Откраднат живот: Системата 🎬 тема 95

• 24 761
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Уфф, Жекова ми хареса. Може да е голяма клюкарка, но стои зад хората си. Уважавам такива шефове.

# 661
  • София
Аз бих санкционирала Кая. Недопустимо е да заспива така. Никой не е длъжен да се съобразява с нея.

# 662
  • София
тоз Тасев едновременно и собственик и директор ли го играе? а продължава и хирург да е.
имаме си нов Генералисимус. Wink

# 663
В Борко да не се е вселил Фотев?
Тасев е далеч от класата на Фотев Grinning

# 664
  • София
Е! Тасев съвсем задълба дъното. Какво взе да коли и беси! Ми можеха да кажат, че й е прилошало на Кая, паднало й кръвното примерно. Пак ли щеше да я гони? Без последно предупреждение, без някакъв разговор?

# 665
На Нора какво и става?
Ами можеше да я покрият Кая , не е нормално дс заспиш на работа, особено , когато си дежурна сестра.

# 666
  • София
Момчето е починало.

# 667
Е не. Милошева е изрод.

# 668
Не знам какво им е хрумнало на сценаристите, но толкова герои вече ми станаха ужасно противни...

Наистина не проумявам защо Зорница си позволява да се държи толкова зле с Марио. Той не заслужава такова гадно отношение.

А Тасев... Тасев е пълен бастун.

# 669
  • София
И сега кой ли е взел телефона на Нора?

# 670
Тъкмо започнах да харесвам Нора и те буквално ѝ смачкаха образа..
Много ми е тегаво тоя тъмен сезон с погребална музика

# 671
Всичко това с Нора ми е толкова дразнещо,че няма на къде. То не е рязане,то не е драма,чудо! Кая и тя с това заспиване... 🙄 Тъпизми. Магда и на мен ми хареса,Романова пък и тя почна да се прави на велика. Марио грозно обиди Зорница,а тя просто се безпокоеше за Нора. С това за жената,която не може да забременее много сглупи.

# 672
И Кирилова много я вкараха вече в играта. А като ѝ гледам кривенето на устата и ми става лошо

# 673
  • Разпиляна във въображението
Кая се унася за пореден път. Преди това бе с Тасев, мисля, в операция.

Какъв беше този спор на Зорница с Марио? Той за какво й се сопва? Нещо съм пропуснала.

# 674
И Кирилова много я вкараха вече в играта. А като ѝ гледам кривенето на устата и ми става лошо
Ужасна е😷

Общи условия

Активация на акаунт