Отговори
# 135
Честито и поздравления , Мерци, за двете бебенца   bouquet  bouquet
Да са ти живи  и здрави и много да радват  мама и тати Simple Smile Grinning Heart Eyes

Ама голям старт му ударихме  ние септемврийките Simple Smile Много се радвам започват да валят  бебета юхуууууу Simple Smile

Либра, миличка с теб сме , стискам ти много палци да влезеш в 9 ти месец и бебковците да се родят живи и здрави   Heart Eyes

Денис, аз мислих тия тестове за упойките да не ги правя понеже е много разправия , но ти направо ме вкара в размисъл. То не е шега работа, другата седмица обезателно ще питам Николов как я мисли той тая работа, нали и аз ще съм със секцио, не може  без  упойка  Rolling Eyes

# 136
Picky хапчетата които пия се казват Sorbifer.Не съм забелязала да има някакви странични действия.Само ако взимаш магнезий е по добре да не ги пиеш заедно,а с няколко часа между приема на едното и другото хапче(то си пише на листовката).Другото което направих е,че спрях колата и кафето напълно,защото бях чела,че те пречат за усвояването на желязото.И така за отрицателно време ми се вдигна хемоглобина.

# 137
Oлееее, Мами ако знаете как се радвам,4е ве4е има беб4овци сред нас Grinning
Да са живи и здрави малките юна4ета,палави и много 6тастливи!
Бързо въстановяване на мамите!  bouquet
Цялата съм настрьхнала !
И аз ве4е нямам търпение да си видя Бебо,но 6те потърпя о6те  Simple Smileимам време,дано и бебо мисли така Laughing

# 138
 smile3504 smile3504 [smilie=smile3504.gif]ZDRAVEITE, MILI4KI! AZ SE NAMERIH V SPISAKA I SAM MNOGO 6TASTLIVA ZA TOVA. O6TE MALKO OSTANA NA hang FINALA SME. newsm74 KAK SE 4UVSTVATE? TO DOBRE 4E SE POZAHLADI MALKO, 4E SI IZPARJIHME KOREMITE. smile3522 smile3530

# 139
Честито на обебилите се мами Свет и Мерци!
Да са ви живи и здрави бебоците и много весели емоции от тук нататък!  bouquet
И аз съм невероятно развълнувана. Човек да отсъства само няколко часа и гледай ти - дъжд от новини! Grinning Радвам се, че Либра се включи, но като чета на какви мъки е подложена ми става криво. Ти наистина си голям герой, миличка! Успех ти пожелавам от сърце! Hug
Денис май и аз ще си правя тест за упойките. Първият път раждах секцио, сякаш нямам спомен да са ми правили тест. Упойката беше пълна и като се събудих, не можех да дишам, предполагам, че съм направила някакъв алергичен спазъм. Уплаших и лекарите. Но те действат много бързо, така че няма страшно. Сложиха ми някаква инжекция и за секунди всичко се нормализира. Утре съм на ЖК и тогава ще пиша за бебо. Но снощи много ме боля десния бъбрек и не можах да спя. Всяка нощ все по-силно ме боли. Утре ще питам доки каква е тази работа.

# 140
Леле, не мога да повярвам, че се започна! ЧЕСТИТО ПЪРВИ СЕПТРМВРИЙЧЕТА! Да са живи и здрави и да радват щастливите родители!Дано тук четем само хубави новини!
Либра, гледай да устискаш до 9-я месец, после ще си по-спокойна, стискам палци.
Chochy, за отслабването трябва да питаш доктора си, според мен, не знам дали е нормално.
Ирини, утре се надявам всичко да е ОК. Не знам с тези контракции как си сигурна, че не трябва да тръгваш за болницата. Дано на прегледа имаш добри новини.
Момичета, днес давах урина, нямам белтък, но има доста левкоцити - 25 Shocked Моля ви, кажете каквото знаете по въпроса. Знам, че повишените левкоцити говорят за инфекция, но пък знам и че е нормално да се повишат при бременни в кръвта, ама в урината?!? Thinking Някой имал ли е този проблем и какво се прави? Много моля да ми отговорите, че се притесних Sad!

