Кауфланд - тема 41

• 49 899
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • оттам, откъдето започва България
Добро утро! Благодаря за брошурата! Coffee

# 556
И аз благодаря. Дано успеем да отидем до магазина.

# 557
  • Плевен
Добро утро 🙂 веднага си харесах роботът за почистване Виледа. Ако някой го има, може ли да сподели впечатления?

# 558
  • Пловдив
Гледам бонбони и..."да почерпят имениците"! Кой да черпим по-точно? Simple Smile
И именник не се лу пише с двойно Н...?

# 559
  • София
Гледам бонбони и..."да почерпят имениците"! Кой да черпим по-точно? Simple Smile
И именник не се лу пише с двойно Н...?
Ще си почерпят душичките 😂 С едно Н е, имен ден, а не именен.

# 560
Още снощи имахме брошура,ама викам да не ви дразня. 🤣
И аз загледах робота. Преди месец-два имаше пак такива евтини,дано някой си е купил да каже дали става.

# 561
  • София
Чудя се на яйцеварката. От доста време ми е нужна. Не само сега заради Великден. Тъкмо виждам че може да се регулира твърдост. Някой има ли подобна, отзив? Дали си струва... Ние хапваме често яйца, един обича рохки... Друг твърди... Та затова

# 562
  • Бургас
Е за великден как ги варите вътре, след като се дупчат, после при боядисването не се ли оцветяват?

# 563
  • Варна
Никога не сме дупчили яйцата за яйцеварката. Е има по някое счупено някой път, но в повечето случаи всички излизат цели. Мъжът ми ги обича доста сварени и пак не се пукат.

# 564
  • Бургас
Трябва да пробвам без дупчене, имам една подарена, но в книжката пише да се дупчат и за 2 години съм я ползвала 2-3 пъти по тази причина. Благодаря!

# 565
  • София
Нямах представа че се дупчат, но ние по принцип варим често яйца за закуска, та не ми е зора само за боядисването. И инак ми трябва. Стават ли рохки ако се нагласи така?

# 566
Здравейте!
Аз има яйцеварка - не дупча яйцата. Случва се някое да се спука, но е инцидентно. Ползавам я редовно.
От новата брошура мога да похваля Андалуското свинско филе.

# 567
  • София
Мисля, че същият робот беше преди месец в Лидл. Даже в началото на седмицата видях останала бройка в магазина в Ринг мол. Доколкото си спомням, не се предлагат консумативи- филтри, четки... Питайте в лидълската тема. Тета подробно беше проучила, а и си го купи.
Аз също имам яйцеварка, купена от Кауфланд, но е Айко. Не дупча яйцата, но се случва някое да се спука и изтече.

# 568
Вчера гледах в олх от някаква фирма за домашни потреби яйцеварка за 10лв.ама само за Великден не ми се купува, пък и сега както всеки ще си е по вкъщи ще сваря малко яйца. Иначе й се чудех и аз ама май ще си седи в шкафа.

# 569
Ние варим често яйца. Не ги дупча. Препоръчвам яйцеварката. Има 3 степени на твърдост, а най-хубавото е, че сама се изключва като са готови яйцата. Вярно, има по някое пукнато яйце понякога, но пак си се сварява и става за ядене. Великденските яйца варя в уред за готвене на пара- там нямам пукнато.

Общи условия

Активация на акаунт