Отговори
# 165
Аз пък днес си купих количката,за да не ми я "открадне" някой:))Много си я харесвам.Качвам снимки в албумчето..Зимно кошче ще вземем от София,тука нямят нито едно ooooh!
Дано всичко мине добре до края за да си я ползвам.. Praynig Praynig Praynig
Лека вечер на всички и само хубави новинки от сега нататък!!!

# 166
Добър вечер на всички сумнамбули с коремки!
Включвам се с коментар за количката на Весселка и за френските придобивки на ЗияМацки, върховни са нещата. Количката е суперска и сигурно ако ми беше в къщи щях да "въртя" кръгчета из апартамента нон-стоп. Весе, със здраве да я ползваш! Зия, а твоята нежна красавица ще е най-идеалното допълнение към страхотната завивка...ммм - представям си я една русичка и беличка като теб и с този розов пух - направо... Heart Eyes
Аз нещо съм малко неспокойна... не знам защо така. Сега си подреждам нещата в чантата. Чудя се дали трябва да си купя лигнин - нали нявсякъде "препоръчват"??!!

# 167
ОООлелее момичета, от вчера не бях влизала и сега толкова много сте изписали, от кога чета Rolling Eyes толкова много новини...
ЧЕСТИТО НА СВЕТ, МЕРЦИ И МАМА ИГИ!!!   bouquet
Представете си какво ще става от сега нататък...   Joy
ЛИБРА, стискам палци бебчовците да изчакат колкото трябва и да се родят  когато ще са най-готови за среща с теб! 
МОЖЕМ ДА СЕ ПОЗДРАВИМ И С ОЩЕ ЕДНА ПРЕКРАСНА НОВИНА - ДНЕС СА ГЛАСУВАЛИ ДА ВЗЕМАМЕ 90% ОТ ЗАПЛАТАТА СИ 315 ДНИ, което може би сте разбрали вече от новините.  Joy   Joy  Joy

# 168
Здравейте отново и от мен, не мога да заспя за поредна вечер, тия жеги страхотно ме мъчат. На всичко отгоре днес е и пълнолуе и съвсем няма да се спи май ooooh!.  Седнала съм на поредната порция солети пред компа, заото гадните киселини пак ме мъчат Sick Sick На всичкото отгоре нещо ме заболява гърлото от дясната страна и ми се струва, че нещо май  се разболявам, какво ли мога да пия сега? newsm78Дали утре ще има ново попълнение към септемврийската групичка ми е много интересно,? Сега си седя и си размишлявам, че почти не остана до срещата ни с дребчовците, лично аз нямам търпение да видя малкия бебок да го нагушкам и нацелувам Crazy Mr. Green

Последна редакция: чт, 10 авг 2006, 00:44 от donikagg

# 169
  • Русе
добро утро на всички коремки Hug
ние се наспахме и седнахме да прочетем какво сме изпуснали вчера..........много бебчовци,много нещо. сега съвсем реално осъзнавам че и аз ще родя.така съм свикнала вече с този корем,че си мислех че е завинаги Joy
вчера си взех последните изследвания......като на спортистка Crazyсамо дето хемоглобина ми за първи път от бремеността е по-нисък сега  е 104.но на 16.08 сме на доки и тя ще каже трябва ли ми желязо или няма нужда.
с аналния сектерт всичко е ок,е стоя замръзен в хладилника за 1 нощ,но така се налага понякога.
целувам ви всички и само положителни емоции.....много добре ми (НИ ) влияят Flutter

# 170
Честито на Мерци и Мама Иги !Да са им живи здрави бебчовците  bouquet  bouquet  bouquet

# 171
Честито на Мерци и Мама Иги, много се радвам че си имаме вече септемврийски бебчовци.Пожелавам на майките бързо и скорошно въстановяване и снимки разбира се newsm07

# 172
Момичета,един ден ме няма и бебчетата започнали да валят!Честито,да сте живи и здрави всички нови майчета и да ви слушкат малките бебоци!
Толкова много се развълнувах,извървяхме доста дълъг път заедно и се надявам да преживеем едно щастливо сбъдване на мечтите ни-да имаме здрави и красиви бебчета!  bouquet

Днес отивам на консултация и ще видим при мен как се развиват нещата Praynigдано всичко е наред!

# 173
честито момченце на мама Иги bouquet  bouquet

Ирини, слънце , стопли ми сърцето направо с тези мили думи   Hug  Heart Eyes
Аз вчера обиколих суперите в  нашия  квартал "фантастико" и 456 и никой не е чувал за  този прах за  пране  Максима  Rolling Eyes
Исках да те  питам , ти от къде  си го купила Simple Smile Сестра ми работи в Елемаг (в счетоводния отдел) питах я дали имат такъв прах, но и тя ми каза, че не го знае, но ще  провери.

Веси, честито за  количката, със здраве и много  радост да си я  ползвате   bouquet

Ние за сега с  бебка  сме много добре, да  чукна на дърво. Вече съм почти сигурна, че е с главата на долу, отчитам по движенията. Като легна на една страна и започва да  шава нещо ниско долу под  корема , мисля, че там са  й ръцете, защото над  пъпа  ударите са  много по силни  Grinning Контракции нямам почти, само вечер и то по 2-3 максимум за  нощ, не  болезнени втвърдявания. Grinning За сега  както е тръгнало, да  чукна пак на дърво , може  и да  откараме до  40ста седмица  Party Grinning

# 174
  • София
Честито рожби на Свет, Мама Мертци и Мама Иги! Много щастие на малките човечета!

Работещи майки, честито ви девет месеца майчинство! Браво на всички майки от инициативния комитет за аргументираното и последователно отстояване на интересите ни! Аз се включих само в подписките, защото честно казано не вярвах че е възможно да се постигне нещо.

Бях се настроила да раждам скоро, но не би. Шийката не дава признаци, корема още не е паднал, макар че лекичко е тръгнал надолу. Чисто и просто беба е голяяяма - 3250 гр.! Докторката ме подготвя психически за евентуално раждане чрез секцио, което хич не ми се ще. За един месец беба е качила 1 кг., значи след още един ще е 4250 гр...

Хубав ден!

# 175
  • sofia
Честито и на мама Иги!Да и е жив и здрав малкия мъж!На мама скорошно възстановяване!
Зия, Сано максима можеш да намериш в детските магазини или в магазини, за перилни препарати, можеш ако искаш като ходите някой път до болницата да минете покрай басейн Диана, точно срещу него има магазин за детски стоки там със сигурност го има.
Диман, голямото майчинство няма да важи за тези, които са им изтекли 135 дни болничен на 1.1.2007, т.е. трябва да сме с термин не по-рано от 2 октомври.
Алексал, стискам палци за консултацията днес.
Веси, честито за количката със здраве да си я ползваш!  bouquet
лек ден на всички!

# 176
assia -аз също първоначално знаех ,че завареното положение е за мами ,чиито болничен не е изтекъл до 01/01/07.Снощи по новините,обаче ,казаха,че всички мами с бебета,които не са навършили 9 месеца към 01/01/07 ще могат да се възползват от новото майчинство.

# 177
Честито на мама Иги за малкото сладурче.Да им е живо и здраво!

Алина аз ще раждам нормално не предизвикано във Варна.Незнам какво точно те притеснява,но според мен това е по-добрия вариант.Незнам дали си прочела какво са приели в нашата болница.Да се плаща и на болницата,ако искаш да раждаш при определен лекар,а след това ще платиш и на ръка на лекаря който си предпочела.Сумата став точно колкото ще ти струва в Майчин дом.С разликата,че там ще получиш адекватно отношение за парите които даваш.Освен това не е нужно да стягаш големите сакове с багажи,защото там не ти искат почти нищо да носиш.Като цяло си се ориентирала към едни от най-добрите лекари в Бургас.

# 178
  • sofia
assia -аз също първоначално знаех ,че завареното положение е за мами ,чиито болничен не е изтекъл до 01/01/07.Снощи по новините,обаче ,казаха,че всички мами с бебета,които не са навършили 9 месеца към 01/01/07 ще могат да се възползват от новото майчинство.
ами не знам какво са казали по новините, моето мнение се базира на мнението на една от преговарящите, в друг форум, ето го и него . Все пак искрено се надявам да греша! Simple Smile

# 179
Новините ме екзалтираха и просълзиха....
Ето врмето ни настига и първите зелки се рзпукаха за бебчета здрави, живи и с мами щастливи-
Да са са ви честити рожбите мами Мерци, Иги и Свет!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Либра ти си мама героиня  bouquet стискам палци да прминат трудностите неусетно, а после само радости Simple Smile кураж!

Ирини, представям си те като бебешка фея в гнездото с праните дрешки в новото кътче на бебчо.Всички се стягаме, подготвяме и......чакаме следващите бебчовци от групата, атези за които ни е рано кротуваме и стискаме.

Моля се новия закон да ни обхване и нас макар, ако не за болничния,то поне за майчинския период Thinking Gazo ти ме обнадеждаваш че бебчетата ще са  късметлии!

Слдурки и аз разбрах що е това киселини Sick е еее ужасно е. Две вечери ме изтезаваха и  развивам страхова невроза от приближаващата нощ.

Мисля за всички ви и стискам палци за добия изод на всяка от нас - да излезем от болницата живи и здрави с бебко и след 1-2 месеца да се съберем на гооооооляяяяяяяяямата пита Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт