зорето спрямо Нора отново показа как в момента всичките й мозъчни клетки са строени в една посока. Нито вчера разбра за отмяната на наказанието, нито днес е разбрала за Нора, в главицата й има само спасителни планове Joy

Еми изгледах го втори път и от "каза ли й? Не. Добре, нека засега така си остане" не виждам как става ясно, че говори за ДМСта.

# 143
Хич не я бива за клюкарка Grinning цялата болница знае и коментира, тя си е в своя си балон Grinning

# 144
  • София
Моски, точно преди това Марио каза, че Зорница закъснява и предния ден много се е напрегнала за ДМС-тата, тогава  Тасев го пита дали й е казал...

# 145
Aз, както казах вече, не гледах внимателно, но също останах с впечатление, че става въпрос за ДМСтата.

# 146
  • София
Диде е със светла коса Simple Smile Еми, много я харесвам така. Супер е

# 147
Аиии, прекрасна е, и аз много я харесвам с по-светла коса Heart Eyes

# 148
Ауу, чудна! Heart Eyes Сега да няма пак ревящи за тъмната коса? Joy

# 149
Аз рева за борбеното  умно и красиво момиче , защото в момента ....само Убавее Confused

Общи условия

Активация на акаунт