Отговори
# 210
Добро утро.
Днес се наспах и животът ми изглежда по-оптимистичен  Grinning
Сладурче, аз лично те съветвам да отидеш задължително на преглед!!! Трите условия, при които тр да се изстреляме към болницата са: кръв, регулирани контракции на под 5 минути и ИЗТИЧАНЕ НА ВОДИТЕ!!! При няки жени изтичат само преднит еводи, затова са по-малко. Също така ако случайно бебето ти е с омотана пъпна връв - тлябва веднага да започне раждането защото от изтеклите води понякога се  стяга пъпната връв около вратлето му... мог да изброявам още мнооооооого причини, заради които да не се бавиш повече. Ро-добре да се разкараш без да има причина, отколкото да пропуснеш нещо важно. Не искам да те напрягам, но това е което знам и което аз бих направила.
Катнадийн  Hug И ти изкара една бременност - тревоги, доктори... За гест диабета не се тревожи - моя позната имаше опасност да го развие от самото начало на бременноста. В началото спазваше диета, после - чак толкова, но слава богу д оден днешен никакви грижи няма. Убедена съм, че и ти ще си така! За бъбречето вече не мога да разбера - преди ти казаха, че едното е по-малко, а сега, че е по-голямо - къде е истината? На какво може да се дължи? И има ли диагноза или просто се отчита разлика в размера? Аз също съм оптимист за малкат ати принцеса - още повече, че ти си супер отговорен човек и ще обърнеш света, за да направиш всичко необходимо. Стискам палци. Силно!!! Praynig Heart Eyes
Либра, чудесно е, че вече си приела ситуацията и гледаш по-философски на нещата. Сладурчетата ти ще са ок - ще видиш!!! Simple Smile
За секса - Валентин честито!  Grinning Друго си е така, нали? Аз откакто бях в болница не упражнявам тази дейност и не знам защо, но имам чувството, че пред ида родя с таткото няма да се престрашим... не знам.

# 211
Сладурче -казваш ,че сте правили секс преди няколко дена.Аз също те съветвам да отидеш на лекар за водите ,но искам  да споделя една случка с мен в 7-ми месец.Една вечер докато бях в банята и на мен ми потече нещо като вода и аз доста се бях уплашила.Количеството не беше много ,но ми се стече по краката и ме по умокри.Тъй като бяхме на море в малко градче реших ,че няма да ходя по доктори в 12 през нощта.Слава богу -и до ден днешен съм си ок ,явно не са били води.Като говорихме с таткото си спомнихме ,че сутринта бяхме правили секс.Нали знаете ,че семенната течност се втечнява,особено от жегите и ако по някакъв начин остане по за дълго там вътре буквално заприличва на вода.
Но поне си направи теста с йода -за всеки случай!

# 212
И аз чакам поне да вляза в 9 месец, за да подновим секс-упражненията, но дано всичко е наред до тогава.
При мен тече усилена подготовка за бебко, а хормоните ми са така - #Crazy - бушуват от всякъде! Аз обаче забелязах кога ставам по нервна и немога да си намеря място - когато съм хапнала повечко наведнъж и имам чувство, че всичко ми пречи и ме дразни. Освен шопинг терапията аз практикувам и чистене, подреждане - страшно много ме успокоява.

# 213
 newsm51 ZDRAVEITE NA VSI4KI! Kak se 4uvstvate s golemite koremi? A, niakoia ot vas kupuvala li e ne6to za bebeto? Za6toto az 4akam da doide devetia mesec i 6te si nakupia niakoi ne6ta. Zasega samo si nabeliazvam tova onova. newsm07 A,da vi kaja az biah 49kg predi da zabremeneia a sega sam 58kg. Sa6to ne sam ka4ila mnogo, no az vinagi sam si bila klio6tava.  bouquet Ne sa mi otekli krakata, samo malko prastite na racete.  261uu tova e ob6to vzeto. Nie sme izmislili imeto DANAIA   newsm18  za momi4e, kakto ni kazvat 4e 6te e. No ako se rodi mom4e 6te bade Dimitar.   ura Uspeh pojelavam i az na vsi4ki kato otidete da rajdate.  ylinfant 4ao za sega.

# 214
Здравейте и от мен момичета!! Аз не пиша , защото няма кой знае какво ново около мен . Сега чета, че си говорите за секс- СЕКС ЛИ? newsm12 какво беше това newsm62, направо съм я забравила тази думичка в речника си. През цялата бременнност все навивам мъжо и му обяснявам, че няма нищо страшно, ама той ме не ще newsm45 Все се притеснява милия , че нещо ще стане, даже днес му викам ей след 2 седмици може спокойно да се обичкаме, той пак твърдо НЕ Weary Ще поизчакам още некой друг месец и като го сметна, майкоооооооо, почти година без секс, голям майтап. Важното е бебко да е добре, пък после ще наваксваме доколкото можем smile3508
Сладурче и според мен е хубаво да се консултираш с лекар, за всеки случай, хем и ти ще си по -спокойна
catnadeen   всичко ще бъде наред миличка, на мен на последната фетална ми бяха казали, че едното легенче на бъбречето има леко увеличение , но е възможно след раждането всич1ко да се нормализира. Доктора ми беше казал, че трябвало само повечко да се следи бебенцето и ако има нещо да се предприемат адекватните мерки. Знам , че ти е тррудно, но бъди силна всичко ще премнине.
Да си кажа честно аз съм наникъде с подготовките, нито моя багаж е готов, нито има нещо готово за бебчо, майка ми все ми опява , че тя ще сепогрижи за всичко и така, даже ремонта още не сме почнали на стаята.
Аз да се оплача, от няколко дни имам някакъв сърбеж на влагалището, вчера си купих тетра и само се подмивам с нея да видим дали ще има ефект или ще прибягвам до глобули. Другата седмица съм на консултация и ще питам и другия лекар какво да правя. smile3511

# 215
  • София, "Младост 3"
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА! От сърце ви благодаря за милите думи - както и от още едно малко човече, което когато мама се поуспокои от вашите постове - ке чувства по-добре и то.
Целувки и прегръдки

Сладурче, по-добре да идеш на доктор - Иринии и другите момичета са ти казали защо. По-добре да те увикат че излишно си ходила отколокот да има нещо и да го пропуснеш!

# 216
Здравейте момичета! Hug
Сладурче,според мен също трябва да посетиш д-ра ,с тези неща шега не бива! Naughty
Аз вече нямам търпение да вляза в деветия месец,но на мен до термин ми остава още почти месец!Аз също не съм купувала много неща,като че ли съм малко страхлива Embarassed,но толкова много неща съм му харесала,и  нямам търпение да го прегърна и да му кажа,колко много съм го чакала и колко много го обичам,само се моля всичко да е наред Praynigнещо много се разчувствах! WinkНие също още не сме свършили с ремонта и това допълнително ме изнервя Crazy
Лек и спокоен ден на всички!  bouquet

# 217
 Честно да ви кажа, незнаех, че като влезеш в деветия можеш да подновиш секса. luvbed Но щом е такар още по добре. txtloves

# 218
ЧЕСТИТО НА МАМА ИГИ
  за секса -спряхме го още преди месец,защото нещо  взе да не ми е комфортно,но знам че ако жената се чувства добре не го забраняват  
 за килограмите  пак съм отслабнала с 2 и пак съм си толкова колкото в началото на бременността (но си мисля че е така заради сина ми,наскоро проходи,никнат ни зъби и аз все покрай него,понякога и време за сън няма)
 багажа за болницата ми е приготвен отдавна,а за беба всичко ми е напазарено,само остана да изпера зимната количка
 тайно си се надявам беба да се роди по рано че  да е зодия лъв   Wink
 лек ви ден момичета и спокойна вечер   Simple Smile

# 219
И моят хемоглобин е 104, пия малтофер, но по едно на ден. newsm78 Дали не трябва да пия по 2? newsm78

# 220
Здравейте Wink
Много съм доволна,преди малко успях да чуя сърчицето на бебо-сама, с обикновени слушалки Laughing.Много сладко,колко пъти съм се опитвала,но явно вече бебето е достатъчно голямо и може а се чуе не само с акушерската слушалка..Даже изброих ударите за минута(доколкото успях).Та така-намерих си ново занимание Joy
Приятен ден на всички  bouquet

# 221
Здравейте мили момичета,

аз най-сетне си сглобих основните бебешки мебели и ги качих в нашето албумче. Останалите ще дойдат на 15.09  Grinning

Плами, при мен е същата ситуация с размерите. Близо месец и нещо много се шашках. Все си представях, че ще родя джуже с голяма глава. Сега съм спокойна, бебока ми наваксва, а ако има разминаване, то е просто генетика.

Денис, права си, че  наближаването е плашещо. Хем нямам търпение, хем ме обзема ужас и то не от раждането, а от прибирането в къщи с бебока. Никога с никой не съм се съобразявала, обичам свободата си, а сега не мога да си представя какво ме очаква. Всичко ще се промени, но пък нали всики казват че било супер... Ще видим  Laughing

Шоколадче, аз си платих в Св. Лазар да ми вземат ст.клетки, защото добре проверих ситуацията там.  Вероятно има и други сигурни банки. цената е 2000 и нещо Евро, ако ти ги вземат на място и още 1000 евро ако раждаш другаде и екипа дойде. Щом ти предстои да подписваш провери дали всичко е наред. Много злоупотреби се правят в Б-я и не си струва и 5 лв. да дадеш. Много родители си мислят години, че имат ст. клетки, а се оказва, че са платили за безполезна кръвна пихтия. Просто е новост за Б-я и нещата не са много ясни.
 Провери: къде е банката - ако е в друга държава, това крие много рискове при транспорта и бъдещия контрол на качеството; на секундата ли се взимат клетките, тъй като умират много бързо; дали се използва специално предназначено сакче за съхранение или обикновенно за кръв (в обикновеното умира голяма част от клетките по стените му); правят ли се всяка година изследвания за качество;  и т.н.

Тонита, това за стерилността наистина е много важно. Попитай в болницата където ще раждаш дали осигуряват нещо стерилно, било то лигнин или памперс. На мен ми казаха, че до 5 ден превръзките са противопоказни.

Катнадийн, горе главата мила. Моля се да не е нищо сериозно, но каквото и да е, освен да мислиш позитивно и да се следиш друго не може да сториш. В МД са супер специалисти.

Сладурче, за такива симптоми се тича на секундата в болницата. Ако е фалшива тревога ще се успокоиш, ако ли не бебето веднага трябва да излиза (след 12 часа може да е фатално инфектирано)

Иринии
, много ме зарадва, че лекаря ти е преценил, че бебока ти е готов. Остава ти кротко да чакаш  Wink

# 222
Привет тумбачета! Hug

Днес е поредният прохладен ден и съм много доволна,че не ми е жега!Поспах поне мъничко,вече ми е ужасно дискомфортно лежането в която и да било поза повече от 30 мин.   #CrazyИ пада голямо въртене и преместване.Днес да ви разкажа една весела случка от моето ежедневие и по повод на това как са напрегнати и татковците.Цял ден си чистя,подреждам и какво ли още не направих в къщи и накрая реших да пусна пералнята и да си направя лазаня за обед.До тук всичко чудесно докато в един момент пералнята не започна да бълва под налягане огромни количества вода от няколко места и за отрицателно време да образува все по-бързо разрастваща се локва на пода,която заплашваше да стане на цяло море.Изключих я и започнах да търся крана за водата за да спра и нея ,в това време лазанята ми за която съвсем бях изключила беше станала на хомогенна супообразна смес и преливаше от печката и до тук всичко щеше да се размине без много шум и с още чистене,ако не съм си била оставила gsm-a на вибрации в чантата,която на свой ред е прибрана в гардероба.Мъжа ми се опитал отчаяно да ме намери ,както и две приятелки.Та в средата на този мой битов инцидент се звъни на врата и аз направо с досада отивам да видя кой е и какво ще иска и виждам мъжа ми пребледнял като платно ,чисто потен ,ни жив ,ни умрял едва диша на вратата отзад двете ми приятелки ,който едва не се сблъскват в него тичайки и те към вратата.Всички застинахме в недоумение за част от секундата. Joy hahaha Никой не очакваше да изглеждам така добре,а къщата все едно я бяха взривили и изпаднахме в такъв нервно –разтоварващ кикот когато се разбра какво се е получило.Изчистихме ,простряхме и обядвахме дружно и всички се завърнаха на работа,а мен ме предупредиха да не върша нищо повече ,да си лежа и да вдигам телефона. Laughing

Lessyy невероятна стаичка ще обитава твоят бебок.Фантастична е  Peace моите поздравления .Отдавна бях в очакване да видя някоя стаичка.Ще пусна снимки и от нашата.  Hug
Бъдете много усмихнати

# 223
Лесси, Денис - страхотни бърложки сте спретнали за сладурковците си. Аз засега не мога да пусна снимки поради 2 причини
1. докато се преместим в къщата нашият син ще си живее в една стая с нас
2. леглото, както и количката сме ги оставили за след раждането

Денис, весела история наистина Joy И мен като си забравя телефона някъде ми се поскарват доста, но какво да направя - нещо съм се разсеяла напоследък. /ето даже сега установих, че съм го забравила в чантата  Rolling Eyes/

Днес съм доста сънлива. ще се пробвам да подремна малко.

# 224
Здравейте момичета
Първо бих искала да честитя на нашите щастливи септемврийски майчета Желая им радост здраве и щастие с техните августуви зайчета и ги чакаме отново на линия да споделят радостта си лично с нас тук във форума
Ние правим ремонт и не мога да влизам често защото е голям ужас в нас Моля се да свърши по бързо но май ще си имаме проблеми с тия майстори че така ми направиха прозорците че вчера баща ми дойде да се кара с тях И сега трябва да преправят всичко отначало а това означава толкова мърсотия че ще полудея
Хубавата новина при мен е че имам отлични резултати Хемоглобин 126  newsm44 и чиста урина Но за съжаление не гледах ме бебо Много ми стана мъчно но моята генеколожка заяви че няма нужда да го гледа всичко си било наред Как така прецени не знам Все пак на 21 съм на 3Д и нямам търпение да видя бебчо Моля се всичко да му е наред  Praynig
Другата добра новина е че вече си имам нова жена вкъщи  newsm68 Надявам се този път да случа и да остане за дълго време
За последните 8 месеца смених 4 жени и се побърквам Добре че Дарчето ми е общителна и няма проблеми да приема нови хора че не знам какво щях да правя ако се стесняваше и отказваше да ги приема
Но милата от както се е родила е на тоя хал така че няма избор
Днес си купих и комплект за изписване Много се вълнувам вече
Нямам търпение да гушна малкото човече
На всички желая приятен ден и дано всичко е наред със малките ни беборанчовци и големи пупи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт