Отговори
# 150
Честито на мама Мерци,да са й  живи и здрави дечицата и само радост да й носят!
Направо се просълзих от хубавата вест,много се развълнувах.Ех,че е хубаво усещането,не мога да повярвам,че дойде и нашия ред.
Аз се връщам от дълга разходка,от сутринта съм по улиците,свърших доста работа днес,включително да си взема направлението за раждане,видяхме и беба,не е пораснала кой знае колко от предния път-3100 кг.,а може и предния път да не сме я измерили както трябва,док каза,че плацентата е започнала да остарява.
Денис много добре си сторила като си направила този тест,сега поне ще си наясно с положението.Аз предния път въобще не бях наясно и през ум не ми мина мисълта да си правя подобен тест,но баща ми още като влезнах в 9-и месец буквално ме хвана за ръка и ме заведе да ми го направят(той като лекар знае какви са последствията) и по този повод разбрах,че съм алергична към Фентанил(Морфин).
Либра стискам палци да минат по-бързо и лесно за теб тези 7 дена и всичко да бъде наред с теб и бебетата,за което съм сигурна,че ще е така Peace.

# 151
Честито, Мерци!!! Да са много послушни бебчовците, да ви радват и бързо възстановяване!!! smile3525 smile3525 smile3525

# 152
Честита двойна радост на мама Мерци и татито! Каква чудесна комбинация, а и имената страшно ми харесват. Да са живи и здрави бебчетата - да пораснат силни и щастливи и много да ви слушкат!!! Бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи!   newsm04

Днес 5 часа обикаляхме по магазините и купих цял куп дребни неща, които ще са ни нужни. Ходих и на ЖК - тоновете на Бебко са отлични, тазът ми е с 1см под нормата като го мерят отстрани, но това не е болка за умиране, кръвното ми е наред, чувствам се добре и си взех документите за болницата. В началото на септември ще пусна пак кръв и урина и влагалищен секрет. Досега не бях пила желязо, но тъй като в средата на юли хемоглобинът ми беше 112, докторката реши да ме позасили малко. Аз все още шофирам и не чувствам никакво неудобство от това - дано да продължавам така, че няма кой да ме вози.

Денис, радвам се, че вече си разсяла притесненията си относно алергиите към упойките. Всичко ще бъде наред!

Либра, ти през какво ли не премина през тази бременност, но ти пожелавам да се увенчае с прекрасен резултат, както Мерци днес.

# 153
Ама, че ден! Момичета, а видяхте ли това? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=119566.0

И мама Иги се е сдобила със син! Колко много радостни новини днес! Честито и на нея - живи и здрави и скоро да се гушкат у дома!

# 154
Честита двойна радост, Мерци! Да са живи и здрави Ния и Александър. Нека бъдат радостта и гордостта на живота ти.
Бързо възстановяване.  
   bouquet

Честито син и на мама Иги.    bouquet

Коя ли ще е следващата щастливка?

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 18:43 от Каролина

# 155
Ама хубави новини днес!
Честито на мама Стес, на мама Мерци и на мама Иги! Да са ви живи и здрави бебоците!
Хи, вече си имаме 3 момченца и 1 момиченце Hug Hug Hug Hug (за всяко по една).

А вие, мамите, бързо възстановяване!  bouquet  bouquet  bouquet
Либра, горе главата! Поне още една седмица, миличка! Стискам палци!
А на мен ми остава още един ден работа и от петък съм си у дома!
Днес малкото човече направо ми спря дъха! Така се беше разположило, че 5 минути не мога въздух да си поема нормално. Иначе сме добре.
Моята лекарка излизе в отпуск и се връща чак на 21.08 на работа и ми каза, че тогава ще ми взема влагалищен секрет, дали не е много късно newsm78? Май ще отида да си го направя другаде, че ако има нещо - пази Боже, да има време да го излекуваме, ако може. Вие как мислите, момичета?

# 156
Честито на Свет и Мерци  bouquet   bouquet   bouquetМили, толкова ме зарадвахте... Ами то не остана.
Хем се радвам, хем ме е страх малко.

Либра, добре дошла. Ти си истински герой, поздравявам те за коража и търпението.

# 157
Честити бебчета на мама Свет,Мерци и Иги.Да са ви живи и здрави и да ви радват само. newsm51 newsm51 newsm51 Бързо да се върнете момичета и да разказвате.
Толкова много се радвам дано оттук нататък всички споделяте такива приятни новини.
Пожелавам ви много,много щастие на всички и ще ви стискам палци  bouquet
Много ви прегръщам Hug

# 158
ехаааааааа още едно бебче
МАМА ИГИ, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И ТИ, И РОЖБИЧКАТА ТИ!И СКОРО ДА СЕ ВРЪЩАТЕ У ДОМА   bouquet
Мила84, радвам се "да те видя". Как върви подготовката заспециалното събитие? Grinning
Либра, висока цена плащаш, но съм сигурна, че пък и радостта, която те очаква е неописуемо голяма. Дори да не издържиш повече от седмица - не се притеснявай. Твоите дребчовци са си готови, а и щом инжекции са т исложили за дробчетата им - съвсем сигурно е, че щ ебъдат добре. Кураж миличка! Hug
Мерис, с моята неспокойна душа естествено, че ще те посъветвам да действаш веднага с влагалищния секрет. Аз така просто си пуснах 1 и то взе, че се оказа, че имало защо. Лекувах се, но при повторното изследване пак ми даде, че имам гадини и до вчера пак се лекувах. По-добре по-рано според мен...  Peace

п.п. Ей забравих да ви се похваля - изгладих и подредих всички дрешки и спалното бельо на бебчо. Сега "ги пакетирам"  Mr. Green и надписвам, за да може живот и здраве, като дойде момента на таткото всичко да му е лесно Simple Smile Цялата къща мирише на бебе от перилния препарат  Heart Eyes

# 159
  • Ямбол

Честити бебчета на мама Свет,Мерци и Иги.
Да са ви живи и здрави, красиви и умни и всичко най най
Hug

Надявам се с всички нас нещата да вървят добре и да се радваме една друга само с добри новини.
И повече НИКАКВИ лоши новини не искам да чета.. ЗАБРАНЯВАТ се  Crossing Arms

# 160
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА НА МЕРТЦИ,НА СВЕТ И НА ИГИ,ДА РАСТЪТ СИЛНИ ЗДРАВИ И ПАЛАВИ,И ЛЕКО И БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА МАЙЧЕТАТА newsm51 newsm51
ДНЕС НАПРАВО ХОДЯ КАТО ДРУСАНА   smile3534
УСМИВКАТА МИ Е ТОЛКОВА РАЗТЕГЛЕНА ЧЕ СЕ ЗАКАЧА ЧАК ЗАД УШИТЕ smile3533,А СЪЩЕВРЕМЕННО МИ ТЕКЪТ СЪЛЗИ ОТ РАДОСТ Joy
А ОТНОСНО БЛИЗНАШКИТЕ ИЗЖИВЯВАНИЯ,ДНЕС РАЗБРАХ ЧЕ ОТ ТРИТЕ ПРИЯТЕЛКИ КАНДИДАТ БЛИЗНАШКИ МАЙКИ С БЛИЗКИ ТЕРМИНИ ,ДВЕТЕ СА РОДИЛИ :
АЙЛА НА 6.08.2006 2 МОМИЧЕНЦА ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ
МЕРТЦИ ДНЕС МОМИЧЕНЦЕ И МОМЧЕНЦЕ ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ
....САМО АЗ ОСТАНАХ ОТ ТРИТЕ...НАДЯВАМ СЕ ВСИЧКО ДА Е НАРЕД
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА ЗА МИЛИТЕ ДУМИ
СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ВСИЧКИ НИ ДА ИЗЖИВЕЕМ ТАЗИ РАДОСТ,с възможно най-малко неприятни емоции    newsm51 smile3525 newsm17

# 161
Лелелеееее,
Голяма веселба настана тук!Честито и н амама Иги .
Относно шофирането -няма нищо страшно ,аз шофирам все още и то активно!Никой до сега не ми е казвал,че е опасно.Мога ли да попитам защо е опасно?

# 162
  • София, Дружба 2
Честито и на ИГИ!Да е живо и здраво и да носи много радост! А на майчето бързо възстановяване!  bouquet

# 163
Е-хе-хеее , браво , каква стана тя .. newsm44 newsm44 .. За един ден колко хубави вести .
Майчета , честити ви рожбички , да са ви живи и здрави и много да ви радват . 
Много съм развълнувана  Grinning Grinning Grinning , мисля тази вечер да се въздържа от коментар за себе си .
Стискам палци на всички ни и нека следващите родят лесно и бързо . Успех на всчки ни  smile3525

# 164
  • София
Честито и на мама Иги

Picky, моят термин е на 15 септември, но може и да се засечем
Лека нощ, момичета. Да видим утре кой е наред newsm03

Общи условия

Активация на акаунт