# 141
  • София, Дружба 2
nikol5 много ти благодаря за информацията! Само това не съм пробвала от железните препарати, но ако утре, не дай си боже, ми е нисък хемоглобина ще питам и за това.  Grinning

# 142
  • В света на мечтите
ЧЕСТИТО НА МАМА МЕРЦИ ЗА ДВОЙНАТА РАДОСТ! newsm51

# 143
Браво и на Мерци,да са живи и здрави всички! Laughing
Catnadeen,четох преди че в урината може да има един вид захар-лактоза,което било нормално при бременни.За диабет на първо време трябва да ти е повишена захарта в кръвта и чак тогава да се отдели в урината..Как е кръвната захар?Пусни си още утре -на гладно!

# 144
  • Бургас
Двойно честито на новата мама   newsm30  newsm30

nikol5 , ходя при Калчева, а вероятно ще раждам при Гамишев. Всъщност вероятно утре ще решавам - може и във Варна , ама не знам как става номера при нормално непредизвикано раждане. Да не взема да родя в Обзор, да речем  Rolling Eyes
Либра  ,добре дошла  Simple Smile Стискам палци да издържиш поне седмица, а защо не повече  Wink  Почивай си, важно е  Simple Smile
hot chocolate  - наистина повишените левкоцити са белег за инфекция, но много често при даване на обикновена урина се холучава смесване от влагалищния секрет и оттам - много левкоцити. Най - добре дай стерилна урина. И при мен в последните резултати имаше левкоцити /7-8/ и бактерии, затова дадох стерилна и днес чакам резултатите.

# 145
 [smilie=smile3525.gif]ZDRAVEITE,MAMI! mA4IH SE DA SI SLOJA KARTINKA I MAI4E USPIAH.VIE KAK STE?O6TE MALKO OSTANA VE4E. Two Hearts

# 146
Какъв прекрасен ден! newsm44   Три бебенца за един ден! Голяма радост за всички нас!

Честито на мама Мерци и мама Свет! Да са ви живи и здрави! Да изпълнят с щастие дните ви!

Либра, кураж мила! С толкова много неща се справи, остава съвсем мъничко още! Ние сме с теб! Hug

Денис, това с алергиите е доста ужасно, но важното е че нещата са под контрол, лекарите си знаят работата, а на нас нищо не

ни остава освен да им се доверим. Важното е, че направихте тестовете.

hot chocolate, при всяка урина която съм давала откакто съм бременна има левкоцити и всеки път ми казват, че това е нормално.

Не знам до колко е така, но вече спрях да се тормозя.

# 147
   Честити бебенца на мама Мерци ! Да са и живи и здрави и само радост да и носят !

Започна люпенето, момичета, да се стягаме !    kyllmg   kyllmg

# 148
Честито на двете майчета! Бързо възтановяване и много щастливи мигове с вашите слънчица!!!
Боже, разплаках се от вълнение  newsm53 Толкова свикнахме една с друга през тези месеци, че сега имам чувството, че най-добрите ми приятелки са родили. Много много се радвам.

# 149
Мария 85, моля те, да пишеш на кирилица, а не на латиница. По-лесно и по-приятно е за четене, а и такива са правилата на форума ни  Peace
Шоколадче, на мен така ми откриха инфекцията на пикочните пътища. Обикновената ми урина даде резултат повишени левкоцити. Пуснаха ми стерилна+микробиология и се установи инфекция от единични колонии на стрептокок - нещо, което наложи да пия антибиотик 5 дни, защото е опасно да не премине към влагалището /и да зарази бебето/
Пусни си задължително стерилна урина.
За контракциите - преценявам д ане ходя до болницата по това, че пия лекарство и чакам да видя дали за 30мин ще минат - те минават, което значи, че не е започнало раждането. За шофирането - аз почти не излизам от нас, но когат осе налага го правя с кола /дори да е на 50 м/ Автомобилът ми е доста голям и е автоматик, което ме кара д асе чувствам по-скоро возеща се. /когато ме вози някой друг получавам контракции, колкото и странно да звучи  Rolling Eyes/

Общи условия

Активация на акаунт