Отговори
# 120
  • sofia
Честито първо септемврийско бебче!Да е живо и здраво, спокойно и весело бебче!Много се развълнувах!Пожелавам на всички да ни върви като по вода и бебешкия дъжд да се изсипе като порой и да донесе само положителни емоции!
Денис, понякога като ти тръгне в един ден и всичко ти се струпва на веднъж просто да си скъсаш нервите, важното е че вече всичко е минало, виждам че вече са те успокоили че може да се употребят противоалергични предварително и после се поставя упойка и няма проблеми, важното е че знаят какво може да се очаква и ще се вземат необходимите мерки.
Ирини, със сигурност и на други места се правят изследвания за упойки, но е добре всеки да попита лекаря си от коя лаборатория ще се признаят изследванията в съответната болница. Моя приятелка каза че си ги е правила в трета градска(най-близко и била). Дано утре доктора да ти кажа много хубави новини.
Доника, ще видиш че всичко ще е наред и ще ти се изпълни желанието да родиш естествено. Но дори и секцио да е всичко ще мине чудесно, важното е да сте живи и здрави.
При мен няма новини, което си е добра новина Wink .
Пожелавам ви лек, усмихнат и приятен ден!   bouquet

# 121
Базел,Сладурче, щом "стъпите" в 9ти месец трябва да ходите 1 път в седмицата за мерене на тонове. Щом влезнете в 40гс - прегледите са ежедневни.
Денис, добре че се тества, мила... Радвам се, че докторката ти бързо те е информирала и вече си по-спокойна. Аз се чудя какво да правя по този въпрос. Досега съм била опд пълна упойка 4 пъти и не съм имала проблем... не знам...

# 122
Здравейте,момичета!
БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВИРТУАЛНАТА ПОДКРЕПА НАИСТИНА ИМАМ НУЖДА!    newsm51
Доника ,мила благорадя ти за това че си информирала момичетата за мен  smile3525,проетох за прегледа раздвам се че доки е решил че няма за какво да се притесняваш. newsm44
Много съжалявам за загубата на БОРЯНКА,нямам думи... smile3518
ЧЕСТИТО ПЪРВО СЕПТЕМВРИЙЧЕ,НЕКА Е ЖИВО ЗДРАВО И ПАЛАВО И САМО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ
В понеделник прокървих и ме взеха в болницата системи инжекции,и го овладяха,решиха че от контракциите тапата започнала леко да поддава и от това било течението.Сега съм със скъсена и изгладена шийка +контракции(имам чуството че са повече от преди).
Доктора който си избрах по принцип за секциото каза че ще чака да остискам поне до 15-ти ,тогава влизам в 9-тия,ако съм остискала щял да чака 25-ти,ако и това устискам ,края на август...голям е ентусиаст Simple Smile   Rolling Eyes
Сега в понеделник ме изписаха и влязах замалко да почета ,но ми стана кофти и си легнах без да пиша ,ИЗВИНЯВАМ ВИ СЕ ,виждам че сте се притеснили,и ви благодаря за съчуствието newsm51
Опитвам се далежа но боли и през 20 минути се налага да стана и да постоя малко седнала и после пак да лягам ,подувам се ,тъкмо спрях да се обривам влязах в хубавата ни болница и сега пак съм обрината ,лигени и купи с вода или разтвор на калиев перманганат за ръцете и краката .....абе с 2 думи ад,но при всичко това АЗ СЕ ОПИТВАМ ДА СИ ВНУША ЧЕ ЩЕ ИЗДЪРЖА,и дано.
Знам че 15-ти е след 7 дни но всеки ден е.....

Ако се почуствам по добре тези дни може пак да вляза ,но ми е много трудно пред компютъра.
СТИСКАЙТЕ МИ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА МИНЕ ДОБРЕ ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ ТРУДНОСТИ
СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ВСИЧКИ newsm51

# 123
МОМИЧЕТА МЕРЦИ СИ РОДИ БЕБЕНЦАТА!!!!ТОКУ ЩО ПОЛУЧИХ СМС
"ИМАМЕ СИ МОМИЧЕНЦЕ - НИЯ - 2650,47СМ И МОМЧЕНЦЕ АЛЕКСАНДЪР - 2300,46СМ "Родиха се секцио днес в 12.17 и в 12.18 минути.[/color
]
Изпраща поздрави на целия септемврийски отбор!
Мерциииииииииииииии!!!!! Да сте жив ии здрави. Да сте много много щастливи и скоро да се върнете в пълен състав при нас!!!!

Момичета, наистина се започна

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 15:20 от irinii

# 124
  • sofia
леле супер!Честито на Мерци!Да са и живи здрави бебчовците, на мама пожелавам скоро да се възстанови и много хубави емоции и разбирателство в голямото семейство!  bouquet

# 125
Ох немога да повярвам!Толкова ми става хубаво като чета,немога да повярвам.
Имаме си вече и първите близначета!
Да са живи и здрави миличките.  newsm44

# 126
  Two Hearts   stork-boy ylinfant  ylinfant  stork-girlTwo HeartsЧЕСТИТО НА МАМА МЕРЦИ  АВГУСТОВСКО-СЕПТЕМВРИЙСКИ  БЕБЧЕТА НИЯ И АЛЕКСАНДЪР да ви носят много щастие Бързо възстановяване!

Днес когато се събудих нямах и идея ,че ще е толкова вълнуващо  Hug
 LIBBRA миличка още мъничко с теб сме  Hug голяма преградка за теб и бебоците!

# 127
  • София
Наистина се започна!!![/color

Да са весели, усмихнати и за радост на мама и татко малките бебоци newsm51 newsm44 newsm10

На мама Мерци скорошно възстановяване и много, много щастливи мигове с малките

# 128
Ех,че с хубави новини е изпълнен днешния ден.
Мерци да са ви честити малките душички,да са много здрави,послушни,да папкат здраво за да порастнат.Бъдете много щастливо и бързо възстановяване.
Денис важно е че всичко е под контрол и вече можеш да бъдеш по спокойна.
Иринии стискам палци утре всичко да бъде наред и тази вечер да бъде по-спокойна.
Либбра добре дошла.Само не се отчайвай мила,много късмет и скоро и ти да се похвалиш.
От тук нататък май ще си споделяме само такива радости,вече съм малко по-спокойна.

# 129
Здравейте мами!
Току що си пуснах компютъра и.. ЧЕСТИТО НА МАМА МЕРЦИ ЗА ДВЕТЕ БЕБЕШОРЧЕТА[/size]!!!!!
Вече му се вижда края, въпреки че до днес все си мислех, че е някъде далеч в бъдещето Laughing Днес си взех направлението и картона, май трябва да си стегна багажа, въпреки че имам точно 30 дни до термина.
Миналата седмица бебчето беше 2950 гр. малко големичко идва Heart Eyes Утре съм пак на запис на тоновете. Мисля, че ритането е в границите на нормалното, мн му се радвам Simple Smile Единствено малко неприятни са ритниците в ребрата отляво към сърцето и тези на ръчичиките към пикочния мехур(имам чувството, че непрекъснато ми се пишка)
Отслабнала съм около 1.7 - 2 кг за 10 дена, малко се притеснявам, защото ям горе-долу както преди, а пък си мислех че като вече съм си вкъщи, ще качвам повече килца Simple Smile Има ли някои от вас подобен случай?

Много весели моменти на всички
и да погалите коремчетата

# 130
От неделя не бях влизала във форума и тукашните новини страшно много ме зарадваха.

ЧЕСТИТИ ПЪРВИ БЕБЕТА!!!   bouquet СТРАШНО МНОГО МЕ РАЗВЪЛНУВАХТЕ! УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

И като се върнете да разказвате как стават нещата .....  Laughing

# 131
  • София, "Младост 3"
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МЕРЦИ! Живи и здрави и много да я радват!

# 132
  • София, Дружба 2
Здравейте и от мен!

Аз липсвах доста време,а и докато ви изчета................ Shocked Бяхме на гости при свекървата в Казанлък, отпочинах си. Обаче съм със супер подути крачета, за които вече и изварата не помага. А иначе утре съм на консултация и ще си взема болничния за 45 дни преди раждане. Дано всичко да е ОК с бебка и изследванията!

Bori anka - много съжалявам, мила! Просто не знам какво да кажа, освен - бъди силна! Нека малката душичка да почива в мир!

Добре дошли на pip и Maria_85!
nikol5 - моля те, сподели какви са тия вълшебни хапчета, които толкова вдигат хемоглобина.  Grinning Моят пада прагресивно /последно беше 102/, но утре ще видим какви ще са резултатите от изследванията дано се е вдигнал поне малко/. Забелязах вчера, че може би от желязото, което пия ми се е променил цвета на зъбите  #Cussing out.
Някоя от вас има ли такъв проблем?

Мерци и Свет - Честито!!!  newsm51 newsm51 newsm51 Да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват!

Das - аз ще раждам в Майчин дом! Моят термин е на 24 септември, но ще видим утре какво ще каже доктора и ще дам по-точна информация!  bouquet
За киселините на мен ми помага сода Кинли!

Лек ден на всички!

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 16:24 от Picky

# 133
  • София, "Младост 3"
ИМА ли тук някой с глюкоза в урината?
И какъв е шанса да е гестационене диабет?
Благодаря ви предварително

# 134
ЧЕСТИТО НА МАМА   СВЕТ  И МАМА МЕРЦИ    пожелавам им скорошно завръщане по домовете  с бебчета им  Hug
  Бори-Анка много съжалявам за теб  Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт