Кауфланд - тема 41

• 49 873
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Авокадото е много хубаво на разядка със сирене и подправки. Аз го обичам всякак- натюр (мога с лъжичка направо да си го ям Grinning ), в салати, като "гарнитура", намазано върху нвх хляб/крекери и др.  Само готвено не го правя (имаше някакви рецепти на запечено авокадо с яйце), защото мисля, че така го похабявам...Също НЕ го комбинирам с банан и плодове, така ми се губи вкуса му.

# 631
  • Пловдив
Благодаря!

# 632
Авокадо имаше едро, с червен етикет, но зелено, и мрежа на 6,99. Друго не видях.
Взех мрежа. Добро е. Слагам в салата. Детето ми не го яде вече...но тя какво ли яде...

# 633
  • оттам, откъдето започва България
Аз не ям авокадо (не ми харесва вкусът му), но днес се оказа, че не ми харесва и вкусът на лаврака, закупен от Кауфланд (а по принцип обичам риба).
Не съжалявам, че съм ги пробвала, защото поне сега знам, че не са ми по вкуса. Simple Smile

# 634
  • shumen
Авокадото у дома ядем всякак.
От другата седмица ще се ходи за детски дрехи и маратонки май ми се струва.

# 635
Не е ли рано за брошура?

# 636
  • shumen
Опс,рано е.Объркала съм темите,извинявайте.

# 637
  • София
Правя гуакамоле но без блендер, мачкам с вилица всички съставки, и Лука и домата режа, както правят в Мексико, типично. Не да е гладко като пастет. Но авокадото трябва да е добре узряло. Поливам със сока на един лайм. И толкоз.

# 638
  • При елфите ...
Авокадото го харесвам най-много пюрирано с много лимонов сок и сол... и в салата също...

# 639
  • Русе
.......
Ягодите не са лоши ама цената на кг е висока, предвид че вече са по 3.50 за кг
А в Пацони вече 10 дена са по 2 лв/кг Wink
Тази вечер хора нямаше, но пак нямаше зеленчуци. Отидох за тиквички, патладжани и домати. Купих само домати и един патладжан. Бяха само той и още един нагнил. Тиквички нямаше въобще. Попитах едно момче, което слагаше етикети защо всяка вечер е така. Реклама си правят, че са подсигурили достатъчно стоки, а все няма след 17,30 ч. Отговора беше да съм отидела сутрин.Anguished

# 640
Вчера на обяд имаше тиквички. Купих доста.
В Пацони не стъпвам аз... От край време не ми харесва.

# 641
И аз! По мизерен магазин не съм виждала. Обаче напоследък имат доста добри попадения на плодове и зеленчуци. Майка ми редовно ходи да пазарува в магазина, че и е квартален.

# 642
  • Русе
Абе и аз не пазарувам много-много от там, но бира плодове и зеленчуци купувам. Срещу нас е Grinning

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 08:18 от viki_1974

# 643
Мнение за тримера на Филипс 8 в 1? Нечий мъж да го има и да даде отзиви?
Аз имам, само че 9 в 1( с една приставка е в повече). Доволен съм. Става и за подстригване.

# 644
  • София
Днес бях в К. до затвора. Направо е преобразен. Кога успяха?! Не съм ходила седмица, 10 дни. Последният път всичко беше омотано във винили, ремонтът не даваше вид, че ще приключи. А сега помислих, че съм в друг магазин. Имам предвид тази част, където бяха Кенар, Скайлайн и т.н. Сега пак има подобни магазини, но са други. Не мога да кажа какви, а не намирам информация в нета. Другия път, ако няма много хора ще ги разгледам по-подробно. Много е приятно, чисто и някак лъскаво.
Пропускателен режим нямаше днес, а хората бяха доста, както обикновено по това време.
Забелязвам, че цените на всичко са повишени. Не само в К. де, по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт