Кауфланд - тема 41

• 49 928
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • На изток от Ада
Аз харесвам ариза на Панино. Не се скашва, вкусен е.

# 451
  • София
Благодаря на всички за препоръките.

# 452
  • sofia
Плодовете и зеленчуците нещо почват да страдат.Явно доставките закъсват.

# 453
Е, ако сега е изчезнал оризът Скоти- ясно е защо не го внасят вече. Със сигурност при нас преди да започне истерията около вируса (т. е. преди първото голямо пазаруване) си го имаше този ориз.
Моят айсберг е точно от Кауфланд- на 79 ст. беше, броколи на 49 ст, късоплодни краставици на 59 ст (половината с изгнило, с ровене намерих читави- подозирам, че са ги държали на хладно да траят повече и да си ги продават на 4 лв/кг, но им е изиграло лоша шега), гъби на 1,29 лв/кг и др. Добре сме си.

# 454
Понеже няколко пъти срещам коментари за липса на жива мая, споделям, че в Лидъл има.

# 455
В нашия Лидъл нямаше никаква мая. Дори етикет не видях. В Кауфланд се огледах за мая, но не много добре. Та може и да е имало.

# 456
  • Буркина Фасо
Понеже няколко пъти срещам коментари за липса на жива мая, споделям, че в Лидъл има.
мая има навсякъде.  за неше село говоря.
тоалетна Артия нЕма. пак за наше село говоря.
предлагам бартер -  пакетче/кубче мая за ролка тоалетна хартия.  rotfImbo

# 457
Долче, в нашенския Кауфланд ориза изчезна още поне преди половин година.

# 458
  • In transit
Долче,
Скрит текст:
този ориз Скоти, за който говорим с Леми се произвежда в Румъния и е румънски, само заводът е на Скоти. Италианско Скоти си го има в магазините, които внасят от Италия и в момента.

# 459
  • shumen
Благодаря за новата брошура.Аз съм вземала от този ориз,но у нас не се хареса.

# 460
Аз взех суха мая за Йоткер миналата седмица от Кауфланд. Жива на Виво от Билла. В Лидл нямаше

# 461
Кой ориз- Скоти или друг?

# 462
  • shumen
Долсе,ориза на Крина за него някой пита,но у дома не се хареса.Много се разкашка при варене.

# 463
  • София
Даже не съм разбрала, че са ги спрели. Надявам се да е временно. И аз ги харесвах.

Много от отдавна, поне от една година го няма. Само с него готових. Много са хубави бяха всичките  разновидности. Но, бях останала с впечатлението, че е италиански, та чак го търсих в италианският супермаркет.

# 464
Дезинфектанти при нас (Димитровград)  колкото искаш, преди малко се връщам и хора нямаше, напазарувах си спокойно.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт