Кауфланд - тема 41

• 50 574
  • 747
  •   3
Отговори
# 75
  • In transit
Лъки, вчера са изтеглили пари от ВВЗ-то...ще има още да се запасяват и да разпространят още повече вирусите с това гъчкане в магазините. 

# 76
При нас на обяд беше спокойно, влезнах за картофи мрежа и скумрия охладена. Между другото май е стара рибата, костите и стърчаха и се разпадаха, а и не беше почистена добре, леко понадъхваше. Това, което ми направи впечатление хората какво правят, чакат лентата да се освободи и в единия край началния обслужват клиента, а вдругия и край си нареждат продуктите, за да има разстояние. И аз го приложих това и даже зад мен сложих и количката да не ми се бутат бабите, никой не протестираше. Вие как процедирате, за да не ви се бутат във вас хората на касите.

На скумрията при нас пишеше размразена.

# 77
# 78
Майка сега се връща от нашия Т Маркет. Не е имало хора, съвсем спокойно е било.
Харесах си Ариел от новата брошура, 2 туби за 30 лв. Simple Smile
И лимони. Че досега бяха скъпи. За 2 лимона дадох 1 лв.

# 79
  • Пловдив
То в тоя Т маркет по принцип няма нищо Wink
Аз не мисля тия дни да ходя в К.

# 80
Лимоните били в мрежа, по 500 г.
Няма да купувам.
Мистик, и на мен не ми харесва.
Особено след вчерашния инцидент.

# 81
T market имат (или поне до скоро имаха) паралелен внос на някои неща, Милка си беше немска, Барилата също си е италианска, в другите вериги е гръцка.

# 82
  • Русе
Връщам се от Кауфланд. Абсолютно спокойно беше. На касата, на която минах нямаше никой. Ходих до Сейба и като видях, че е спокойно реших да вляза за зеле, че снощи беше останало само с размер на юмрука ми.
Служителка коментираше с познати, че сутринта пак е било нашествие.

# 83
Кауфланд въвеждат намалено работно време. Синът ми каза, че техният магазин от утре ще работи с клиенти от 9:00 до 20:00 часа.
Също по негова информация стока има в Централния склад, проблеми с доставките няма, но системата за поръчки е автоматична и не успява да реагира навреме на огромното търсене и купуване.

# 84
  • Варна
Изпуснала съм новата тема.
Разгледах брошурата, доста почистващи препарати има, но се съмнявам че ще пратя мъжа ми там. Аз със сигурност не мисля да ходя. Решихме само един човек от семейството да ходи да пазарува при нужда.

# 85
От техния сайт

Цитат
От 15.03.2020 г., неделя, Kaufland България въвежда поетапно намалено работно време от 9.00 до 20.00 часа за всички свои обекти в София, Пловдив, Варна и Бургас. Това са градовете, в които се отчита най-голямо натоварване. При необходимост, то ще бъде въведено и в други градове.
Всички хипермаркети Kaufland, намиращи се в райони, в които властите са регистрирали случаи на коронавирус – София, Плевен, Габрово и Монтана – ще получат защитни маски за лице. Молим все пак да имате предвид, че според експертите маските са необходими преди всичко на болни хора, за да не разпространяват зараза.

# 86
Кой ще ги получи тези маски - за служителите ли, не разбрах? Не вярвам на клиентите да раздават. Някои ще ходят само заради маските. 😃И какво е това "маските са необходими за болни" - те болните трябва да са вкъщи или в болница, а не да шетат по магазините.

# 87
За служителите са маските.

# 88
  • shumen
Благодаря за новата брошура.
Аз от нея харесах някой неща,но няма да ходя да се бутам.Вчера е било някакъв ад пред нашия К разбрах от познати.

# 89
Харесах си някои неща, но не мога да си причиня бутаницата. Дано се успокоят нещата, видях че са с двуседмична валидност

Общи условия

Активация на акаунт