Кауфланд - тема 41

• 49 985
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
В магазина за козметика и препарати в квартала вчера гордо се мъдреше една бележка, че имат гел за дезинфекция - 50 мл за 5 лева и 100 мл за 8.
Зачерквам ги от списъка за пазар.

Още се чудя дали да ходя до Кауфланд тази седмица. Нищо чак толкова спешно не ми трябва, освен месо и зеленчуци.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 15:16 от Дидичка

# 241
Вики, ако ви трябва антибактериален гел , днес в Доналд дък ще има.

# 242
  • Карлово
Бях преди час. Изобщо не чакахме, спокойно беше и на касите.
Джинджифила го забравихме. Гел търсихме, но безуспешно.
Основно банани, салатка, домати, краставици взехме, че пазарите нали са затворени...

# 243
  • Варна
В Л джинджифила до края на седмицата е по 4,99

# 244
  • Варна
В 18ч Кауфланд Варна Възраждане опашката вървеше много бързо, няма и 5мин да съм чакала. Намерих всичко което ми трябваше. 😉

# 245
  • Пловдив
Навсякъде ли магазините са до 20ч.?

# 246
  • Бургас
Само да споделя за тези които търсеха мая от Бургас, в СБА в "Братя Миладинови" днес имаше 2 вида суха, на Йоткер и на Виво...

# 247
В Л джинджифила до края на седмицата е по 4,99

Днес си купих от там.
И въпреки, че сме в темата за К, да похваля Лидл, че имаха на входа дезинфектант, салфетки, ръкавици и предупреждение, че всички са длъжни да ги ползват и да дезинфекцират количките на влизане, иначе ще бъдат връщани.

В К не съм ходила. Не съм фен на бананите. Другите неща си ги купих вчера.

# 248
Тази седмица не съм ходила, а искам зехтин и някои дребни неща...не ми се виси на опашка обаче.

# 249
  • оттам, откъдето започва България
В Кауфланд на входа има охрана, която разпределя кой е за аптека, кой за изипей и кой за Кауфланд, когато има хора.
Когато няма хора всичко си е по старому, с изключение на това, че при влизане трябва да ползваш дезинфектант за ръцете си и големи мокри кърпи (може да ги ползваш и при излизане).
Май инвазията мина вече и е спокойно, няма тълпи.

# 250
Вчера не видях в нашия К налични дезинфектант и кърпи на входа.

# 251
  • оттам, откъдето започва България
Моите впечатления са от вчера.
Днес ММ ходи на Кауфланд и каза, че лепели пред витрините за обслужване и пред касите червени стикери по земята, които да указват на хората да спират и да изчакват човека пред тях.

# 252
Пред Лидл е така, залепени ленти по земята, на какво разстояние да се застава отвън.
Вътре насметоха една нахална пенсионерка, че не спазва разстоянието на касата.
Много просто хора има, закъде бързат пък те???

# 253
  • Русе
Вчера не видях в нашия К налични дезинфектант и кърпи на входа.
В Русе снощи имаше на входа.
За джинджифила - не се пънете да купувате. Преди малко казаха - не помагал при корона вирус Joy На луди ни направиха. Rolling Eyes

# 254
Как за къде, не знаеш ли ... в тази тема ли беше споменато - за да ти платят сметката. Wink

Дали има часови интервал в петък, когато може да се очаква по-малко хора или си е чиста лотария...

Общи условия

Активация на акаунт