WIZZ AIR - 37

• 54 457
  • 820
  •   1
Отговори
# 105
И аз да се похваля. Wizz air отмениха полета до Нидерландия 02-05 април.

# 106
  • Гражданин на света
На мен продължават да ме подсещат да си закупя багаж за полета в сряда до Париж, който ние няма да осъществим разбира се. Най-вероятно няма и да го отменят, но здраве да е Simple Smile

# 107
  • Варна
И нашият полет до Париж в сряда 18 март не е анулиран още.Не знам какво чакат ?Уведомяват ни ,че въздухът в салоните на самолета бил по чист и от този в операционните зали.....Кой трезво мислещ човек ще се качи на самолет ,независимо за къде?Защо не се затворят летищата?Сухопътните граници затворени ,а по летищата още се шари,безумие!Има все още безотговорни хора ,които не си дават сметка за създалата се ситуация.

# 108
А ако не се явиш за полета на отиване, отпада ли ти и връщането автоматично? Тъй като може да отменят връщането и да си получа парите поне за него?

# 109
  • Стара Загора
Здравейте! След като отмениха полета за Мадрид за утре се опитвам да ми върнат парите за билета, но не успявам. В сайта ми изписва на статус confirmed. Когато избера връщане на последната стъпка ми изписва 0,00 лв. Опитах се да се свържа с кол център, неуспешно, писах имейл, на който сигурно ще получа отговор след месец и не знам какво да предприема. Бихте ли ме посъветвали какво да направя ?
Благодаря предварително!

# 110
  • столицата
А ако не се явиш за полета на отиване, отпада ли ти и връщането автоматично? Тъй като може да отменят връщането и да си получа парите поне за него?

Мисля, че не отпада. Май някъде из сайта им го четох.

# 111
  • Sofia
Не отпада. Пътувала съм така преди 2 години. Не се явих на отиване, а ползвах само връщането. Не спах преди полета от притеснение, но нямаше проблем.
Някой знае ли на кой тел. се звъни за връщане на сумата при отменен полет? 090063022 не работи.

# 112
Здравейте! След като отмениха полета за Мадрид за утре се опитвам да ми върнат парите за билета, но не успявам. В сайта ми изписва на статус confirmed. Когато избера връщане на последната стъпка ми изписва 0,00 лв. Опитах се да се свържа с кол център, неуспешно, писах имейл, на който сигурно ще получа отговор след месец и не знам какво да предприема. Бихте ли ме посъветвали какво да направя ?
Благодаря предварително!

Ще ви информират по имейл,
имат много отменени полети и се бавят както със съобщенията, така и с връщането на парите

# 113
Здравейте,

Аз имам билети за полет до Барселона в сряда, който все още не е отменен, но дори и да се състои, логично не мисля дасе възползвам.
Получих малко объркващ имейл,че са наясно,че правителството забранява полетите, но и те самите нямат яснота.... иначе получавам автоматични имейли за чекиране и добавяне на багаж.

Искрено се надявам и да изгоря с парите за отиването, поне за връщането да ми бъдат възстановени.

# 114
Здравейте,

Аз имам билети за полет до Барселона в сряда, който все още не е отменен, но дори и да се състои, логично не мисля дасе възползвам.
Получих малко объркващ имейл,че са наясно,че правителството забранява полетите, но и те самите нямат яснота.... иначе получавам автоматични имейли за чекиране и добавяне на багаж.

Искрено се надявам и да изгоря с парите за отиването, поне за връщането да ми бъдат възстановени.
И аз получих същия имейл, където пише да следя новините, но не казват нищо за канселиране на полета 😂

# 115
Летище Братислава отменя всички полети до 27 март.

# 116
Здравейте утре пътувам за Лондон с WizzAir от Варна някой да има информация дали ще бъде  отменен полета ?

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 14:44 от Не се сърди, човече

# 117
  • София
Здравейте,
Някой получил ли си е парите, след като е заявил възстановяване на сумата по банка през получения мейл?

# 118
  • София
Здравейте,
Някой получил ли си е парите, след като е заявил възстановяване на сумата по банка през получения мейл?

Аз, ама в Уиз профила ми. 😆

# 119
Ако имате възможност, заявявайте си Уиз кредит. Стана наличен в профила ми в рамките на 2 дни. Предполагам, че с възстановяването по карта ще се бавят доста повече, тъй като е някакъв пълен хаос в момента за всички. Sad

Общи условия

Активация на акаунт